ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Třebíčský obchod se zahradní technikou, domácími potřebami a průmyslovým zbožím
Technické a dílenské zboží pro vaši dílnu, zahradu, firmu nebo hobby potřeby, autorizovaný prodej známých značek, servisní služby a profesionální poradenství v naší prodejně B TECHNIK s.r.o.
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Servis a revize plynových kotlů Telč, montáže vody, tepelných čerpadel, montáže solárních panelů
Zabýváme se nejen servisem plynových kotlů, ale také revizemi plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov, odvoz suti, zeminy, a také dovoz štěrku a písku.
Rychlá montáž, úspora energie a další výhody montovaných ocelových hal
Rychlá montáž, úspora energie při provozu a mnohé další výhody poskytují montované ocelové haly od firmy Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy a verandy s antikorozním nástřikem
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy nebo verandy opatřené antikorozním nástřikem nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ. Při nákupu pergoly obdrží každý zákazník její doručení zcela zdarma.
Anděl CZ, s.r.o.
Kyvné střešní okno s tepelným límcem a filtrem proti hmyzu – nákup na e-shopu
Kvalitní kyvná dřevěná střešní okna KEYLITE v různých rozměrech objednávejte na e-shopu ANDĚL CZ. Okna jsou dostupná i ve variantě s tepelným límcem a sítí proti hmyzu.
Anděl CZ, s.r.o.
Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Kompletní dodávka a montáž oplocení na klíč
Kompletní dodávku a montáž oplocení na klíč zajistí v okolí Havlíčkova Brodu společnost ADH-Ploty, s.r.o. Zavítejte do našeho plotového centra ve Štokách.
Specializovaný prodej barev Žďár nad Sázavou, fasádní omítky, ochranné  nátěry na dřevo i kov
Ve Žďáru nad Sázavou naleznete specializovaný prodej barev a široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí.
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, zateplení fasád Vysočina
Veškeré stavební práce, jako je rekonstrukce domů, zateplování fasád, půdní vestavby a další Vám zajistí společnost Stavitelství Ing. Pavel Kudláč.
Tesařské práce, oprava, rekonstrukce, výroba nových klasických krovů, dřevěné konstrukce
Tesařské práce zajišťuje firma KROVYS s.r.o. z Telče. Provádíme opravy, rekonstrukce, výrobu nových klasických krovů a zhotovíme dřevěné konstrukce v oblasti Jihlavy, Třeště i Telče.
Krovys, s.r.o.
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Projekční kancelář Havlíčkův Brod, pozemní stavby, stavebně konstrukční řešení staveb, dokumentace
Projekční kancelář Havlíčkův Brod, pozemní stavby, stavebně konstrukční řešení staveb, výkresová dokumentace, posouzení a návrhy ocelových a hliníkových konstrukcí.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Montáž bezúdržbového oplocení podle požadavků zákazníka - ploty pro každého
Kvalitní ploty pro každého dodává v okolí Světlé nad Sázavou společnost ADH-PLOTY, s.r.o.. Provádíme montáž oplocení s bezúdržbovými vlastnostmi podle požadavků zákazníka.
Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.
Profesionální montáž plotů a oplocení na klíč - rodinné domy, veřejné prostory, firmy
Specialistou na montáž plotů a oplocení na klíč je firma ADH-Ploty, s.r.o., která své služby realizuje pro rodinné domy, veřejné prostory a firmy z Vysočiny, Humpolce a přilehlého okolí.
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Vodoinstalatér – vodoinstalatérské práce a vodoinstalatérské opravy
Veškeré vodoinstalatérské práce a opravy svěřte do rukou zkušených vodoinstalatérů ze společnosti K-TOP s.r.o. z Třebíče.
K-TOP, s.r.o.
Dodávka a montáž kvalitních, moderních plotových systémů, oplocení a branek
Kompletní řešení moderních plotových systémů a branek od dodávky až po montáž oplocení za Vás vyřeší společnost ADH-Ploty, s.r.o. z Vysočiny.