Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Plynové kotle- instalace plynových kotlů, topenářské instalace
Plynařské práce, jako jsou výměny plynových kotlů, jejich revize a další topenářské instalace, provádí v okolí Ivančic a Moravského Krumlova firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.
Spolehlivý hodinový manžel - rekonstrukce, opravy a malování bytů
drobné opravy v domácnosti, malování bytu, hodinový manžel, pokládka podlah, pomoc při stěhování, rekonstrukce, obkladačské a dlaždičské práce
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Rekonstrukce a výstavba rozvodny, transformovny VN, přípojky pro napájení
Specialista na výstavbu a rekonstrukce rozvoden a transformoven vysokého napětí VN, přípojky pro napájení různých objektů zajišťuje ELMONT GROUP, a.s., z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Instalace, opravy rozvodů vody, baterií a spotřebičů – volejte nonstop
Potřebujete-li instalovat rozvody vody, montáž baterie, WC nebo spotřebičů kontaktujte zkušeného Pavla Vaculíka z Brna, který je profesionálem v oboru instalatérských prací.
Instalatérství Pavel Vaculík
Terénní úpravy, bourací práce – rychle a kvalitně
Kvalifikované služby v oblastí terénních úprav a bouracích prací poskytuje v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Strojní omítky s moderním vzhledem - pro lepší klimatické podmínky v místnosti
Jsme firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi a provádíme v Tišnově a okolí rychlou a spolehlivou realizaci strojních omítek s moderním vzhledem pro lepší klimatické podmínky v místnosti.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Kompletní dodávky střešních konstrukcí, střechy na klíč
Společnost JD-Střechy, s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží střešních konstrukcí na klíč. Zabývá se také dalšími pracemi souvisejícími se střechami a dřevem.
Bourací a demoliční práce – stavební objekty, jímky, mosty
O veškeré bourací a demoliční práce se postará firma BADIN s.r.o. Zbouráme stavební objekty, jímky, mosty a další stavby, následně zajistíme i terénní úpravy.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce v rodinných domech, bytech, průmyslových objektech
V oblasti vodoinstalace a vodoinstalačních prací v rodinných domech, bytech i průmyslových objektech zajistí firma FATO Hlaváč s.r.o. komplexní práce pro zákazníky z Moravského Krumlova a Ivančic.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Voda, topení a instalatérské práce včetně montáží a rekonstrukce koupelen od OXO plus s.r.o.
Společnost OXO plus s.r.o. z Brna zajišťuje profesionální instalatérské práce od montáží a servisu, až po plně zajištění rekonstrukcí koupelen.
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Podlahové topení – dodávka, montáž
Dodávky a montáže otopných systémů, včetně podlahového topení, zajišťuje v novostavbách i rekonstruovaných domech společnost FATO Hlaváč, s.r.o., která působí v okolí Znojma.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Rekuperační jednotky – příliv čerstvého vzduchu díky řízenému větrání
Prodej, montáž a servis rekuperačních jednotek zajistí společnost bbklima99, s.r.o. Kvalitní životní prostředí v domě dodá řízené větrání.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Vyhledávání inženýrských sítí s moderní technologií pro města, obce
Služby v oblasti elektra pro města, obce a projektanty poskytuje známá firma ADITIS s.r.o z Brna, jež kromě projekce elektrických sítí provádí i vyhledávání inženýrských sítí s moderní technologií.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Stavební kamenné a interiérové prvky ze žuly, pískovce, mramoru - výroba pro stavebnictví
Moderní kamenné prvky pro stavebnictví dodává naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, působící v okolí Svitav. Na míru vyrábíme stavební a interiérové prvky ze žuly, pískovce i mramoru.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Nákladní autodoprava, výkopové a zemní práce, demolice v Jihomoravském kraji
Společnost Autodoprava - Řihák, s.r.o. nabízí služby nákladní autodopravy, výkopových prací, zemních prací a demolicí.
Betonování podlah a základů v zimě – práce v každém ročním období
Nejen betonování podlah a základů rodinných domů v zimě obstarají specialisté společnosti Beton Znojmo, která se postará i o dopravu a čerpání betonu.