Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Zakázková výroba zlatých šperků v tradiční zlatnické dílně
Náušnice, snubní prsteny, náramky, řetízky a další jiné zlaté šperky Vám na zakázku vyrobí v tradiční Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej moravského lahvového a sudového vína přímo od vinaře ve vinotéce
Bílá a červená vína, klarety, rosé a speciální vína nebo sudová stáčená moravská vína přímo od vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Poradenství, návrh a realizace květinových dekorací pro obce, města a komerční a veřejné budovy
O kompletní realizaci květinových dekorací pro města, obce a komerční nebo veřejné budovy se postará Česko kvete MV s.r.o. Květinami zkrášlíme ulice, parky, mosty, letní zahrádky i vstupy do budov.
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Hroznový džem, mouka a olej z hroznových jader - nakupujte přes e-shop
Sekundární produkty z hroznů, jako je lahodný hroznový džem, bezlepková mouka nebo olej z hroznových jader, pořídíte na e-shopu Vinařství Sýkora
Výroba přívlastkového vína - prodej vína nejvyšší kvality z rodinného vinařství z Jižní Moravy
Rodinné vinařství Jan Plaček získalo řadu ocenění díky vysoké kvalitě vín. Přívlastková vína, vyrobena z prvotřídních hroznů, doporučujeme jako dárek. Prodej vín přes eshop a ve vinárnách po celé ČR.
Vinařství Jan Plaček
Degustace vín ve vinném sklepě s procházkou ve vinici – ideální zážitek pro milovníky vína
Pokud plánujete navštívit jižní Moravu a máte rádi kvalitní víno, navštivte Vinařství Pfeffer s. r. o. v Rakvici, kde si užijete degustaci i s procházkou po vinici.
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prodej šperků se safíry, rubíny, smaragdy s certifikátem pravosti kamenů
Různé typy šperků – náušnice, řetízky, přívěsky se safíry a smaragdy s certifikátem pravosti kamenů nakoupíte ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Čistící produkty s přírodními abrazivními složkami  bez obsahu mikroplastů
Produkty, jako jsou čistící pasty a mycí gely na ruce s přírodními abrazivními částicemi bez obsahu mikroplastů, nakoupíte u společnosti ZVG CZ.
ZVG CZ s.r.o.
Široký výběr dárkových košů a kazet s čaji a praženou kávou vhodných pro rodinu i přátele
Bohatý sortiment s dárkovými koši a kazetami obsahující různé druhy čajů a pražených káv prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Profesionální degustace moravských vín s vinařem na svatbě nebo firemní akci
Zpestřete firemní akci nebo svatbu profesionální degustací moravských vín s vinařem z Vinařství Červinka. Vína rádi doplníme etiketou s logem firmy nebo etiketou se svatebním motivem.
Vinařství a penzion Červinka
Diamantové a briliantové šperky – prsteny, náušnice, řetízky s přívěškem
Největší výběr briliantových a diamantových šperků ve Znojmě najdete v Klenotnictví LUCIE GOLD. Ozdobou každé ženy se mohou stát náušnice, prsteny i i řetízky s přívěškem s brilianty nebo diamanty.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
Dárková balení přívlastkových a ročníkových vín vlastního výběru pro obchodní partnery, klienty nebo kolegy
Originálním dárkovým balením s přívlastkovými a ročníkovými víny z rodinného vinařství Omasta potěšíte nejen Vaše obchodí partnery a zákazníky, ale také kolegy.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Domácí poctivé klobásy bez separátů, sójové mouky a chemikálií
Domácí poctivé klobásy vyrobené z kvalitní masa, bez přidaných separátů, sójové mouky a chemikálií, vyuzené na bukovém dřevě, dodává Poctivé uzenářství z Prosiměřic.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Účinné prostředky na čištění a péči o elastické podlahy -  vinyl, PVC, linoleum a kaučuk
Účinné a zároveň šetrné čistící prostředky pečující o elastické podlahy, jako je vinyl, PVC, linoleum a kaučuk, dodává společnost DEMA DEKOR CZ, která se nově přejmenovala na floorcolor s.r.o..
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Speciální kolekce vín pro svatby, oslavy výročí, narozenin a další příležitosti s vlastní etiketou
Jedinečné edice vín s etiketou dle vlastního návrhu vhodné pro svatby, oslavy výročí, narozenin a dalších výjimečných událostí dodává Vinařství Omasta z Horních Bojanovic.
Elegantní, sportovní hodinky jako módní doplněk – dámské i pánské
Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma nabízí dámské i pánské hodinky. V sortimentu si můžete vybrat ze značek Festina, JVD nebo Daniel Klein, od sportovních po elegantní módní doplňky.
LUCIE GOLD Stříbro LUCIE GJ s.r.o.,