Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Nová řada respirátorů od společnosti ZVG – nové barevné vyvedení balení
Chraňte své zdraví a dýchací cesty při práci s nebezpečnými částicemi s novou produktovou řadou respirátorů od společnosti ZVG s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.
Prostěradla Mako-jersey s lycrou – měkká, hebká a elastická prostěradla i v atypických rozměrech
Vysoce elastická, měkká a hebká prostěradla Mako-jersey zakoupíte na e-shopu firmy Mobytex. Vybrat si můžete z 18 barev i atypických rozměrů prostěradel.
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Marse - chovatelské potřeby pro psy a kočky, e-shop, kosmetika, výživové doplňky, škrabadla, obojky, vodítka
Firma MARSE - český výrobce potřeb pro psy a kočky nabízí veškeré potřeby pro vašeho domácího mazlíčka. Provozujeme eshop, kde si můžete vybrat z širokého sortimentu chovatelských potřeb.
CHOVATELSKÉ POŘEBY MARSE
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Jedinečná a původní kvalitní přívlastková vína z vinných sklepů Mikulova
Jedinečná, kvalitní a lahodná přívlastková vína pocházejících z mikulovských vinic zakoupíte u rodinného vinařství v Mikulově- Víno Šímák.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Speciální dřevěné obaly s vnitřní fixací pro ochranu zboží při transportu – zakázková výroba
Speciální dřevěné obaly pro ochranu zboží při transportu na zakázku vyrábí firma Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Dodáváme dřevěné obalové materiály z hoblovaného řeziva s vnitřní fixací.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Pneuservis pro osobní, nákladní automobily, motocykly i zemědělské stroje
PNEUcentrum Václavovič v Břeclavi je spolehlivý pneuservis pro osobní, nákladní automobily, motocykly i zemědělské stroje.
PNEUcentrum Václavovič
Prodej nových letních a zimních pneumatik v pneuservisu v Břeclavi
Prodej nových letních a zimních pneumatik zajistíme v kvalitním pneuservisu v Břeclavi - PNEUcentrum Václavovič.
PNEUcentrum Václavovič
Jemná a hřejivá hebká dětská deka z mikroflanelu s roztomilými výšivkami
Jemné a velice hřejivé dětské hebké deky z mikroflanelu nakoupíte na e-shopu mobytex.cz. Prodáváme mikroflanelové deky s roztomilými motivy výšivek i v dárkovém balení.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Kolekce vín Vlaha – svěží, aromatická, mladistvá vína s ovocným charakterem
Mladistvá vína z Mutěnického vinařství Štěpánek – to jsou vína kolekce Vlaha, která můžete objednat na eshopu vinařství. Ochutnejte tato svěží a aromatická vína s ovocným charakterem.
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Hort Petit - víno vyjadřující povahu domácího mazlíčka s etiketou podle vlastního výběru
Originální cuvée vyjadřující povahu domácího mazlíčka na zakázku vyrábí VINO HORT. Pomůžeme Vám s výběrem vlastní odrůdy vína a natiskneme etiku podle vašeho přání.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Odnosky na jednu až tři lahve vína z vlnité lepenky včetně potisku loga, motivu na přání
Odnosky na jednu, dvě nebo tři lahve vína z vlnité lepenky dodává firma Stillus. Odnosky můžeme na přání označit logem nebo jinými motivy na přání.
Obalový materiál od PPFOL - laminační, BOPP nebo teplem smrštitelné fólie
Bohatý sortiment pro balení naleznete u firmy PPFOL ze Slavkova u Brna, která nabízí kvalitní obalový materiál pro potravinářské i nepotravinářské účely.
Pěstitelská pálenice a moštárna, ovocná pálenka, mošt, ovoce bez chemických látek, okres Blansko
Pěstitelská pálenice a moštárna na Gruntě Ivana Zemanová nabízí kvalitní domácí ovocnou pálenku z čistého ovoce bez přídavku chemických látek. Nabízíme také pálenku nebo výrobu moštu z vašeho ovoce.
Průmyslová maziva a oleje pro pneumatické, hydraulické, převodové systémy
Velkoobchodním prodejem olejů a maziv pro penumatické, hydraulické, převodové a další systémy a soustavy dodává pro firmy a podniky se zabývá firma MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Výjimečná ročníková vína z prvotřídních surovin z nejlepších vinařských lokalit dozrávající na lahvi
Kolekce vín Reserva z vinařství Štěpánek představuje výjimečná ročníková vína vyrobená z prvotřídních surovin těch nejlepších vinařských lokalit na jižní Moravě. Ochutnejte vína dozrávající na lahvi.
Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.