Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Vinařství a vinohradnictví Znojmo
AGRA Horní Dunajovice a.s. je jedním z největších pěstitelů vinné révy v okrese Znojmo.
Vinotéka Malovaný sklep Znojmo – nejlepší výběr lahvového a stáčeného vína od moravských vinařů
Lahvové i stáčené víno od moravských vinařů zakoupíte ve Vinotéce Malovaný sklep ve Znojmě. Prodáváme také nejlepší výběr vín zahraniční produkce.
Vinotéka Malovaný sklep
Kvalitní a levné přikrývky a polštáře pro zdravý spánek lze zakoupit na e-shopu
MOBYTEX s.r.o. má ve svém sortimentu široký výběr kvalitních a cenově dostupných přikrývek a polštářů pro zdravý spánek. Možnost zakoupení produktů na e-shopu.
Vinařství Maláník - Osička Mikulčice, pěstování a prodej vína, degustace vín, Chardonnay, Pálava
Vinařství Maláník-Osička s.r.o. v Mikulčicích je malou rodinnou firmou zabývající se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitních přívlastkových vín.
Prodej a montáž bezpečnostních zámků Guard
Návrhy, prodej, montáže a konzultace týkající se protipožárních a bezpečnostních zámků a zámků Guard zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Vinařství Antonína Koníčka Znojmo, pořádáme ochutnávky vín s posezením, degustace vín
V našem Vinařství Antonína Koníčka Znojmo vznikají vína, která zrají v dubových a akátových sudech v prostorách 200 let starého historického sklepa.
Spojovací materiál a nářadí Brno, prodej matic, šroubů, vrutů, šroubováků, pneumatického nářadí
V našem Eshopu nabízíme kvalitní spojovací materiál a pneumatické nářadí, prodej spojovacího sortimentu kvalitních značek od známých dodavatelů.
Bavlněný satén v létě ochladí v zimě zahřeje - kvalitní povlečení Matějovský eshop
Dopřejte si kvalitní spánek v saténovém povlečení Matějovský. Bavlněný satén vás v létě zahřeje a v zimě ochladí. V eshopu Mobytex si vybere každý!
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Nové typy květináčů – zahradní keramické květináče s designem kamene a atypickými tvary
ALFA, ARA a DIAMANT – to jsou nové typy zahradních keramických květináčů od firmy PKZ Keramika Poštorná. Pořiďte si keramické květináče s designem kamene a moderními atypickými tvary.
Speciální ovocné šumivé víno MAVAM s osvěžující příchutí tropického ovoce
Dopřejte si v horkých letních dnech osvěžení v podobě skleničky dobře vychlazeného speciálního šumivého vína MAVAM s příchutí tropického ovoce. MAVAM Beach koupíte na e-shopu vinotéky Malovaný sklep.
Vinotéka Malovaný sklep
Pískování reklamního a dárkového skla a keramiky podle Vašeho návrhu
Obdarujte oslavence, novomanžele nebo firemní partnery originálně zdobeným sklem nebo keramikou. Firma ANGLASS dekoruje dárkové sklo a keramiku metodou pískování podle Vašeho vlastního návrhu.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Montáž a prodej kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů
Autoopravna Lengál je profesionální autoservis a pneuservis, zajišťuje prodej, montáž a servis kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů ve Znojmě a okolí.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Rozvozy květin a doplňků Brno, dovoz květin pro květinářství, floristiku a obchodní řetězce
Velkoobchod květin Vonekl zajišťuje dovoz květin, zeleně a floristických doplňků zejména pro odběratele na Jižní Moravě.
Prodej medů nejen od českých včelařů Brno, prodej medoviny, propolisu, stáčení medu do sklenic
Nabízíme prodej medu klasických i zahraničních, prodej včelích produktů, prodej medoviny, propolisu či mateří kašičky a stáčíme med do přinesených sklenic.
Vinařství Popela Perná, skvělé víno z vlastní vinice, výroba vína dle rodinné tradice, Vinařský dům
Rodinné vinařství z vinařské obce Perná u Mikulova, vyrábí vína z viničních tratí v okolí Pálavy, situovaných v mikulovské vinařské podoblasti.
Kvalitní a čerstvé hovězí a vepřové maso přímo od řezníka na Váš stůl
Vždy kvalitní, čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Tradiční masna z Jihomoravského kraje – řeznictví Rousínov
Nejčerstvější a nejlepší nabídka masa, uzenin a zabijačkového zboží, jihomoravská masna prodávající kvalitní české maso a výrobky z něj – prodejna František Janeček.
Prodej kvalitní obuvi známých značek Znojmo, dámská a pánská obuv, dětská obuv s atestem Žirafy
Prodej kvalitní obuvi známých značek Znojmo, nabízíme prodej obuvi, prodej kožené galanterie, ponožek i doplňkového sortimentu, přijímáme platební karty.
Obuv Ilona Miluše Fousková
Rodinné vinařství Bukovský Břeclav, degustace vín, výroba vína bez chemie, růžová a červená vína
Vinařství Bukovský, s.r.o., od roku 2003 hospodaříme na 27 ha vinic, na kterých pečujeme o široké spektrum klasických i nových vinných odrůd.
Zahradní grily a udírny pro profesionály i domácnosti
Vyrábíme vysoce kvalitní grily a kovové zahradní udírny. Přizpůsobíme se Vašim požadavkům. Udělejte si radost a pořiďte si nový a originální gril.
Vilavin gravitační vinařství, Dobré Pole u Mikulova, unikátní proces výroby vín
Gravitační vinařství VILAVIN, v současné době hospodaříme na 27 hektarech vlastních vinic ve vyhlášených vinařských obcích Novosedly a Dobré Pole u Mikulova
Rodinné vinařství Klíma Rakvice, řízená degustace, ochutnávka vín
Rodinné vinařství Klíma s tradicí nabízí kvalitní bílá a červená vína bez přídavných enormních dávek různých enzymatických látek, pořádáme degustace.