Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Potisk skleněných lahví a skleniček na zakázku, lahve a sklenice s jednobarevným a vícebarevným potiskem
Potisk skleněných láhví a skleniček na zakázku zajišťuje v okolí Kyjova firma ANGLASS. Aplikujeme jedno i vícebarevné tisky, zpracujeme malé i velké série.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Prodej vína Břeclav, Jihomoravský kraj
Chcete nakoupit lahodné víno? Sháníte výrobce a prodejce kvalitních vín na jižní Moravě? Společnost PPS AGRO a.s. se sídlem ve Strachotíně, okr. Břeclav se zabývá výrobou a prodejem vína. Roční produkce společnosti je 150 000 lahví. V prodeji vína: -odrůdová -přívlastková, jakostní -archivní i unikátní archivní -speciální vína, rosé, ...
Prvotřídní růžová vína Rosé Hort – Pinot Noir, Franceska, Merlot – e -shop
Prvotřídní a lahodná růžová vína s ovocnou chutí, sytou barvu a příjemným aroma z kolekce Rosé Hort - Pinot Noir, Franceska a Merlot- zakoupíte na e-shopu vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Bublinková fólie – ochrana zboží před poškozením, znečištěním a vlhkostí
Bublinkové fólie od společnosti HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna skvěle ochrání předměty před poškozením, znečištěním a vlhkostí.
HB pack s.r.o.
Výrobce a dodavatel uzlových sítí a provaznických výrobků Tišnov – kvalitní výrobky s dlouhou životností
Představujeme vám firmu Kv.Řezáč, která se specializuje na výrobu a dodávku velmi kvalitních uzlových sítí a provaznických výrobků pro různé využití.
Čištění venkovních teras a venkovní dlažby a jejich následná péče
Potřebujete-li vyčistit terasu nebo jakoukoliv venkovní dlažbu, obraťte se na společnost floorcolor s.r.o., díky které bude Vaše dlažba zářit jako nová.
Degustační večer, řízená degustace vína a prohlídka vinného sklípku
Vychutnejte si se svou rodinou nebo přáteli degustační večer ve PPS Vinařství Strachotín. Čeká Vás řízená degustace jakostních a přívlastkových vín, a také prohlídka vinného sklepa.
Řeznictví a uzenářství Rousínov, čerstvé maso vepřové, hovězí, kuřecí, kvalitní uzeniny, zabíjačkové speciality
Řeznictví a uzenářství Františka Janečka nabízí pouze kvalitní a čerstvé maso a také výborné uzeniny vyrobené podle poctivých tradičních receptur. V nabídce máme maso vepřové, hovězí a také kuřecí.
Stínící, ochranné a lešenářské sítě v e-shopu - clony na ploty, balkony a pergoly
Pevné stínovky s dlouhou životností prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček. V e-shopu naleznete stínící, ochranné a lešenářské sítě a tkaniny na ploty, balkony, pergoly, skleníky i foliovníky.
Křupavé a čerstvé rohlíky – anglický, pivní, sypaný cereáliemi, pizza rohlík
Křupavé a čerstvé rohlíky s pořádnou dávkou anglické slaniny a sýru, pečivo s vůní Itálie, rohlíky s cereáliemi a další druhy vypečených rohlíků nakoupíte v Pekárně Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Pneuservis - odborná výměna, přezouvání pneumatik včetně přesného vyvážení kol
PNEUcentrum Václavovič v Břeclavi provádí odbornou výměnu a přezouvání pneumatik včetně přesného vyvážení kol. V našem pneuservise se postaráme o kvalitní přezutí Vašeho vozu.
PNEUcentrum Václavovič
Vinařství Konice, výroba vína, výroba přívlastkových odrůdových vín
Rodinné vinařství K96 Winery s.r.o. vyrábí přívlastková odrůdová vína typická pro oblast Znojemska.
Řízená degustace vín v Mutěnicích - 10 vybraných vzorků vína s nezaměnitelným charakterem
Vinařství Štěpánek Mutěnice Vás zve na řízené degustace vín, připraveno je 10 vzorků vybraných vín v té nejvyšší kvalitě. Naše vína jsou unikátní nižším obsahem alkoholu.
Dárkové balení vín, víno jako dárek, vinařství Strachotín
Dárkové balení vín, víno jako dárek, vína jakostní, odrůdové, zemské, přívlastkové, archivní, ledová, slámová a další z vinařství PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
E-shop - prodej bílých, červených, růžových vín z mutěnické oblasti
Prvotřídní vína z mutěnické oblasti zakoupíte na e-shopu vinařství Štěpánek s.r.o. Prodáváme bílá, červená a růžová vína - přívlastková, výběr z hroznů a pozdní sběr.
Jakostní a přívlastková vína vyrobená tradičními postupy – výjimečný a dlouhodobý pocit v ústech
Jakostní a přívlastková vína z vinic na jižní Moravě vyrábí s láskou a tradičními postupy společnost Vinařství Pfeffer s.r.o. z Rakvic nedaleko Pálavy.
Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.
Hebké a prodyšné povlečení Mako-jersey z egyptské bavlny – tvarová stálost, snadná údržba
Jedinečná hebkost, prodyšnost a snadná údržba – to je povlečení Mako-jersey vyrobené z egyptské bavlny, které pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Popruhy a lemovky používané v nejnáročnějších podmínkách při záchraně životů
Naše popruhy splňují vysoké nároky, a proto jsou vhodné pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách při záchraně lidských životů.
MOUKA TIŠNOV, s.r.o.
Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín Strachotín
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín, bílá a červená vína, odrůdová, přívlastková a jakostní vína od firmy PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
Květiny, dekorace a dárkové předměty nejen na svatbu nebo narozeniny
V Květinářství paní Hanny Nazaruk z Brno Líšeň si můžete koupit krásné čerstvé řezané květiny, dárkové předměty a dekorace a další okrasné předměty do domácnosti.