Lité podlahy, rychlé  levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu
Lité podlahy, rychlé a levné řešení nevyhovujích podlah v průmyslovém provozu, realizace průmyslových podlah od firmy Jiří Víšek spol. s r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Obkladačské práce a pokládka zámkové dlažby – kvalitní práce odborníků
Kvalitně odvedenou obkladačskou práci a pokládku zámkové dlažby Vám zajistí společnost DS Partner s. r. o. působící v okolí Blanska a Brna.
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Obkládka, pokládka a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin Brno město a venkov
Obkládku, pokládku a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin provádí firma LASPO podlahářství, s r.o. Obkládku a další podlahářské práce zajistíme v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Sádrokartonářské práce – podhledy, příčky, tepelná a zvuková izolace
O veškeré sádrokartonářské práce na Znojemsku se postará zednictví Jiří Pokorný. Montujeme podhledy, příčky, tepelné i zvukové izolace.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Sádrové, štukové a stěrkové omítky i realizace fasád od TOVR omítky spol. s.r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s.r.o. z Brna poskytuje realizace vnitřních i vnějších omítek a jejích rekonstrukcí pomocí strojního omítání.
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.