Tesařské práce, tesaři, dřevěné krovy, vazníkové konstrukce
Tesařské práce, dřevěné krovy a vazníkové konstrukce, dřevostavby zpracované na CNC strojích od tesařské firmy EURODACH v Pohořelicích - kvalitní řemeslné práce.
Stříkaná pěnová izolace – nejúčinnější metoda tepelné izolace budov
Zateplete Váš rodinný dům, chatu, bytový dům nebo nebytový objekt nejúčinnější tepelnou izolací dnešní doby. O zateplení stříkanou pěnou se postará firma IZO-PUR.cz.
Nová moderní koupelna – profesionální rekonstrukce bytového jádra, obkladačské práce
O profesionální rekonstrukci bytových jader, zhotovení nové moderní elegantní koupelny, obkladačské práce, to vše zařídí firma Zednictví Antonín Habiňák v okolí Brna-venkov i Mikulova.
Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Komplexní zemní a výkopové práce  Znojmo, terénní úpravy, výkopy, přípojky, jezírka
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a přípojky i jezírka, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Jihomoravském kraji.
Omítky a fasády rychle a kvalitně na jižní Moravě
Stavíte či rekonstruujete dům, byt, garáž či zahradní dome? Při těchto činnostech zajisté budete potřebovat provést kvalitní omítky. Ty Vám udělá František Kovačík.
František Kovačík realizace omítek a fasád
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Izolace plechových hal, garáží a kontejnerů stříkanou  pěnovou izolací
Pomocí stříkané pěnové izolace lze účinně zaizolovat plechové haly, garáže i kontejnery. Svěřte aplikaci vstřikované izolace společnosti IZO-PUR.cz.
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Autojeřáby a plošiny, pronájem jeřábů a plošin, jeřábnické práce
Pronájem autojeřábů a plošin, autojeřábů Liebherr LTM1090/2 a dalšího strojního vybavení i jeřábnické práce zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Obkladačské práce a pokládka dlažby – spolehlivost a kvalita
Společnost Stavební práce Habiňák, to jsou odborníci na obkladačské práce a pokládku dlažeb. Vsázíme na kvalitní a dobře odvedenou práci.
Efektivní metoda zateplení půd stříkanou pěnovou izolací
Nejvyšší tepelný komfort domů a budov zajistí zateplení jejich půdy stříkanou pěnou. Zateplení Vaší půdy stříkanou PUR pěnou realizuje firma Dušan Řezáč IZO-PUR.
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Zednické a stavební práce – sádrokartony, obklady, dlažby, zateplení, Brno-venkov, Pohořelice, Mikulov
Bohaté a dlouholeté zkušenosti se stavebními pracemi zaměřujícími se na zednictví má společnost Stavební práce Habiňák z Hrušovan nad Jevišovkou.
Pokrývačství, tesařství a klempířství- kompletní realizace střech
O kompletní realizaci střech se postará firma Stavovald z Ivančic. Zajistíme pokrývačské, tesařské i klempířské práce.
Stavovald Vladimír Vald
Kamenické práce - výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku
Kamenické práce od METAL GRANIT, spol. s.r.o. Letovice. Výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku za rozumnou cenu a v krátkých dodacích lhůtách.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Zakázková výroba designových skleněných sprchových koutů a zástěn do koupelny
Dodejte Vaší koupelně nádech elegance díky skleněným sprchovým koutům a zástěnám. Designové skleněné sprchové kouty a zástěny do koupelen na zakázku vyrábí Sklenářství Olejník.
Izolatérství a klempířství s profi přístupem, okres Znojmo
Izolace plochých střech i zahradních jezírek či bazénů. Kompletní rekonstrukce střech od Izolace Daňhel, s.r.o. Ušetřete za vytápění i chlazení díky profesionálům v oboru izolatérství a klempířství.
Vodoinstalatérství a topenářství Hodonín, montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení
Provádím kompletní realizace a montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení, vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů, výroba parapetů, svody, různé barevné provedení.
Zakázková výroba jednohrobů, dvojhrobů i urnových pomníků z kvalitních materiálů
Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice na zakázku zhotoví jednohroby a dvojhroby včetně náhrobku. Vyrábíme také urnové pomníky z kvalitních materiálů.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Geodézie, mobilní mapování, letecké snímkování Brno, efektivní správa GisOnline
Vlastníme všechny podstatné technologie – letadla, kamerové a laserové senzory, či mapovací automobily - TopGis, s.r.o. Brno
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald