ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Vinylová podlaha - odolné proti poškrábání, oblíbené pro přirozený dřevěný vzhled, vodoodolné
Pokud nezávazně poptáváte vinylovou podlahu, můžete se obrátit na společnost Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou, která se zabývá prodejem a pokládkou jakéhokoliv typu podlahy.
Podlahy Pavel Kasal
Realizace staveb a projektová činnost
Výstavby domů, realizace rekonstrukcí, stavební práce všeho druhu, vyhotovení projektové dokumentace od T&Nstav stavební s obchodní, s.r.o. z Pelhřimova.
T&Nstav stavební a obchodní, s.r.o.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Výrobou kuchyňských linek na míru v masivním, laminátovém, dýhovaném či fóliovaném provedení se zabývá firma Truhlářství Kafka v okolí Náměšti nad Oslavou a Velkého Meziříčí.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Výroba podzemních plastových sklepů - moderní alternativa klasického sklepu
Výrobou kvalitních moderních podzemních plastových sklepů se zabývá společnost ITMS plast s.r.o. Výrobky dodáváme po celé České republice.
Odolná a ochranná fitness gumová rohož na podlahy pro fitness centra a tělocvičny
Na e-shopu ANDĚL CZ pořídíte přírodní gumové rohože, které ochrání podlahy ve fitness centrech a tělocvičnách. Gumové rohože představují perfektní ochranu proti dopadu těžkých předmětů – činek.
Anděl CZ, s.r.o.
Zpracování projektu a montáž solárních panelů pro ohřev vody a vytápění
Naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z okresu Žďár nad Sázavou dodává solární panely, které snižují náklady na ohřev vody a vytápění. Pro kraj Vysočina zajišťujeme montáž i zpracování projektu.
Pila Ostrov nad Oslavou, pořez kulatiny, prodej stavebního řeziva, prodej palivového dříví
Nabízíme pořez kulatiny, prodej palivového dříví a pilin, provádíme stavbu střech a specializujeme se na stavbu dřevěných konstrukcí.
Čištění kanalizací a odpadního potrubí
Vyřešíme všechny Vaše problémy s kanalizací či kanalizační přípojkou. Provádíme čištění, monitoring kanalizace i frézování kanalizace. Havarijní servis i plánované práce.
Plynaři, topenáři - opravy, revize kotlů, profesionální servis pro plyn a topení
Pokud potřebujete revizi kotle, obraťte se na plynaře a topenáře z firmy K-TOP s.r.o. Zajišťuje profesionální servis pro plyn a topení, opravy a revize kotlů pro Třebíč, Velké Meziříčí i Jihlavu.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Odolné PUR/PIR desky, prodej izolačního systému LINITHERM s dlouhou životností
Izolační systém LINITHERM s dlouhou životností dodává naše firma Josef Vaníček ELOV z Vojnova Městce. Vsaďte na odolné PUR/PIR desky a zateplete jakoukoliv budovu od sklepa až po střechu.
Podlahářství Petrlík Jihlava, pokládky podlah v bytech, domech, renovace podlah, zaměření podlah
Zaměřujeme se hlavně na pokládku krytin u konečných zákazníků a to jak bytů, tak rodinných domků a z menší části i komerčních projektů.
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonů
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonových příček, rekonstrukce koupelen a bytových jader.
Realizace staveb na klíč Havlíčkův Brod, hrubé stavby, rekonstrukce domů, zateplení fasád
Stavební firma Stavby Musil vám nabízí kompletní stavební práce již od roku 1999 a můžeme tedy poskytnout kompletní výstavbu či rekonstrukci domů na klíč.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Válečky pro výmalbu pokojů pro profesionály i kutily
Malířské válečky nejvyšší kvality pro profesionální i domácí použití. Nakupujte přímo od výrobce IPC plast spol. s r.o. Široký sortiment, česká kvalita i výhodná cena, především krátké dodací termíny.
Nízkoenergetické dřevostavby Jihlava, úsporné  a komfortní bydlení, velké finanční úspory
Stavíme úsporné dřevostavby na klíč, naše firma klade důraz na správný proces výstavby i využité materiály, požádejte o cenovou nabídku.
Polotovary pro snadnou montáž kovového a hliníkové zábradlí
Jsme společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy, která dodává kvalitní polotovary, jako jsou madla, drážky, příruby a jiné nezbytné komponenty pro kovové a hliníkové zábradlí se snadnou montáží.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan