ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kompletní revitalizace panelových, bytových a rodinných domů
Společnost TOMIreko s.r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá kompletní revitalizací panelových, bytových a rodinných domů, včetně zajištění veškeré potřebné dokumentace.
Zateplení a fasády pro rodinné, bytové i panelové domy od kvalitní stavební firmy
Společnost VESAS s.r.o. Vám zrealizuje zateplení Vašeho rodinného, či panelového domu a zefektivní tak úsporu Vašich výdajů za vytápění.
Kvalitní ruční nářadí nejen pro profesionály - elektrické nářadí, gola sady a další
Třebíčská firma TOMI stavebniny dodává kromě kvalitních stavebních materiálů i ruční nářadí pro profesionálně odvedenou práci, k němuž patří například kvalitní vrtačky, gola sady a mnohé další.
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Dřevostavby na zakázku, stavby na klíč - uspoříte čas a náklady
Uspořte čas a náklady za stavbu na klíč. Společnost Homestead, s.r.o. staví dřevostavby na zakázku v Chrudimi i Čáslavi. Zajistí vše od poradenství až po finální výstavbu.
Homestead, s.r.o.
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Čerpadla a čerpací technika nebo filtrační vložky pro úpravu pitné vody - čistá voda bez závad
Firma VODASERVIS s.r.o. zajistí pro obce, města, průmyslové podniky nebo rodinné domy filtry, filtrační vložky nebo čerpadla k čištění pitné vody. Dopřejte si čistou vodu bez závad.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
5-ti komorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb
Hledáte-li kvalitní 5-ti komorová plastová okna, která můžete použít pro panelové, činžovní i rodinné domy v Třebíči a blízkém okolí, pak Vám doporučujeme okna se zárukou od firmy Bohemio
Prodej stavebnin, stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování
Společnost TOMI stavebniny s.r.o. nabízí pestrou škálu stavebních materiálů pro hrubou stavbu a zateplování - zdící materiály, zateplovací systémy, sádrokartony, tepelné izolace aj. v Třebíči a okolí.
Septiky na předčištění odpadní vody - praktické čištění odpadních vod
Firma ITMS plast s.r.o. se specializuje na výrobu septiků, které jsou uzpůsobeny k předčištění odpadních vod. Septiky jsou v různých konstrukcích - samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování.
Plechové, poplastované, plastové střešní krytiny - dodávka a montáž
Dodávku a montáž střešní krytiny zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodává spolehlivé plechové, poplastované a plastové střešní krytiny.
Interiérová a exteriérová kamínková litá dlažba – kvalitní povrch beze spár
Vlastním produktem Stavitelství MB s.r.o. je kamínková litá dlažba. Kvalitní povrch podlahy beze spár v interiéru i exteriéru zajistí originální kamínková dlažba PROFISTONE.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, projekční a stavební činnost, rekonstrukce
Libor Kopecký - stavební práce, firma z Chotěboře, jež poskytuje kompletní stavební práce. Věnujeme se výstavbám rodinných domů na klíč, projekční činnosti či plynařským a podlahářským pracím.
Lapače tuku - lapoly pro odloučení tuků a olejů z odpadních vod pro restaurace, hotely i školy
Firma ITMS plast s.r.o. poskytuje lapače tuku neboli lapoly, které odlučují tuky a oleje z odpadních vod a jsou vhodné pro restaurace, školy, hotely nebo řeznictví.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Rekonstrukce a modernizace koupelen v bytech i rodinných domech
Přestavbu, modernizaci a celkovou rekonstrukci koupelny ve Vašem rodinném domě či bytě zajistí ve Žďáru nad Sázavou a okolí stavební firma Michal Zaťko.
Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Kompletní topenářské práce včetně montáže a demontáže topných systémů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kompletní topenářské práce včetně zpracování projektů topení a montáže a demontáže radiátorů, kotlů a rozvodů z mědi a oceli v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Rekonstrukce, přestavba, oprava střech - krytiny Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Rekonstrukci, přestavbu i opravy střechy zajistí společnost ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Provádí pokrývačské práce a klempířské práce. Dodáváme kvalitní krytiny značek Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic se zajištěním proti zvednutí či automatickým vypínáním Vám zajistí v oblasti Jihlavy firma SEGA JIHLAVA s.r.o.
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce, stroje k sečení trávy a další nabízí firma Tesma stavitelství v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Prodej rychloběžných, garážových a průmyslových vrat od českého výrobce
Garážová, průmyslová, rychloběžná vrata včetně všech potřebných komponentů značky Minirol vyrobí a dodá český výrobce Building Plastics ČR, s.r.o.