Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Tradiční rodinné znojemské vinařství Konice
Vinařství zaměřené na tradiční výrobu a zpracování hroznů z moravských vinařských tras, prodej typických odrůd, degustace a prohlídky v rámci kulturních akcí – vinařství K 96 Winery s.r.o.
Malosériová a zakázková výroba užitkové keramiky a kameniny  - římské hrnce, džbány a jiné výrobky
Malosériovou a zakázkovou výrobou užitkové keramiky a kameniny se zabývá PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Vyrábíme římské hrnce, džbány a jiné keramické výrobky.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Prodej zahrádkářských a zahradnických potřeb, násad a nářadí Brno
Pokud sháníte kvalitní zahrádkářské a zahradnické potřeby, nářadí či násady za skvělé ceny, navštivte Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Divadelní opony, závěsy do kulturních zařízení na míru
Látkové vybavení jeviště spolu s oponou, závěsy i záclony precizně a z kvalitních materiálů šije společnost Radovana Preise, která sídlí v okrese Vyškov.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Zásobování kanceláří, kancelářské potřeby Brno, nabízíme rozvoz zboží firemním vozidlem
V našem internetovém obchodě najdete ucelený sortiment kancelářských potřeb, drogerie, vonného programu FrePro a doplňků k počítačům.
Greli.cz Libor Gregorovič
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Řeznictví a uzenářství Blansko, domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso
Našim zákazníkům nabízíme domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso z našeho regionu a také koření.
Jiří Paděra řeznictví a uzenářství
Mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách
Velkou volnost pohybu ve výškách umožňují mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách. Jejich výrobou a dodávkou se zabývá firma Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Nové originální šperky – možnost dalšího využití obnošených šperků
Najděte další možné využití Vašich již obnošených šperků a získejte šperky nové a originální ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Bedny, palety, obaly ze dřeva - zakázková výroba, prodej
Vysoce odolné dřevěné obaly, palety a bedny, vhodné pro skladování komodit i přepravě strojů vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. Poskytněte svému zboží tu nejlepší ochranu!
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Degustace vína ve vinařském dvoře s delikatesami domácí moravské kuchyně k zakousnutí
Exkurze do tajů vína ve vinařském dvoře – neváhejte a přijďte ochutnat víno do vinařství Fuzgrunty, kde Vás obslouží samotní majitelé vinařství. K vínu můžete zakousnout delikatesy naší kuchyně.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Prodej, dodávka pracovní ochrany a výstražných oděvů pro firmy, dílny a podniky
Prostředky pracovní ochrany a výstražné oděvy pro dílny, firmy a podniky dodává firma Ploberger. Prodáváme pracovní pomůcky pro zdraví a bezpečnost zaměstnanců
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Vyber a kombinuj víno - vinařství Templářské vinné sklepy, kvalitní vína, eshop
Vinařství Templářské vinné sklepy Čejkovice Vám umožní stát se someliérem. Vyberte a kombinujte dle své chuti v našem eshopu. Kvalitní vína.
Povrchové úpravy korkových a dřevěných podlah, čističe, impregnace
Povrchové úpravy korkových a dřevěných podlah, prodej čističů a odstraňovačů skvrn, ošetřovací prostředky, impregnace jedině od firmy DEMA DEKOR CZ s.r.o. ve Znojmě.
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Výroba dřevěných beden na uskladnění obilí a ostatní zrniny na zakázku
Kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění obilí a ostatní zrniny vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Bedny dodáváme nejenom ve Znojmě, ale také po celé České republice.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.