Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Průmyslové papírové role, jsou skvělým pomocníkem v průmyslové zóně i v domácnosti
Kvalitní průmyslové papírové role vyrábí koncern ZVG. Zásobuje velkoodběratele, maloodběratele i domácnosti. Z velkého výběru velikostí, barev a rozměrů si vybere každý.
ZVG CZ s.r.o.
Výrobky studené kuchyně, lahůdky regionálních výrobců – chlebíčky, saláty, bagety uzeniny
Výrobky studené kuchyně a lahůdky od regionálních výrobců pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Pochutnat si můžete na chlebíčcích, bagetách, salátech i uzeninách.
Zelená zahrada
Městský mobiliář a modulární informační systém pro města, obce, spolky, TIC
Výrobou a dodávkou městského mobiliáře pro města, obce, spolky, turistická informační centra, jako je modulární informační systém, se v okolí Břeclavi a Hodonína zabývá firma STILLUS s.r.o.
Oleje pro stavební a zemědělské stroje,  průmyslové oleje a maziva
Široký sortiment speciálních olejů vhodných pro stavební a zemědělské stroji i průmyslové oleje a maziva najdete u prodejce MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.
Dodávka hygienického servisu – sanitární doplňky, mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků i dezinfekce
Firma BHV úklid s.r.o. ze Znojma zajistí kromě úklidu i dodávku hygienického servisu. Doplňujeme mýdla, toaletní papír, papírové ručníky, dezinfekce a další sanitární doplňky.
Globe Farming dětské stavebnice se zemědělskou tématikou - zemědělské farmy pro děti
Pořiďte dětem sklízecí mlátičku, figurky zvířat nebo přístřešky se zemědělskými stroji. Obchodní firma AGS z Brna nabízí velmi kvalitní stavebnice ze dřeva se zemědělskou tématikou.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Kvalitní spojovací materiál do plechu - nýtovací a lisovací matice, trhací i zásobníkové nýty
Kvalitní spojovací materiál dodává firma SIMAF CZ s.r.o., se sídlem v Brně - naleznete u nás široká výběr nýtovacích a lisovacích matic, trhací i zásobníkové nýty a mnoho dalšího.
SIMAF CZ s.r.o.
Lahvová a sudová vína z moravského rodinného vinařství – nákup ve vinotékách nebo přes e-shop
Lahvová a sudová bílá a červená moravská vína z rodinného vinařství VÍNO SÝKORA nakoupíte nejen přímo ve vinařství, ale i ve vinotékách napříč celou Českou republikou a také na firemním e-shopu.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Ochranné pomůcky pro svářeče, prodej, dodávka samostmívací kukla KOWAX KWX6
Kvalitní ochranné pomůcky určené pro svářeče, samostmívací kukla KOWAX KWX6, prodej a distribuci zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., sídlící v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Odborné nastřelování náušnic dospělým i miminkům od 3 měsíců věku
Odborné nastřelování náušnic provádí v okolí Znojma Stříbro Lucie. Nastřelujume náušnice dospělým i miminkům od zhruba tří nebo čtyř měsíců.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Dodavatel olejů a maziv pro autoservisy, autodopravce; zemědělské, stavební  a strojírenské firmy
Dodavatelem kvalitních olejů a maziv MOL, TOTAL, ELF a MANNOL pro autoservisy, autodopravce, ale i zemědělské, stavební nebo strojírenské firmy je společnost MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Oslava narozenin, promoce, svatby v rodinném vinařství v Mikulově
Restaurace a vinné sklípky rodinného vinařství Víno Šímák v Mikulově je tím pravým místem pro konání společenských události, jako je oslava narozenin, promoce, svatba nebo firemní akce.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Lokální a ekologické výrobky – biopotraviny, čaje, kosmetika a svíčky
Biopotraviny, marmelády, pečené čaje, kosmetiku, svíčky a další lokální a ekologické výrobky prodává společnost Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Dětské výrobky z Horňácka - eshop soupravy povlečení, lůžkoviny do postýlky, dětské matrace, prostěradla, fusaky
Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je česká rodinná firma z Horňácka, vyrábí lůžkoviny a povlečení do dětské postýlky, mantinely a další dětské výrobky. Navštivte náš eshop.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Zakázková výroba zlatých šperků v tradiční zlatnické dílně
Náušnice, snubní prsteny, náramky, řetízky a další jiné zlaté šperky Vám na zakázku vyrobí v tradiční Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej moravského lahvového a sudového vína přímo od vinaře ve vinotéce
Bílá a červená vína, klarety, rosé a speciální vína nebo sudová stáčená moravská vína přímo od vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Poradenství, návrh a realizace květinových dekorací pro obce, města a komerční a veřejné budovy
O kompletní realizaci květinových dekorací pro města, obce a komerční nebo veřejné budovy se postará Česko kvete MV s.r.o. Květinami zkrášlíme ulice, parky, mosty, letní zahrádky i vstupy do budov.
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.