Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Kvalitní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu
Pokud jste z Jihomoravského kraje a ohlížíte se po firmě, která zajistí kompletní sádrokartonářské práce za rozumnou cenu, pak se obraťte na EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Geodetická kancelář Brno, zeměměřické práce, geometrické plány, vytyčování hranic pozemků
Geodetická kancelář Brno pro malé i velké projekty, zeměměřické práce, vytyčování hranic pozemků, pozemkové úpravy, geometrické plány, kontrolní měření, porovnání skutečného stavu staveb.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
Diagnostika, servis a údržba VN vypínačů ABB
Diagnostika, servis a údržba VN vypínačů ABB zajišťuje firma S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Komplexní revize, diagnostická měření, kdy vyhotoví protokol měření.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Podřezání zdiva Brno, spolehlivé izolace proti vodě v rozích, ve vnitřních koutech, v křížení zdí
Podřezání zdiva Brno, spolehlivé izolace proti vodě v rozích, ve vnitřních koutech, v křížení zdí, deskoklíny, plastové izolace s atestem proti vodě i radonu.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Kompletní kominické práce - čištění, opravy,  vložkování a revize komínů
Kompletní kominické práce zajišťuje v okolí Brna kominictví Ladislav Staníček. Provádíme vše od čištění a vložkování komínů přes opravy až po revize.
Kompletní malířské, lakýrnické a natěračské práce Brno, malby bytů, domů, nátěry fasád, nástřiky
Kompletní malířské, lakýrnické a natěračské práce Brno, malby bytů, domů, nátěry fasád, dekorativní nástřiky, stříkané tapety Gota, renovace kuchyňských linek.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Profesionální tesařské práce, vazníkové střechy - 3D návrh, vizualizace a konstrukce
Firma STREKON A-Z, s.r.o. provádí zpracování 3D návrhu, vizualizace a konstrukce vazníkových střech. Profesionální tesařské práce zajišťujeme pro Brno-venkov a okolí.
Elektromontáže, práce se silnoproudem i slaboproudem, oprava elektroniky
Elektroinstalace, elektromontáže, opravy a servis mobilních telefonů v Brně a okolí. IT služby i správa sítí pro Vaši firmu to vše zajistí David Frank.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Výmalba vnitřních prostor i fasád, nátěry konstrukcí
Malování interiérů domů i kanceláří, pokojů, protipožární nástřiky, tapetování, nátěry nábytku, konstrukcí realizuje firma Malířské a natěračské práce Josef Hána, okres Hodonín.
Výmalba domů a kanceláří, natěračské práce a tapetování
Malířské, natěračské i tapetářské práce v Jihomoravském kraji. Změníme Váš dům či byt k nepoznání. Dejte Vašemu bydlení nový design a obraťte se na profesionály.
Revize, pravidelné kontroly nízkotlaké plynové kotelny - revizní technik Vám pohlídá lhůty
Ing. Nohava, revizní technik firmy THERMATIC Vám pohlídá lhůty pro pravidelné kontroly, revize nízkotlaké plynové kotelny. Revize kotelen provádí v regionu Zlínský kraj i Brno a Olomouc.
Revize plynu - plynového kotle po topné sezóně Brno
Revize plynu - plynového kotle po topné sezóně pro Brno poskytuje firma HUK instalace s.r.o. Odstraňuje a opravuje úniků na stávajících rozvodech plynu.
HUK instalace s.r.o.
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláří, kuchyní
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláře, kuchyně, postele, stoly, dveře, schodiště, vestavěné skříně, atypický nábytek.
Betonářské práce a realizace základových desek pro domy
Realizaci základových desek a další betonářské práce provádí v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. vytvoříme stabilní základy Vaší stavby.
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace
Projekční práce a dozory staveb Brno, diagnostické a IG průzkumy, geodetické práce, pasportizace, projektování staveb, geometrické plány, zásobování pitnou vodou.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt, specializace na lité průmyslové podlahy od kyjovské společnosti Jiří Víšek spol. s.r.o. - lité asfalty a lité epoxidové podlahy.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Výkopy, terénní úpravy, zemní a stavební práce
Výkopové práce, srovnání terénu, inženýrské sítě. Stavba plotů, pokládka zámkové dlažby a ostatní stavební práce realizuje Daniel Smutný v Jihomoravském kraji.