Revize a kontrola plynového kotle, sporáku a dalších spotřebičů, revizní technik
Každoročně by měla proběhnout prohlídka plynových spotřebičů, kotlů i sporáků a revize jednou za tři roky. Pečlivost kontrol v Olomouckém kraji Vám zajistí revizní technik Jan Nohava z firmy THERMATIC
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Instalatérské práce vody, topení, plynu a kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody odpadního potrubí, montáž spotřebičů či kohoutků v okrese Hodonín zajišťuje Radek Vařecha.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Voda, plyn, odpad, kanalizace, topení Brno, instalatérské služby včetně havarijní služby, rozvody
Voda, plyn, odpad, kanalizace, topení Brno, instalatérské služby včetně havarijní služby, rozvody, stavby, rekonstrukce, technik na uvedení kotle do provozu, kalkulace ceny.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev pomocí počítače, nátěry fasád, nástřik radiátorů, dekorativní omítky, stříkané tapety.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem, zakládání staveb, inženýrské sítě, kanalizace, bourací práce.
Průmyslové lité podlahy - rychlá realizace a následně bezúdržbový provoz
Průmyslové lité podlahy Jihomoravský kraj. Velmi rychlá realizace, odolnost proti opotřebení, vhodné pro sklady, výrobní haly včetně potravinářství.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Vložkování a frézování komínů kominictvím – úpravy komínů od odborníků
Úpravy komínů, jako je frézování a vložkování komínů svěřte do rukou odborníků. Tyto odborné úpravy komínů provádí v okolí Znojma firma Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Zámečnické práce, obrábění kovů, svařování a řezání
Zámečnické práce, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí a ploty za pomoci svařování, řezání, lisování a ohýbání provádí zakázková a sériová kovovýroba Dušan Ress, okres Vyškov.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory zajišťuje firma Ing. Jiří Koláček z Brna. Provádíme pravidelné kontroly elektrospotřebičů, instalací, hromosvodů a nářadí.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Stavební firma provádějící bourací, zednické a stavební práce
Kvalitní profesionálně stavební, bourací a demoliční práce si můžete nechat udělat od znojemské firmy ATLANTA, a.s., která poskytuje kompletní práce v oboru stavitelství.
ATLANTA, a.s.
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace, rozvody ústředního topení, rozvody chlazení, odvodnění střech, izolace.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Klempířství, klempířské práce - montáž okapů, rýn, žlabů, oplechování komínů
Klempířské práce, odbornou montáž okapů, žlabů i oplechování komínů provádí firma Ristić s.r.o. V oboru klempířství máme bohaté zkušenosti. Působíme na Znojemsku.
Monolitické stavby – schodiště, betonové stropy, obvodové zdivo
Monolitické stavby jako jsou schodiště, betonové stropy a obvodové zdivo provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma
Výrobu kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma, to vše můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic z okresu Brno-venkov.