ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Bezpečné a reprezentativní vchodové dveře pro rodinné domy i komerční prostory
Vysoce bezpečné a reprezentativní dřevěné vchodové dveře Bohemio dodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o., specialista na výrobu a prodej oken a dveří v Třebíči.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Kvalitní plastová eurookna - vynikající izolační vlastnosti a moderní design
Plastová eurookna s vynikajícími izolačními vlastnostmi a moderním designem vyrábí a prodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. v okolí Třebíče a Velkého Meziříčí.
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Kvalitní a spolehlivá garážová vrata pro rodinné domy
Garážová vrata v řadě různých typů a barevných variant vhodná pro montáž do rodinných domů dodává po celé Vysočině společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. Vsázíme na kvalitu, spolehlivost i design.
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina jedině u firmy RK - TECH s.r.o. Značky Knipex, TONA, Bahco, Stahlwille, Koken, Stanley, KUKKO, BESSEY, Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO.
Designová hliníková okna a dveře, nejlepší volba pro Vaši bezpečnost
Prodejem kvalitních a designových hliníkových oken a dveří vhodných do všech typů objektů se zabývá společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. sídlící v Třebíči.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce, rozvody potrubí
Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu, instalatérské práce, realizace nových instalací, rekonstrukce, opravy, havárie, montáž kotlů, bojlerů, baterií provádí Karel Pospíchal, okres Žďár nad Sázavou.
Vkusné a moderní interiérové dveře - prodej, montáž
Jednoduché, moderní i klasické interiérové dveře pořídíte u prodejce Interiérové dveře Kasal ve Žďáře nad Sázavou. Naše interiérové dveře promění váš byt ve skutečný domov.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Plastové posuvné portály pro balkony a terasy
Kvalitní a moderní plastové posuvné portály vhodné pro balkony i terasy naleznete mezi sortimentem společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče.
Stavební projekce, projekty rodinných domů a průmyslových staveb, inženýrských sítí, ČOV
Kompletní projektování Vašeho domu včetně vzduchotechniky, klimatizace a veškeré inženýrské činnosti Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi UNIVERS Světlá nad Sázavou, s.r.o.
Krovy a střešní konstrukce | Jihlava
Tesařství Břetislav Kocián Vám zhotoví na míru krovy a střešní konstrukce v Jihlavě a v okolí pouze z kvalitních materiálů, rychle, kvalitně a s profesionálním přístupem.
Garážová vrata pro výrobní haly a průmyslové objekty
Jedinečná a kvalitně zpracovaná vrata vhodná pro průmyslové objekty, výrobní haly, firmy i sklady naleznete u společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o.
Opravy měděné a mosazné střechy, historické střechy. Klempířství Vysočina
Opravy měděné a mosazné střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. na Vsočině již několik let. Rekonstrukce historické střechy. Kompletní klempířské práce provádí sama.
Elegantní šestikomorová plastová okna pro vysokou úsporu energií
Pokud hledáte elegantní a bytelná šestikomorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb, pak neváhejte a navštivte obchod společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. sídlící v Třebíči.
Odolná plastová okna a parapety pro novostavby i rekonstruované domy
Odolná plastová okna a parapety, které se hodí pro montáž do novostaveb i rekonstruovaných domů naleznete u společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. působící v okolí Třebíče.
Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Pracovní plošiny, pronájem, prodej nových i použitých, servis
Zdvižné pracovní plošiny do hal i terénu, nůžkové, kloubové, teleskopické, pásové, sloupové pronajímá, prodává, servisuje a opravuje TRASEK H.B. – Jiří Králík.
Kvalitní plastové vchodové dveře – moderní řešení s bezpečnostními prvky
Moderní plastové dveře s bezpečnostním kováním proti vniknutí z venku Vám zajistí společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. v Třebíči, Velkém Meziříčí a okolí.
Zimní zahrady, které zpříjemní Vaše volné chvíle
Návrhy a výstavbou zimních zahrad se zabývá společnost BOHEMIO CZ, s.r.o v Třebíči. Užijte si volné chvíle relaxováním nebo pěstováním květin v zimní zahradě.
Kvalitní plastová okna, kompletní dodávka oken - prodej, montáž a servis plastových oken.
Kvalitní plastová okna, kompletní dodávka oken - prodej, montáž i servis od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči - kompletní realizace kvalitních plastových oken.
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.
Rekonstrukce bytového jádra a koupelny za výhodné ceny
Naše společnost Stavitelství Josef Pejchal realizuje rekonstrukce bytových jader a koupelen, včetně návrhů ve 3D modelu v okolí Třebíč a Jaroměřic nad Rokytnou.
Vodoinstalatérské práce, nové vodovodní rozvody, rekonstrukce
Vodoinstalatérské práce, rozvody vody a kanalizace u novostaveb či rekonstrukcích, montáž a demontáž stupaček, instalace kohoutků a WC realizuje společnost ITVOZ - Jiří Choutka.
Topenářské práce, montáž topení, servis kotlů Atmos, Attack
Topenářské práce, montáž radiátorů, ventilů, měřidel, topení, kotlů na tuhá paliva, biomasu, elektrokotlů a solárních systémů zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka, Havlíčkův Brod.