Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Stavební projekty, geodetické práce a průzkumy
Projekty na klíč, projekční brněnská kancelář, vypracování projektové dokumentace v Jihomoravském kraji, geodetické a geologické služba, pasportizace a provádění průzkumů potřebných ke stavbám.
Střecha na klíč podle Vašich představ od jednoho dodavatele s 3D vizualizaci
Kompletní střechy na klíč od jednoho dodavatele jsou ideální volbou, jak ušetřit čas a ulehčit si práci. Brněnská stavební firma Eurodach je profesionálem v oboru střechy a konstrukce.
Spolehlivé zateplení novostaveb i starších objektů při rekonstrukci pomocí PUR pěny
Při stavbě novostaveb či při rekonstrukci starších objektů je vhodné použít kvalitní izolaci. Společnost IZO-PUR.cz se zaměřuje na aplikaci stříkané izolační PUR pěny.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Malířské služby v Jihomoravském kraji
Natěračské, malířské, fasádní práce od profesionálů z Kyjova, menší nátěry nábytku, tapetování, štukatérství a další drobnější úpravy zajišťuje Josef Hána.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Zakázková a sériová kovovýroba Vyškov, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické práce, svařování
Nabízíme zakázkovou a sériovou kovovýrobu včetně zámečnických prací, svařování, lisování, ohýbání, řezání, vrtání, děrování.
Pokládka podlah všeho druhu Brno
Pokladka podlahových krytin, vinylové podlahy, PVC podlahy, renovace či položení parket, kobercové pokládky s nejvyšší precizností, nejlepší cenou a dodacími termíny od Podlahářství David Albrecht.
Projektování elektrických zařízení Brno, silnoproud, slaboproud, měření a regulace kotelny, VZT
Jsme schopni zajistit kompletní realizace počínaje DUR přes DSP, DVZ, DPS až po zakreslení skutečného stavu.
Obkladačské práce v interiéru, exteriéru a pokládka dlažeb
Realizaci obkladačských prací v interiéru i exteriéru včetně pokládky dlažby zajistí v oblasti Brna-venkov a Moravského Krumlova stavební společnost Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Zemní a výkopové práce Hodonín, stavební přípravy, terénní práce, základy domů
Svým klientům nejen z okolí Hodonína provádíme zemní a výkopové práce, stavební přípravy, terénní práce, základy domů.
JSV s.r.o.
Kompletní kominické práce včetně revize, čištění a vymetání komínů
Kompletní kominické práce v okolí Znojma poskytuje Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s.r.o. Postaráme se o revize, čištění, vymetání i stavby komínů.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Výmalba SDK v průmyslových halách
Výmalbu SDK v průmyslových halách, skladech, technických místností i na schodištích obstará firma Stavební činnost EKOČEK s.r.o. Působíme v okolí Brna, Znojma a Mikulova.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Pozemní laserové skenování s 3D laserem a laser scanning - geodetické práce od české firmy
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zaměřuje na geodetické práce, komplexní služby v oboru geodézie a poskytuje i pozemní skenování s 3D laserem, laser scanning, vytyčovací práce ve výstavbě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Periodické kontroly, revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách
Provádějte periodické kontroly a revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách. V regionu Brno, Vyškov se můžete obrátit na firmu THERMATIC - Jan Nohava z Kroměříže.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Dětský nábytek na míru, dětské pokoje - grafický návrh zdarma
Dětský pokoj na míru, dětský nábytek na zakázku, truhlářské práce, zajímavý a kvalitní nábytek můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládka materiálu, odvoz zeminy
Zemní a výkopové práce nechte na odbornících. Zednictví Pokorný zajišťuje zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládku materiálu i odvoz zeminy ve Znojmě i Moravském Krumlově.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Bourací práce – prostory v administrativních a komerčních budovách
S bouracími pracemi v prostorech administrativních a komerčních budovách se v Jihomoravském kraji obraťte na specialistu v oboru- stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, topení
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, rozvody ústředního topení, kanalizace, subdodavatelské dodávky.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Topenářské, plynařské a vodoinstalaterské práce, realizace podlahového topení
Veškeré topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce zajistí v okolí Brno-venkov a Moravského Krumlova stavební firma Stavovald. Realizujeme i podlahové topení.
Stavovald Vladimír Vald