Elektrofyzikální vysoušení a trvalá hydroizolace vlhkého zdiva, sklepů, garáží a skladů Blansko
Vlhký dům? Vlhké stěny? Vlhký sklep? Provádíme elektronické vysoušení a trvalou izolaci zdiva postiženého zemní, kapilární vzlínavou vlhkostí v ČR a na Slovensku elektroosmózou DryPol® systém.
Podlahářské práce - pokládka podlah, dlažeb a obkladů za výhodné ceny
Pokládáním plovoucích, dřevěných, laminátových podlah, dlažeb a obkladů se zabývá firma Jiří Kacetl BestSDK v okolí Moravského Krumlova.
Rekonstrukce koupelny, realizace nových rozvodů odpadů a vody
Rekonstrukce koupelny, rozvod nových odpadů a vody, kompletní služby od návrhu přes projektovou dokumentaci až po realizaci rekonstrukce koupelny zajistí firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Geologické práce a hydrogeologický průzkum na jižní Moravě
Jihomoravská geologická společnost SURGEO s.r.o. Vám již od roku 1994 nabízí své dlouholeté zkušenosti zejména v regionu jižní Moravy. Společnost provádí hydrogeologické průzkumy.
Na sádrokartonářské práce si pozvěte odborníka od nás
Ať už rekonstruujete nebo jen třeba potřebujete někde udělat příčku, pak neváhejte a oslovte firmu Jiří Kacetl - Best SDK, specialistu ve svém oboru pro oblast Znojma.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Volná pracovní pozice - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí
Volná pracovní pozice u firmy ELQA, s.r.o. - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí Zajišťování, vedení a kontrola chodu staveb v oblasti elektromontážní. Brno - Kuřim.
Zeměměřické práce, zaměření hranice pozemku, geodézie
Společnost SURGEO s.r.o. poskytuje kompletní zeměměřické práce, ve kterých se najdete zaměření pozemku, měření GPS nebo vytyčení parcely a mapování.
Montáž a rozvody nízkého napětí a telekomunikačních sítí Brno
pokládky kabelů, návrh trasy, kabelové nadzemní sítě, montáž venkovního veřejného osvětlení, elektrické sítě VN a NN zajistí v Brně ELQA, s.r.o.
Nabídka práce - Montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér
Nabídka práce - montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér. Jednosměnný provoz u firmy ELQA, s.r.o. Kuřim. Jedná se o 4 volná místa. Brno, Kuřim, Tišnov
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis provádí firma ELQA, s.r.o. kompletní vybavení k trafostanici včetně revize a projektové dokumentace.
Tlakové formy pro lisování plastů a formy pro slévárny ze dřeva nebo či syntetické pryskyřice
Firma FORKLIM s.r.o. se zabývá lisováním plastů, slévárenstvím, truhlářstvím, formami pro slévárny a dalšími modelářskými pracemi, se kterými má dlouholetou zkušenost.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží
Společnosti SUEZ Využití zdrojů a.s. nabízí sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží pro veřejný i soukromí sektor od vyřízení legislativních kroků po odstranění odpadu.
Dodávka vysoce kvalitních terasových prosklených přístřešků
vysoce kvalitní prosklené terasové přístřešky, ale i jiné typy zastřešení teras jako pergolové systémy aj. dodává firma WIDOMA s.r.o.
Výroba vestavěných skříní a dřevěného nábytku - kvalitní truhlářská práce
Truhlářství Josef Reiter s.r.o. je ryze českou firmou, kde se vyrábí kvalitní dřevěný nábytek a vestavěné skříně na míru. Působíme nedaleko Moravského Krumlova a Ivančic.
Letecké snímkování a následné propojení s geodetickými plány - geodetické práce v Brně
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá správou datových skladů, digitalizací dokumentace, zaměřením rozvodů inženýrských sítí, kompletní poradenskou činností v oboru geodézie a katastru nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Bezpečnostní skla, montáž výloh, skleněných obkladů, prosklených přístřešků
Bezpečnostní skla do interiérů a exteriérů, montáž výloh, skleněných obkladů, prosklených přístřešků, zábradlí, stěn realizuje společnost ATLAS INVEST, spol. s r.o., Brno.
Prodej, montáž a výměna kotlů na topení - kvalitně a rychle
Specialistou na prodej, odbornou montáž i výměnu kotlů na topení v Brně je firma Ing. Miloš Bartušek. Veškeré práce provede kvalitně, rychle a spolehlivě.
Zakázková výroba interiérových a vchodových dveří z kvalitních materiálů
Výrobce interiérových a vchodových dveří na zakázku je Truhlářství Reiters nedaleko Znojma, kde vám vytvoří kvalitní dveře přesně dle vašich požadavků.
Kvalitní střechy na klíč, dále tesařské, pokrývačské a klempířské práce, Břeclav a okolí
Stavební firma Miroslav Lukáš se zabývá tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi v okolí města Břeclav. Stavíme zejména střechy na klíč, dále provádíme rekonstrukce střech a hydroizolace.
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů, Brno
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů při prodeji pozemků, zápisu dostavěné budovy do katastru a ke kolaudaci provádí společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geodézie, vytyčování pozemků, staveb, projektování pozemkových úprav, Brno
Geodézie, zeměměřičské práce, vytyčování pozemků, staveb, inženýrských sítí, projektování pozemkových úprav zajišťuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno – Tuřany.
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, geodetické služby, Brno
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, zaměření pozemků a budov, vyhotovení geometrického plánu a kompletní geodetické služby poskytuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů  - hloubkové čištění
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - hloubkové čištění, sanace, ochranné nátěry provádí firma Dema-servis ve Znojmě.