Rychlé opravy prasklin a trhlin průmyslových podlah bez přerušení provozu
Na opravy prasklin a trhlin polymetylmetakrylátových litých průmyslových podlah (PMMA) při nízkých teplotách se specializuje společnost Blatrysk s.r.o. z Brna.
Kompletní tesařské práce – dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, altánky
Kompletní služby v oboru tesařských prací, jako je výroba krovů, pergol či altánů zajistí na Znojemsku společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK.
Montáž ústředního topení, výměna radiátorů, rozvody - topenářské práce
Výměnu radiátorů, montáž ústředního topení, rozvody a jiné topenářské a vodoinstalační práce zajistí na Vyškovsku topenář Ing. Miloš Bartušek, který vždy dbá na kvalitně provedenou práci.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce – opravy a realizace střech na míru
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, jako jsou kompletní rekonstrukce střech či dílčí opravy na střechách a realizace nových střech provádí na Znojemsku společnost BestSDK Jiří Kacetl.
Průmyslové podlahy – pokládka, renovace, opravy, srovnávání nerovných povrchů
Na pokládku, renovace, opravy a srovnávání nerovných povrchů průmyslových podlah se zaměřuje společnost Blatrysk, s.r.o. z Brna. Systém OPEN FLOOR zajišťuje rychlost a kvalitu za nízkou cenu.
Výroba a prodej konferenčních stolů z lamina, dýhy i masivu, nábytek na míru, Znojmo
Konferenční stoly z lamina, dýhy či masivu, nábytek na míru, výrobu a prodej nábytku a kancelářského vybavení zakoupíte od Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Rozvody plynu pro rodinné domy - plynový kotel Brno
Rozvody plynu pro rodinné domy Brno od firmy Ing. Miloš Bartušek. Kotle stacionární, závěsné plynové. Kotle značky Viessmann, VIADRUS, protherm, WOLF, Baxi.
Opravy, rekonstrukce střech a krovů – klempířské, pokrývačské, tesařské práce
Profesionály v oboru klempířství, pokrývačství a tesařství naleznete u společnosti BestSDK Jiřího Kacetla. Zajistíme nejen realizace nových střech, ale také opravy a rekonstrukce střech stávajících.
Povrchová úprava dřevěných výrobků od lakování přes broušení a moření
Výrobou dřevěných polotovarů a výrobků s povrchovou úpravou jako je lakování, olejování, moření, zakuřování a broušení i prodejem se zabývá firma DIKADESIGN,s.r.o. ze Znojma.
Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů, sádrokartonové systémy
Stavební firma, montáže sádrokartonů a minerálních podhledů, realizace sádrokartonových systémů a další práce provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, sídlící v okrese Znojmo.
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Laserové skenování mostních  konstrukcí a inženýrských staveb - inženýrská geodezie
Brněnská firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti laserového skenování mostních konstrukcí a inženýrských staveb. Tvorba 2D a 3D map, pasportů a inženýrská geodezie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavební truhlářství i drobné stavební práce
Klasické krovy, okapy, krytiny i obklady fasád Vám zajistí zkušená společnost Kroving s.r.o. sídlící v Pohořelicích. Veškeré práce kolem Vašeho domu uděláme za Vás.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Klempířství a pokrývačství - komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech
Potřebujete renovaci střechy? Komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech realizuje klempířství a pokrývačství Josef Hlaváč u klientů v Břeclavi i Hodoníně.
Slaboproudé a silnoproudé rozvody elektřiny, bytové, domovní elektroinstalace
Kompletní elektroinstalační práce ve Vašem bytě či domě Vám spolehlivě provede firma Josef Záruba – elektroinstalace z obce Hajany. Instalace počítačových sítí i kamerového systému.
Geodetické práce Brno - zaměření geografických informačních systému a projekční činnost
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá zaměřením staveb, pozemků a poskytuje komplexní služby v oboru geodézie, vytyčovací práce, projekční činnost a inženýrské sítě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Špaletová okna pro historické budovy vyrobena na zákazku v truhlářství
Okna jsou duší celého domu. Řešení pro historické i stylové domy, výběr z různých tvarů, velikostí a barevných odstínů pro Vás na zakázku vyrobí Truhlářství Reiter Znojmo
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Zasklívání lodžií a balkonů, rámový i bezrámový systém, zaměření
Zasklívání lodžií, balkonů, zimních zahrad rámovými i bezrámovými systémy, s bezpečnostními a izolačními skly se zaměřením zdarma realizuje CABAL Moravia s.r.o., Brno.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.
Zakázková výroba z masivního dřeva - zimní zahrady, přístřešky, altány, pergoly
Zakázková výroba z masivního dřeva. Zimní zahrady, přístřešky zhotoví Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. Zakázky pro Moravský Krumlov, Ivančice, Pohořelice, Znojmo, Třebíč, Moravské Budějovice, Brno.
Povrchová úprava nábytku do vysokého lesku, kvalitně, rychle, za výhodné ceny
Povrchovou úpravu nábytku do vysokého lesku vám kvalitně, rychle a za výhodné ceny zajistí firma Draft Inc., s.r.o. v Brně.
Podlahy, podlahové systémy – odborné poradenství pro architekty a stavební firmy
Odborné poradenství pro architekty a stavební firmy ohledně návrhů, výběru i pokládky podlah a podlahových systémů zajistí v okolí Brna společnost LGI podlahy s.r.o.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Kvalitní kuchyňské linky na míru a za výhodné ceny pro vás vyrobí v Truhlářství Josef Reiter ve Znojmě a okolí.