ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Produktová řada Magnacor s dvojitou stěnou z polypropylenu
Nabízíme prvotřídní produktovou řadu Magnacor s dvojitou stěnou z polypropylenu pro běžný domovní odpad, pro odvodnění silnic a dálnic - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Atypická a náročnější okna - plastová, hliníková, dřevohliníková
Atypická a náročnější okna, náročná realizace oken - plastová, hliníková, dřevohliníková, jejich realizace od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči - bohaté zkušenosti a řada skvělých referencí.
Odborníci v oblasti rekonstrukce historických staveb i kostelů
Chystáte se-li rekonstruovat historickou budovu, obraťte se na specialistu v oblasti rekonstrukce historických staveb na Vysočině – stavební firmu VESAS s.r.o.
Dřevohliníková okna, bezúdržbová okna - výroba, prodej
Dřevohliníková okna, bezúdržbová okna - výroba, prodej, okna s ideální kombinací ceny a tepelně izolačních vlastností od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Moderní interiérové dveře, celoskleněné, dřevěné, v mnoha provedeních, pro Váš útulný domov
Moderní dřevěné nebo celoskleněné interiérové dveře s obrovským množstvím tvarových a barevných kombinací Vám nabízí kvalitní a poctivá společnost Okna&Company, s.r.o., sídlící v Třebíči.
Foukaná izolace MAGMARELAX® pro zateplení stropů a dutých stěn
Zateplení stropních konstrukcí, dutých stěn panelových domů, volných ploch půd za pomoci foukané minerální izolace MAGMARELAX®, kterou Vám provede společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Prodej venkovních a vnitřních parapetů z různých materiálu a v různých rozměrech
Prodej venkovních a vnitřních parapetů z různých materiálu a v různých rozměrech či barvách, tento praktický doplněk nabízí firma Okna&Company, s.r.o. v Třebíči.
Bydlete ve vlastním bytě – byty do OV v novém bytovém domě k prodeji
Bydlení v nově postaveném bytovém domě – opatřete si některý z nových bytů do osobního vlastnictví v nově vybudovaném bytovém komplexu Rezidence FOROTA.
Projektová i předprojektová příprava inženýrských staveb
Projektovou i předprojektovou přípravu inženýrských staveb, technické infrastruktury, vodovodů, plynovodů, kanalizací a komunikací zpracovává PROfi Jihlava spol. s r. o.
Instalace vody, topení a plynu, revize a čištění kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, výstavbu kotelen, revize a čištění kanalizace realizuje Kovotop - Lubomír Dryje, Pelhřimov.
Opravy a servis plynových kondenzačních kotlů – rychle, kvalitně a za rozumnou cenu
PLYSPO Jan Chudoba z Třebíče, to je rychlý servis a opravy plynových kondenzačních kotlů za rozumnou cenu. Zajistěte si bezpečný chod Vašeho plynového kondenzačního kotle ještě dnes.
Novostavby, rekonstrukce domů a hal, realizace pozemních staveb
Realizace pozemních staveb, výstavba novostavby domů, průmyslových hal, stavební rekonstrukce, obnova památkově chráněných budov provádí společnost Stavba - final s.r.o.
Topenářské a plynařské práce – servis, montáž, pravidelná údržba
Dlouhodobé zkušenosti s plynařskými a topenářskými pracemi má společnost PLYSPO, která se o své klienty stará nejenom v Třebíči, ale také jeho širokém okolí.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.
Pokrývačství, klempířství, pokládka střešních krytin = kvalita a preciznost
Sháníte-li někoho, kdo se zabývá pokrývačstvím, klempířstvím, firmu, která Vám položí střešní krytiny v Telči a okolí, pak kontaktujte nás – společnost Krovys s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Plynoinstalace, instalace plynovodního potrubí či montáž plynových spotřebičů
Plynoinstalaci v Třebíči a okolí Vám zajistí vyškolený personál z firmy PLYSPO. Firma se zabývá montáží ústředního vytápění, plynofikaci, výměnou starých plynových spotřebičů za nové nebo opravami.
Kvalitní vinylové, laminátové a PVC podlahové krytiny poutající Vaši pozornost
Vysoce kvalitní vinylové a laminátové podlahy či PVC do obytných i komerčních prostor od společnosti Nábytek Pohodlí Radky Sobotkové se sídlem v Humpolci.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Prodej dveří a zárubní – odborná montáž a zaměření dveří na místě
Prodejem dveří a zárubní se v okolí Nového Města na Moravě zabývá společnost Interiérové dveře Kasal. Součástí našich služeb je také odborná montáž a zaměření dveří na místě.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Prodej lazury, lazurovací laky, fasádní, malířské, interiérové barvy
Firma V - COLOR má prodejnu nátěrových hmot pro zákazníky v Bystřici nad Pernštejnem. Nabízíme lazury, lazurovací laky, fasádní barvy a interiérové, malířské barvy.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Belinka lazury, laky, impregnace, nátěry na dřevěné podklady - pro ochranu a barevnou úpravu dřeva
Firma V-COLOR Bystřice nad Pernštejnem prodává výrobky Belinka pro preventivní ochranu a barevnou úpravu dřeva - jde o lazury, laky, impregnace a speciální nátěry na dřevěné podklady.