ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kusové a metrážové koberce pro krásný a útulný domov i kancelář
Široký výběr kusových a metrážových koberců do bytových i kancelářských prostor naleznete u společnosti Nábytek pohodlí Radky Sobotkové.
Motorové pásové kolečko - pomocník pro přepravu materiálu v obtížných terénech
Motorové pásové kolečko s nosností až 500 kg, které přepraví sypký i pevný materiál v obtížných a svažitých terénech, seženete za výhodnou cenu na e-shopu Stavební mechanizace - Ing. Vojtěch Malý.
Stavební řezivo, dřevo na střechu, strop, altánek či pergolu - prodej
Prodej stavebního řeziva pro kutily i stavaře. Kvalitní dřevo na střechu, strop, altánek či pergolu od firmy Ing. Radek Vintr RV DŘEVO z Vysočiny.
Úsporná plastová, hliníková a dřevěná okna – výroba, prodej a montáž
Úsporná plastová, hliníková a dřevěná okna vyrábí, prodává a montuje společnost PLASTOMA CZ s.r.o. z Jihlavy. Své služby poskytujeme také pro zákazníky z okolí Žďáru nad Sázavou a Vysočiny.
Zámečnictví a kovovýroba – komplexní služby na zakázku
Zámečnictví Jaroslav Borůvka poskytuje komplexní služby v oblasti zámečnictví a kovovýroby. Vsaďte na kvalitu rodinné firmy, která působí v okolí Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Malování pokojů, natěračské a tapetářské práce Havlíčkův Brod, nátěry ve výškách, lepení tapet
Malování pokojů, natěračské a tapetářské práce Havlíčkův Brod, nátěry ve výškách, lepení tapet, malování bytů, kanceláří, objektů, nátěry oken, dveří, zábradlí, soklů, radiátorů, podlah.
Stavební firma, stavební práce, půdní vestavby, střechy, krovy, Třebíč
Veškeré stavební práce, provedení střech, dodávka střešní krytiny, dodávka řeziva a montáž krovů, položení střešní krytiny, poskytuje firma Ing. Pavel Kudláč z okresu Třebíč.
Prodej a montáž odolných a snadno udržitelných hliníkových vchodových dveří
Dodávku a montáž reprezentativních, snadno udržitelných hliníkových vchodových dveří velice odolných vůči vlivům počasí zajišťuje v okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou firma BOHEMIO.
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty, barvy na dřevo, barvy na kov, barvy na beton, penetrace, protiplísňové přípravky, bezbarvé, lazurovací laky.
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky
Projekční služby, projektování v oboru vytápění Havlíčkův Brod, projekce vzduchotechniky, inženýrských sítí a to vodovodů, kanalizací, plynovodů, zdravotně technických instalací.
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, stropní systém
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, tepelná izolace, stropní systém, zateplujeme duté stropní konstrukce, ploché duté pultové střechy.
Prodej truhlářského sušeného řeziva z kvalitních výřezů, nejen pro truhlářství i stavebnictví
Kvalitní truhlářské řezivo, sušené řezivo z kvalitních výřezů nejen pro truhlářství, ale i stavebnictví, dodává firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej hliníkových a kovových žebříků pro profesionální účely
E-shop hliníkových i kovových žebříků pro profesionální i soukromé účely, ocelové a hliníkové schůdky zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý.
Plastové šachty na vrtané studny - lehčí a levnější varianta klasické betonové šachty
Společnost ITMS plast s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kvalitních plastových šachet na vrtané studny, které jsou váhově o mnoho lehčí a levnější než klasické betonové šachty.
Dodávka a spolehlivá montáž plastových oken pro byt i novostavbu rodinného domu
Chcete ušetřit za energie? Uvažujete o výměně oken? Pak se obraťte na firmu BOHEMIO CZ s.r.o. z Třebíče, která dodává a montuje spolehlivá plastová okna a dveře pro byty i novostavby rodinných domů.
Dodávku a montáž plastových oken a dveří Vám zrealizujeme dle Vašich představ
Uvažujete-li, že vyměníte svá stará okna či dveře za nová plastová, pak oslovte společnost BOHEMIO CZ se sídlem v Třebíči, která Vám okna dodá, a také zrealizuje jejich montáž.
Výměna dveří a zárubní – nové dveře a obložkové zárubně rychle a bez starostí
Společnost Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou zajistí rychlou výměnu interiérových dveří a starých zárubní. Spolehněte se na naše profesionální služby, znalosti i zkušenosti.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
RV systém – plastové potrubí s malým odporem vnitřního tření
Lehké a pružné a zároveň odolné materiály pro výrobu plastového potrubí řady RV systém - Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Zprostředkování a montáž francouzských hliníkových oken na míru
Francouzská hliníková okna na míru s výbornou tepelnou izolací, akustickými vlastnostmi vám zprostředkuje i namontuje firma BOHEMIO CZ s.r.o., která své služby zajišťuje v Třebíčí a blízkém okolí.
Interiérové dveře a zárubně za skvělé ceny
Prodejem a montáží interiérových dveří a zárubní se ve Žďáru nad Sázavou a jeho okolí zabývá společnost Interiérové dveře Kasal. Interiérové dveře Kasal to je široká nabídka dveří za skvělé ceny.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Odolné a bezpečné plastové vchodové dveře - řešení pro každou stavbu
Odolné a bezpečné plastové vchodové dveře Bohemio nabízí řešení pro každou stavbu. Firma BOHEMIO CZ s.r.o. z Třebíče dodává a montuje spolehlivá plastová okna a dveře pro všechny typy staveb.
Exkluzivní vstupní exteriérové dveře – prodej, montáž, zaměření
Moderní a kvalitní vstupní exteriérové dveře se zcela unikátním designem naleznete mezi sortimentem společnosti Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Nové byty do OV - vyhledávaná lokalita v Bystřici nad Pernštejnem
Nové byty do osobního vlastnictví v rámci komplexu Residence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Lokalita na Rovinkách, ideální místo k bydlení, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.