Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Přátelské posezení ve vinném sklepě a ochutnávka vysoce oceňovaných vín
Posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou lahodných vín ve vinařství VÍNO HORT, s.r.o v Dobšicích u Znojma, které vlastní certifikát degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Prodej matrací pro dokonalý spánek – od matrací taštičkových až po pamětové
Širokou škálu matrací od taštičkových po matrace z paměťové pěny, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci těla, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku TPZ Dobšice.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, nádoby
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, květinové nádoby, sloupy a podstavce, mísy, zahradní umyvadla, imitace dřeva, umělý kámen Magicrete.
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej bezpečnostní obuvi Strážnice, Jihomoravský kraj
Prodejem, dovozem a distribucí bezpečnostní, pracovní a outdoorové obuvi na území České a Slovenské republiky se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici v Jihomoravském kraji.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Pneuservis, opravy pneumatik, uskladnění, prodej pneu, run flat centrum
Kvalitní a profesionální pneuservis ve Znojmě a okolí, montáže, demontáže, opravy pneumatik, uskladnění pneu, a RUN FLAT CENTRUM poskytuje firma Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Dřevěné bedny na zeleninu – prodej a výroba na zakázku, Česká republika
Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. z České republiky, to jsou kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění zeleniny. S dřevěnými bednami na zeleninu bude Vaše úroda dlouho čerstvá.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Pracovní ochranná obuv Hodonín, Jihomoravský kraj
Vývojem, dovozem a distribucí ochranné obuvi a pracovních pomůcek se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici, poblíž Hodonína v Jihomoravském kraji.
Ortopedické pomůcky pro diabetiky, ortopedická obuv a vložky - výroba na míru
Ortopedickou obuv a vložky na míru vyrábí naše společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Zaměřujeme se na ortopedicko-protetické pomůcky, včetně pomůcek pro diabetiky.
Ergona Brno
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Výroba dřevěných obalů na zakázku - bedny na zemědělskou prvovýrobu
Výrobou dřevěných obalů se zabývá Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Na zakázku pro Vás vyrobí bedny na zemědělskou prvovýrobu.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Desinfekce na ruce – desinfekční gel
Desinfekce na ruce – desinfekční gel rukou a pokožky, který je baktericidní, fungicidní i virucidní, dodává firma ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Pracovní a bezpečnostní obuv, ochranné pracovní pomůcky Jihomoravský kraj
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní, bezpečnostní a outdoorovou obuv prodává, dováží a distribuuje společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnicí, působící po celé České a Slovenské republice.
Mandlovka - originální hustopečská mandlovice, prodej e-shop
Jedinečnou hustopečskou mandlovku zakoupíte v internetovém obchodě mandla.cz. Vyzkoušejte ostřejší i jemnější tradiční mandlovici.
Pestrobarevné letničky, balkónovky, dvouletky a voňavé bylinky – prodej v zahradnictví
Široký sortiment letniček, balkónovek a dvouletek, které zkrášlí okna a terasy zakoupíte v okolí Hodonína a Břeclavi v Zahradním centru Malinkovič a Důbrava. Prodáváme také různé druhy bylinek.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.