Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Geologické služby, pyrotechnika-geofyzika Blansko, pyrotechnické práce, nález munice, detektor kovu
Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce.
Oprava a výroba hydraulických hadic nejen pro zemědělské stroje na počkání
Výrobou hydraulických hadic pro zemědělské a další stroje na počkání se v okolí Znojma zabývá firma BOŠ. Postaráme se i o opravy hydraulických hadic.
BOŠ spol. s r.o.
Sortiment doplňků pro vchodové dveře - různé typy klik, madel a rozet
Nejen madla, ale i další doplňky vchodových dveří výrazným způsobem dotváří jejich vzhled. Firma PERITO s.r.o. je dodavatelem širokého sortimentu různých typů klik, madel a rozet.
Luxusní zahradní keramika řady Excelent, keramické květináče pro pěstování bonsai
Ozdobte Vaši zahradu kvalitní a designovou zahradní keramikou Excelent, kterou vyrábí česká firma PKZ Keramika Poštorná. V této řadě naleznete i luxusní květináče pro pěstování bonsai.
Jednorázové ochranné obleky a roušky s rychlým dodáním
Jednorázové ochranné obleky a roušky pro ochranu zdraví nejen při práci v provozech, ale i ve zdravotnických zařízeních dodává firma ZVG CZ s.r.o. ze Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Přední český výrobce kolagenu určeného pro další zpracování se sídlem v Brně
Je pro Vás stěžejní výroba a dodávka kolagenové hmoty pro Vaše produkty? Chcete se opřít o společnost s vlastními výrobními postupy a certifikovanými procesy?
Lahůdky studené kuchyně – příprava jednohubek, chlebíčků, obležených mís, kanapek
Lahůdky studené kuchyně, které potěší chuťové pohárky Vašich hostů, jako jsou jednohubky, chlebíčky, kanapky nebo bohatě obložené studené mísy, připravuje výroba studené kuchyně Vladimír Kunc.
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Titanové hodinky BOCCIA - dámské, pánské hodinky německé výroby z čistého titanu
Dámské a pánské titanové hodinky BOCCIA zakoupíte v okolí Brno-venkov v Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích. Pořiďte si hodinky precizního německého zpracování z čistého titanu.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Patchwork prošívané přehozy na postel v chalupářském stylu - nákup přes e-shop
Oboustranné prošívané patchwork přehozy na postel v chalupářském stylu v jemných barevných tónech pořídíte na e-shopu mobytex.cz.
Motorové oleje a maziva pro dvoutaktní a čtyřtaktní motocykly
Kvalitní semisyntetické, syntetické a minerální motorové oleje ELF pro dvou a čtyřtaktní motocykly zakoupíte ve velkoobchodě MERLIN-PLUS spol.
Vinařství z jižní Morava – Luboš Grmolec, Hovorany
Tradiční moravské víno z rodinného vinařství v Hovoranech, prodej kvalitního suchého moravského vína, ochutnávka a nabídka řízených degustací.
Luboš Grmolec vinařství
Systém generálního klíče, bezpečnostní klíčové systémy
Prodej a montáž speciálních klíčových systémů umožňujících přístup pouze určitým osobám zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Lahodná ovocná vína s jemnou chutí různých druhů ovoce ze zahrádky a ochucená vína
Lahvová i stáčená vína lahodná ovocná vína nebo ochucená vína s jemnou svěží příchutí ovoce prodává vinotéka Malovaný sklep. Možnost nákupu ovocných vín také přes e-shop.
Vinotéka Malovaný sklep
Výrobce speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl
Výrobou speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl se zabývá firma HB pack s.r.o. Bublinková fólie zamezuje tvorbě elektrostatického náboje.
HB pack s.r.o.
Novoroční ohňostroj na jedno zapálení najdete na eshopu www.pyrotechnika.cz
Novoroční ohňostroj patří neodmyslitelně ke každému Silvestru. Pokud chcete udělat dojem sestavou na jedno zapálení, navštivte eshop www.pyrotechnika.cz!
Textilní galanterie Hodonín, prodej galanterního zboží, látky, nitě, vlnu, knoflíky, zipy, gumy
Nabízíme výhodný prodej galanterního zboží pro všechny kdo rádi šijí, vyšívají či pletou, prodej metrového textilu.
Zahradní keramika – kvalitní české keramické květináče, vázy a podmisky
Výrobou a dodávkou kvalitní české zahradní keramiky se zabývá firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Dodáváme keramické květináče, vázy a podmisky různých velikostí a stylů.
Prodej a servis kvalitních roštů MIK Brno, rošty pro prasata, skot a drůbež, montáž roštů MIK
Stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty, prodej, servis, poradenství a montáž roštů MIK.
Degustace kvalitního moravského vína - Císařské sklepy Horák
Pokud vám chutná víno a chcete mu i porozumět, pak navštivte vinařství Horák Čejč a vychutnejte si degustaci moravského vína v císařském sklepě, kde jsme zachovali původní architektonické prvky.
Císařské sklepy Horák
Výroba chutných chlebíčků v Brně
Dopřejte sobě i svým hostům potěšení v podobě našich vynikajících chlebíčků.
Svatební dorty, cukroví a příprava výslužky – individuální výroba dle přání zákazníka
Moderní i klasické svatební dorty podle představ a přání budoucích novomanželů včetně svatebního cukroví a výslužky upeče a připraví cukrářská výroba Kuncovi z Brna.
Hřejivé a hebké povlečení a prostěradla z mikroflanelu a mikroplyše – prodej přes e-shop
Hebké a hřejivé povlečení a prostěradla vyrobená z mikroklanelu nebo mikroplyše s elegantními a moderními vzory pořídíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Lahvová, sudová, šumivá a ovocná vína, mošt z Moravy – prodej přes e-shop
Nakupujte moravské víno a mošt z pohodlí domova. Na e-shopu winetook.com pořídíte lahvová, sudová, šumivá a ovocná vína, sekt a mošt od moravských vinařů.
Vinotéka Malovaný sklep
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.