ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Plynařské práce, montáž rozvodů plynu, plynových přípojek
Plynařské práce, montáž rozvodů plynového potrubí, instalace plynových a kondenzačních kotlů, bojlerů, rekonstrukce plynových přípojek zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka.
Realizace průmyslových plynovodů, montáž a realizace
O montáž a realizaci průmyslových plynovodů se v okolí Třebíče, Velkého Meziříčí a Náměští nad Oslavou postará společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o.
Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Prodej barev, laků, lazur, emailů a malířských potřeb pro různé druhy povrchů
Kamenný obchod a e-shop Haus Spezi market Třinec, to je široká nabídka kvalitních barev, laků, emailů, olejů a malířských potřeb vhodných pro malbu i nátěry pro nejrůznější typy povrchů.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy - výkopy pro vodu, kabely, potrubí, kanalizaci
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy v Třebíči s na Vysočině provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. Zajišťujeme výkopy pro vodu kabely, plynové potrubí, kanalizaci, sklepů i základů rodinných domů
Ekopanely a nízkoenergetické dřevostavby, stavba na klíč, realizace
Stavebními pracemi, ekopanely a nízkoenergetickými dřevostavbami, stavbou na klíč se zabývá specialista v oboru firma Josef Pejchal z Třebíče.
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukce stávajícího VO, provoz a údržba
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukci stávajícího VO, provoz i údržbu osvětlení Vám spolehlivě zajistí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o.v Třebíči na Vysočině.
Montážní plošiny pro práce ve výškách s dosahem od 10 to 27 metrů
Pronájem různých typů montážních pracovních plošin vhodných pro nejrůznější výškové práce s dosahem od 10 to 27 metrů zajišťuje v Třebíči na Vysočině společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o.
Odborník na stavbu a rekonstrukci komínů a komínových systémů
Výstavbu, rekonstrukci i dodávku komínů a komínových systémů v okolí Třebíče Vám zajistí stavební firma Josef Pejchal.
Sanace fasád, zateplení rodinných a bytových domů - zásadní úspora energie
Společnost TOMIreko s.r.o. provádí zateplení rodinných domů, bytových a panelových domů i průmyslových objektů v okolí Třebíče na Vysočině.
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Garážová vrata různých druhů pro rodinné domy i průmyslové objekty
Kvalitní sekční, posuvná, rolovací a rychloběžná garážová vrata vyrábí společnost BOHEMIO CZ s.r.o. pro rodinné domy, sklady, výrobní haly a průmyslové objekty v okolí Třebíče na Vysočině.
Výstavba nízkoenergetických, ekologických dřevostaveb na klíč
nízkoenergetické dřevostavby, ekologická výstavba, pasivní domky a bungalovy, ekopanely a další Vám dodá Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály - Prodej Žďár nad Sázavou
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály prodává na Žďársku firma RK - TECH s.r.o. Značky Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO, KUKKO, BESSEY Milwaukee AKU technologií.
Zateplovací a tepelné izolace pro rodinné domy, bytové jednotky nebo historické budovy
Společnost TOMI stavebniny, s.r.o. z Třebíče pro Váš zajišťuje kvalitní zateplovací a izolační systémy výrobců WEBER, BAUMIT a CEMIX, které zateplí Váš domov a sníží náklady na energii.
Zemní a výkopové práce - terénní úpravy vlastními stroji
Zemní a výkopové práce, úpravu terénu pro zpevněné plochy - chodníky, vozovky, nájezdové plochy a parkoviště pro Vás zajistí společnost TOMIreko s.r.o. v okolí Třebíče na Vysočině.
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, opravy a stavby komínů
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, podkroví, střech i interiérů, opravy a stavby komínů, komínové systémy od firmy Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči.
Výrobce plastových oken - pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby
Společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. se zabývá výrobou úsporných plastových oken s elegantním designem pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby v okolí Třebíče a Moravských Budějovic.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Dřevěná EURO okna - přírodní dřevěný materiál, moderní design a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná EURO okna od třebíčské firmy BOHEMIO CZ s.r.o. jsou vhodná téměř do každých prostor. Okna jsou moderního a příjemného vzhledu a disponují dobrými tepelněizolačními vlastnostmi.
Stavba průmyslových staveb a objektů - kompletní stavební práce
Kompletní stavební práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která kromě rodinných domů na klíč staví i průmyslové stavby a objekty.
Instalace vnitřních i venkovních rozvodů, kanalizace
Společnost K-TOP s.r.o. se zaměřuje na instalaci stupaček a potrubí, realizaci vodovodních a požárních rozvodů a vnitřních i venkovních rozvodů kanalizace v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.