Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.
Mléčné výrobky z Vysočiny – sýry, jogurty, tvaroh a další
Kvalitní mléčné výrobky regionálních výrobců z Vysočiny pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme sýry, tvaroh, jogurty a další mléčné výrobky.
Zelená zahrada
Péče o exteriér vozidla – čistič motoru, čistič plastů auta a ochrana skla
Přípravky pro péči o exteriér vozidla, jako je čistič motoru, čistič plastů či ochranný prostředek na sklo vyrábí společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG – organizační složka ve Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Dárkové balení a kazety s kvetoucími čaji – potěšení v podobě zeleného čaje a svinutého květu
Různé druhy kvetoucích čajů s výraznou chutí v dárkovém balení nebo kazetě prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Zakázkové krejčovství Brno, šití oděvů a hotelového a bytového textilu na míru, šití z přírodních materiálů
Společnost LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která se zabývá zakázkovým krejčovstvím s důrazem na kvalitu.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Stříbrné náušnice, přívěsky, prsteny pro každou příležitost - nejnovější módní trendy
Nechte se unést krásou stříbrných šperků - navštivte klenotnictví Lucie Gold ve Znojmě, kde si vyberete náušnice, přívěsky i prsteny dle nejnovějších módních trendů.
Stříbro LUCIE LUCIE GJ s.r.o.
Výroba šperků, hodin a hodinek z chirurgické oceli - kvalitní ruční práce
Šperky, hodiny a hodinky z kvalitní chirurgické oceli si můžete zakoupit ve Zlatnictví Radky Horníčkové v oblasti Brno venkov.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej vždy čerstvého a chutného slunečnicového chleba
Čerstvý a chutný nutričně vyvážený slunečnicový chléb zakoupíte ve Znojmě a v Pohořelicích v prodejnách Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Hračky pro malé farmáře - traktory, kombajny, návěsy a další hračky s motivem farmy
Firma AGS Ing. Beneš z okolí Brna poskytuje nejen zemědělskou techniku, ale také široký výběr modelů hraček s motivem farmy. Traktory, kombajny, návěsy a další hračky pro malé farmáře a farmářky.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej, montáž a servis kvalitních roštů MIK, rošty pro chov prasat, koz, ovcí a drůbeže
Společnost AGR Bohemia s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem kvalitních roštů pro chov prasat, koz, ovcí, drůbeže a do dojíren.
Výroba a prodej chutného a čerstvého  pečiva a zákusků
Pečivo a cukrářské výrobky a zákusky vyrobené podle tradiční receptury v oblasti Brno-venkov najdete v pekárně IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Automat na chlazená jídla – obědový automat Damian Food, prodej, dodávka, servis
Obědový automat Damian Food, automat na chlazená jídla, výběr tradičních jídel-svíčková, hovězí guláš, kuřecí řízek s kaší, rizoto a další z automatů firmy DELIKOMAT s.r.o., Brno.
DELIKOMAT s.r.o.
Lahodné čajové a vánoční cukroví, sváteční koláče z cukrářství
Pokud máte chuť na poctivé čajové a vánoční cukroví nebo koláče z cukrářství, navštivte prodejnu Zelená zahrada ve Znojmě, kde si můžete vybrat z několika druhů cukroví a koláčů.
Zelená zahrada
Zahradní a domácí potřeby – nejen kvalitní sekačky, pily a vysavače na e-shopu
O potřeby pro Váš dům, koníčky, hobby a zahradu se postará společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic, která má na svém e-shopu široký sortiment nejen pil a sekaček.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE se zabývá společnost Alpax, s.r.o. v Blansku. Používá se při výrobě samolepek či etiket a dalších.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Limitovaná edice vín v dárkové kazetě – jakostní víno jako dárek
Limitovanou edici 6 vín si můžete pořídit od Vinařství Pfeffer s. r. o. z jižní Moravy. Dárkovou kazetu s těmito víny zakoupíte i na e-shopu.
Nechte si u nás vyhotovit snubní prsteny na zakázku, možnost výroby i z vlastního zlata
Dopřejte si na Váš výjimečný den snubní prsteny z naší Zlatnické dílny Radky Horníčkové a zhmotněte tak své krásné vzpomínky.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Použité pneumatiky, ocelové a hliníkové disky či kompletní kola
Použité pneumatiky, alu nebo ocelové disky a dokonce kompletní kola pro osobní automobily všech značek za skvělé ceny pořídíte ve firmě IB – MET.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Vinařská turistika - prodej lahodných a vysoce kvalitních moravských vín Strachotín
Vinařská turistika na jižní Moravě - prodej lahodných a vysoce kvalitních moravských vín od firmy PPS AGRO a.s. ve Strachotíně - dlouholetá vinohradnická produkce
Investiční zlato – investice do zlatých cihel, jistota před znehodnocením peněz inflací
Ochraňte své finanční úspory před inflací – investujte do zlatých cihel. Investiční slitky prodává Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě.
LUCIE GOLD - Investiční zlato Investiční zlato a zlaté cihličky Znojmo
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Dárková balení a kazety s jakostními víny – výběr dárku z pohodlí domova na e-shopu
Pokud máte v plánu obdarovat své blízké dárkovým balením nebo kazetou s kvalitním vínem z jižní Moravy, vybírejte na e-shopu Vinařství Pfeffer s.r.o. z Rakvic.