ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Zajištění technických praci a služeb pro města a obce
Poskytoval technických služeb pro města a obce a jiné subjekty, pokládky chodníků, dlažeb, půjčování stavebních strojů, sečení trávy od firmy TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Pokládka chodníkové a zámkové dlažby, práce kompresorem a vibrační deskou
Pokládka chodníkové a zámkové dlažby, práce kompresorem a vibrační deskou poskytuje firma přes technické služby Tesma stavitelství v Moravských Budějovicích.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Autorizovaný prodej a montáž garážových vrat a vjezdových bran
Autorizovaným prodejem a montáží garážových vrat a vjezdových bran se zabývá v oblasti Havlíčkova Brodu firma SEGA JIHLAVA s.r.o. Za kvalitu našich výrobků hovoří naší spokojení zákazníci.
Dodávka a montáž vjezdových bran - samonosná posuvná brána
Nejrozšířenějším systémem pro vjezd k domu nebo do firemního areálu jsou samonosné posuvné brány. O dodávku a montáž vjezdových samonosných posuvných bran se postará Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o.
Mobilní a chemická úpravna pitné vody, filtrace, změkčovače
Firma VODASERVIS s.r.o poskytuje filtrační zařízení, filtry pískové dechlorační, propařovací, trubní, a také dodává dávková čerpadla nebo tlakové nádoby pro úpravu pitné vody.
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Výroba a montáž oplocení z kvalitního pletiva - bezpečnostní ploty
Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. kvalitně a rychle postaví oplocení soukromých pozemků, provozoven i hal. Zabývá se výrobou a montáží pletiva a bezpečnostních plotů. Působíme v Havlíčkově Brodě.
Terasová prkna douglaska, plotová, podlahová, palubová, obkladová prkna, řezivo pro truhláře
Výroba a produkce sušeného i vzduchemsuchého truhlářského řeziva. Terasová prkna douglaska, plotová, podlahová, palubová, obkladová prkna a řezivo dodává firma WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Nízkoenergetické domy, dřevostavby na klíč, stavební práce
Kompletní stavební práce a výstavbu nízkoenergetických domů a dřevostaveb ve Velkém Meziříčí zajistí firma Homestead, s.r.o. Realizuje jak hrubé stavby, tak i domy na klíč dle přání zákazníka.
Homestead, s.r.o.
Prodej filtrů a filtračních náplní k úpravě pitné vody nebo pro filtraci vody
Firma VODASERVIS s.r.o. se zabývá úpravou pitné, technologické nebo užitkové vody. Poskytuje filtry, filtrační náplně k úpravě vody nebo její filtraci.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště provádí společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. z Pelhřimova na Vysočině.
Rolovací sítě proti hmyzu do dveří i oken, okenní rolety
rolovací mříže, sítě proti hmyzu, okenní rolety, screenové clony, profily z hliníku, rolety Minirol zajistí firma Building Plastics ČR, s.r.o.
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Prodej stavební mechanizace, míchačky hobby, profi, internetový prodej, e-shop
Stavební mechanizace - míchačky pro hobby i profi účely, internetový prodej, e-shop, prodej a dodávky od firmy Ing. Vojtěch Malý v Třebíči.
Výroba a prodej stavebního řeziva včetně dodávky a montáže vazeb
Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva včetně dodávky a montáže vazeb nabízí velkoobchod Pila Kuklík v Novém Městě na Moravě.
Skolan DB® - odpadní trubka se sníženým hlukem
Odpadní trubka Skolan DB® dokáže cíleně snížit hlučnost. Tichý provoz ocení zákazníci nejen v domě nebo hotelu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Výroba plastové potrubí, odpadní trubky z polypropylenu, plastová kanalizace
Jsme největším výrobcem a dodavatelem plastového potrubí, odpadních trubek z polypropylenu, plastových kanalizací po Čechách i v celém světě.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Dřevěná, plastová okna a eurookna - výroba a prodej
Kvalitní dřevěná, plastová okna a eurookna - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy DV OKNA v Třebíči.
Prodej bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů
Prodej různých bazénových technologií a příslušenství pro všechny druhy bazénů, filtrační technika, chemikálie ad. zajistí na Žďársku firma VODASERVIS s.r.o.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Plastové kanalizační potrubí, kanalizace z plastu
Kanalizační trubky a systémy plastového potrubí dodáváme nejen na český trh, ale i do zahraničí.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Klimatizace Havlíčkův Brod – Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Zajišťujeme měření a regulaci pro klimatizační jednotky včetně zapojení, protimrazové ochrany apod.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej, e-shop průmyslových naftových a plynových topidel
Dodavatel, prodejce, eshop průmyslových topidel. Elektrická, naftová a plynová topidla zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý, působící v okresu Třebíč.