Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Zpracování geometrických plánů a geodetické práce Slavkov u Brna – kompletní zeměměřické práce
Konečně jste po dlouhém hledání našli ideální pozemek k výstavbě Vašeho domu? Nevíte si rady, jak postupovat po koupi pozemku? Jedna z věcí, která je nezbytně nutná je určitě práce geodeta.
Opravy elektroinstalace non-stop – havarijní služby vždy k dispozici
O opravy a poruchy elektroinstalace v Brně se postará firma Nonstop elektrikář se svou havarijní službou provozovanou 24 hodin, 7 dní v týdnu.
Vodoinstalatérské a topenářské práce, instalace vody, odpadu, plynu a topení, montáž a výměna vodoměrů
Firma Aleš Šnajdr se sídlem v Brně se již od roku 2003 zabývá veškerými vodoinstalatérskými a topenářskými pracemi. V rámci své činnosti nabízíme instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.
Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.
Rekonstrukce a opravy po­dlahových ploch - zátěžové podlahové panely z PVC
Rekonstrukce a opravy po­dlahových ploch - zátěžové podlahové panely z PVC dodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně - kvalitní podlahy.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Elektromontáže, montáže rozvoden a hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace
Představujeme společnost pana Davida Kudličky se sídlem v Boskovicích, která provádí elektroinstalační a elektromontážní práce.
Kompletní stavební činnosti a rekonstrukce od Stavby Bureš
Společnost Stavby Bureš sídlící v Brně poskytuje kompletní stavební činnosti od rekonstrukcí bytů, rozvody elektřiny, instalatérské práce, revize až po konečné montáže.
Bezpečné vytápění -  montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavba komínů
Pokud chcete bezpečnost při vytápění, obraťte se na společnost Jaroslav Křivánek – KOMINICTVÍ s. r. o. ze Znojma, která Vám zajistí montáž fasádních komínů, kouřovodů a stavbu komínů SCHIEDEL.
Jaroslav Křivánek - KOMINICTVÍ s.r.o.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Podlahářské práce, dodávka materiálů, přípravné práce, pokládka, servis, renovace podlah
Společnost Podlahy Knápek s.r.o. se již od roku 1996 věnuje podlahářským pracem. Samozřejmostí je také dodávka materiálů a přípravné práce, pokládka a servis. Nabízíme také renovace starších podlah.
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Kvalitní práce v oboru trhuhlařina od Pavla Sojky - nábytek na mířu, kuchyně a další
Pavel Sojka je truhlář, který působí v okolí Brna. Věnuje se zakázkové výrobě ze dřeva a na míru pro Vás vyrobí nejen nábytek, ale i kuchyně nebo další doplňky ze dřeva.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
Čištění průmyslových potrubí, Troubsko
Společnost PRŮTOČNÍK, s.r.o. poskytuje široký servis v oblasti čištění průmyslových potrubí v soukromé i firemní sféře.
DEMAG autojeřáb, půjčovna, pronájem autojeřábů včetně posádky
Hledáte-li půjčovnu autojeřábů včetně posádky, pak neváhejte a obraťte se na firmu AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský z Brna, která má dlouholeté zkušenosti v oboru.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
TOVR omítky spol. s r.o., Brno
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje kvalitní vnitřní a vnější strojní omítky.
Autojeřáby Tomáš Kozel - Ořechov u Brna
Firma Autojeřáby Tomáš KOZEL – se sídlem v Ořechově u Brna v okrese Brno - venkov již od roku 1994 nabízí v Brně a okolí autojeřábnické práce.