ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej elektrického nářadí- motorové, řetezové pily, lesní technika Vysočina
ruční a elektrické nářadí, šroubováky, řetězové, motorové a okružní pily, vrtačky, úhlové brusky, spojovací materiál, kladiva, kladiva, klíče
Výstavba dřevostaveb, nízkoenergetických domů a bungalovů - kvalitně a rychle
Výstavbou dřevostaveb, nízkoenergetických domů a bungalovů se zabývá stavební firma Homestead, s.r.o., která realizuje výstavbu na Vysočině a celém území ČR. Váš dům postaví kvalitně a rychle.
Homestead, s.r.o.
Stavební firma, stavební práce, stavby na klíč, pozemní stavitelství Třebíč
Stavební firma, stavby na klíč, pozemní stavitelství, rekonstrukce domů, a výstavba nových domů, průmyslových objektů od firmy Jemnická Stavba, a.s. v Třebíči - kvalitní stavební práce.
Dveře, zárubně, kování, kliky, obložky Jihlava, Vysočina
celoskleněné dveře, interiérová problematika dveří, ocelové dveře i zárubně, záruční i pozáruční servis, největší výběr produktů Sapeli
Vjezdové pojezdové brány - posuvná brána na kolejnici
Posuvná brána na kolejnici je vhodná v místech, kde není dostatečný prostor pro křídlovou, nebo samonosnou bránu. Vjezdovou bránu spolehlivě dodá firma SEGA JIHLAVA s.r.o. v Jihlavě na Vysočině.
Garážová průmyslová, sekční, křídlová vrata Trido - široká nabídka designů
Širokou nabídku designů garážových vrat Trido najdete ve firmě SEGA JIHLAVA s.r.o., která je největším dodavatelem průmyslových, sekčních a křídlových vrat na Vysočině.
Dodávka, montáž sekční garážová vrata Trido - pro všechny typy garáží
Dodávku a montáž garážových sekčních vrat Trido pro všechny typy garáží zajistí v oblasti Humpolce SEGA JIHLAVA s.r.o. Ať je již Váš projekt jakýkoli, s námi naleznete řešení.
Prodej elektrického nářadí, spojovací materiál Vysočina, Žďár nad Sázavou
šrouby, nýty, matice, kotevní technika, svařovací elektrody, dráty, svařovací technika, závlačky, kolíky, kotevní technika, elektrické ruční nářadí
Inspekční kamery pro komíny a potrubí, kominický program
kartáče k čištění komínů, inspekční kamery pro potrubí a komíny, technické kartáče, speciální měřící technika, kartáčové lišty, spirálové válce
Spojovací materiál, kotevní materiál, prodej nářadí Žďár nad Sázavou
ochranné pomůcky, kotevní technika, nestandardní spojovací materiál, zakázková výroba, maloobchod, velkoobchod, náhradní díly, svařovací technika
Zateplení fasád, zednictví Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou
Zateplení fasád různých objektů, rodinných domů a všech druhů budov, nezávaznou bezplatnou kalkulaci Vám vytvoří firma AZ Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Kameník, kamenické práce, kámen, schody a obklady, dlažby z kamene, Námešť nad Oslavou
Kamenické práce, kameníka, schody a obklady z kamene, návrh projekt a realizace to vše můžete mít do firmy Kamenictví Josef Hrubý, z Náměšti nad Oslavou.
Plastová okna, montáž, prodej, servis, Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou
Plastová okna, prodej, servis, zednické zapravení, demontáže oken, a likvidace starých oken nabizí firma AZ Vojtíšek Jiří Vojtíšek, z Moravských Budějovic.
Rekonstrukce domů, bytů, zateplení fasád, střech, stavební úpravy Moravské Budějovice
Rekonstrukce rodinných domů a bytů, zateplení fasád, střech a jiné stavební úpravy, dokončovací práce provádí naše firma AZ Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Kamenictví, kameník, kamenné pomníky, renovace,  kvalitní kamenické práce Náměšť nad Oslavou
Kamenictví, kameník, kvalitní kamenické práce, realizace, renovace kamenných pomníků, čištění pomníků. Výrobu kvalitních pomníků zajišťuje firma Kamenictví Josef Hrubý.
Kamenické práce, schody, parapety z kamene, rekonstrukce Hrotovice
Specializace na kamenické práce, kameník, schody, parapety z kamene, kamenosochařské práce, schody či parapety z kamene vyrábí Kamenictví Josef Hrubý.
Plastová a hliníková okna, okenní systémy, prodejce, dodavatel Moravské Budějovice
Specializace na dodávku a montáž kvalitních plastových oken z profilu značky ALUPLAST, plastová a hliníková okna zakoupíte od AZ Vojtíšek Jiří Vojtíšek, z Moravských Budějovic.
Revize, montáž a instalace zabezpečovacích systémů, alarmy, kamery,  Moravské Budějovice
Moderní zabezpečovací systémy, zajištění objektů před násilným vniknutím, podezřelými osobami, požárem, revize, montáž a instalaci kamer, alarmů, zebezpečení provádí Elektro Puchner.
Klempíř, pokrývač, tesař - zhotovení střechy, prodej střešních krytin
O kvalitní střechu v Pelhřimově se postarají zkušení klempíři, pokrývači a tesaři ze společnosti ZVOZA, s.r.o. Specializujeme se na provádění rekonstrukcí a zhotovení střech a prodej střešních krytin.
Elektroinstalace se vším všudy, elektroinstalační práce, revize, elektromontáž Znojmo
Elektroinstalační práce, revize, průmyslové elektromontáže, osvětlení, rozvody, přípojky a další provádí specialista v oboru firma Pavel Puchner působící ve Znojmě a okolí.
Montáž dřevostaveb, roubenek, zahradních chatek, altánů Vysočina
Montáž dřevostaveb, roubenek, zahradních chatek, altánů, výroba na zakázku, dřevostavby z masivního dřeva od firmy Zemědělské stavby Jihlava, a.s. na Vysočině.
Dřevostavby - výroba, montáž, provětrávané fasády Vysočina
Dřevostavby - výroba a montáž provětrávaných fasád, vnější zateplení budov, tepelné a zvukové izolace od firmy Zemědělské stavby Jihlava, a.s. na Vysočině.
Výroba kominických potřeb, kartáčů, sluníček, koulí, spirál
Měřící a inspekční technika pro kominíky, kominické potřeby. sluníčka, kartáče, koule, spirály, tyče, lana řetězy, analyzátor spalin, komínová kamera
Míchání barev-autolaky, fasádní barvy, strukturální omítky Vysočina
barvy na kov, zinek, lehké kovy i dřevo, míchání barev, laky, spreje, ředidla, fasádní a interiérové barvy, tmely, lepidla, silikony