ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství, tesařské a pokrývačské práce, ručně tesané stropy z kvalitních materiálů od firmy Břetislav Kocián na Vysočině.
Truhlářství, zakázková výroba a prodej nábytku, komody, skříně, ložnice, postele, Moravské Budějovice
Široký sortiment nábytku. Zakázková výroba - ložnice, skříně, postele, komody, obývací stěny, stolky, kuchyně a další od firmy Prodej nábytku Miloš Máca s.r.o.
Internetový prodej elektrického ručního nářadí včetně příslušenství
Prodejce, internetový prodej, e-shop elektrické nářadí, brusky, frézky, míchadla, čističe, horkovzdušné pistole, vysavače a další sortiment nabízí firma Ing. Vojtěch Malý.
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..
Zasklívání balkonů, lodžií a zimních zahrad systémem Alumistr
atypické konstrukce z hliníkových profilů, seřízení oken a dveří, zasklívání balkónů, lodžií, zimních zahrad, systémy firmy Alumistr zajistí Radim Švoma v oblasti Žďáru nad Sázavou
Kompletní zemní práce - čištění vodních toků, stok a rybníků
Kompletní zemní práce - čištění vodních toků, stok a rybníků vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči.
Spolehlivé stavební, zednické práce i rovnání terénu
Spolehlivá firma provádějící stavební a zednické práce, rovnání terénu, zámečnické i svářečské práce to je TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Skládací dveře, dodávka interiérových dveří a zárubní SAPELI
skládací, ocelové, dřevěné, interiérové, exteriérové dveře a zárubně, Sapeli, Loprais, HSE, Richter, Twin, největší vzorková prodejna Sapeli v Čr
Kvalitní stavební mechanizace, nářadí, míchačky, žebříky a lešení, Vysočina!
Prodejce, e-shop stavební mechanizace vysoké kvality, prodej nářadí, míchaček, žebříků a lešení, poskytuje firma Ing. Vojtěch Malý.
Speciální spojovací materiál, výroba na zakázku Vysočina
Kotevní a spojovací materiál, výroba i nestandardního spojovacího materiálu, náhradní díly, elektrické ruční nářadí, ochranné pracovní pomůcky
Zemní, výkopové a demoliční práce, pronájem zemních strojů Třebíč
Zemní, výkopové a demoliční práce včetně pronájmu zemních strojů vám poskytne firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - kvalitní zemní práce od zkušených pracovníků.
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar v Třebíči na Vysočině
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar a Volvo včetně obsluhy vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Dodávka dveří a zárubní, posuvné a skládací dveře Jihlava
Největší vzorková prodejna Sapeli v ČR, specializace na problematiku interiérových i exteriérových dveří, velký výběr sortimentu, poradenství
Pohřební služba, kamenické práce, smuteční výzdoba Žďár nad Sázavou
vyřízení všech potřebných věcí a služeb v jedné kanceláři, převoz zesnulých i ze zahraničí, možný pohřeb i v domácnosti, široký výběr sortimentu
Provádění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - výstavba střech
Kompletní služby v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských prací provádí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Zajišťuje výstavbu nových střech i opravy stávajících střech.
Vybavení pro kalírny, koše, kalící přípravky, kusová strojírenská výroba
kusová i sériová strojírenská výroba, koše, kalící prvky, vybavení pro kalírny, CNC obrábění, svařování, kovovýroba, nářadí, zpracování kovů
Vchodové a interiérové dveře, záruční i pozáruční servis Jihlava
Specialista na problematiku interiérových i vchodových dveří, odborná montáž, prodej kování a doplňků. Odborné poradenství, největší vzorkovna Sapeli v České republice.
Výroba pomníků, kamenosochařství, kamenické práce Žďár nad Sázavou
rytí písma, výroba pomníků, kamenosochařské práce, montáž a výroba pomníků, kamenictví, převoz zesnulých non-stop, urny, rakve, parte
Elektrické instalace - provoz a údržba veřejného osvětlení VO Třebíč
Elektrické instalace provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - postará se o provoz a údržbu veřejného osvětlení VO.
Montáž plastových bazénů, plastových nádrží a plastových beden pro rybářství a průmysl
Firma EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobou a montáží expanzních nádob, koryt, žlabů, plastových dekoračních bazénů, beden, odchovných nádrží, septiků a dalších platových výrobků.
Hliníkové zimní zahrady, zasklívání pergol a přístřešků Vysočina
atypické konstrukce z hliníkových profilů, zasklívání balkonů, lodžií, pergol, zimní zahrady, přístřešky rodinných domů, AluPlus, rámové systémy
Stavební firma - výstavba RD na klíč, realizace staveb - bydlení na celý život
Hlavní náplní stavební firmy Homestead, s.r.o. je výstavba RD a realizace staveb na klíč. Postaví Vám komfortní bydlení na celý život ve Ždáru nad Sázavou a v celém kraji Vysočina.
Homestead, s.r.o.
Povrchové zpracování kovů, CNC obrábění, kovovýroba Vysočina, Jihlava
svařování, ohraňování, stříhání, CNC děrování a pálení plechů, povrchové zpracování kovů, strojírenská výroba, výrobky z nerezu, dělení kovů
Plastové septiky samonosné, dvouplášťové, vhodné k obetonování, výroba, distribuce, prodej
Společnost ITMS plast s.r.o. je výrobce plastových nádrží, které jsou samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování. Rovněž Vám poskytne plastové septiky, žumpy a další platové produkty.
Prodej kotevního a spojovacího materiálu Žďár nad Sázavou
Specialista na spojovací a kotevní materiál, ruční, pneumatické a elektrické nářadí. Největší výběr sortimentu v okrese, skladem 30 000ks položek.