Podlahářství – kompletní dodávka podlahy na míru od přípravy podkladu až po dodávku finální krytiny
Kompletní dodávku podlahy na míru od přípravy podkladu po dodávku finální krytiny a její následnou údržbu zajistí firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ze Znojma.
Zámečnické práce na zakázku – brány, zábradlí, balkóny a další
Zámečnické práce na zakázku, jako jsou brány, zábradlí a balkóny podle Vašich představ Vám v Jihomoravském kraji zhotoví stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Malířské a natěračské práce, tapetování, Radek Rajmic Hodonín
Společnost Radek Rajmic, jenž sídlí v Hodoníně, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování a každodenní i finální úklid po práci.
Tepelná izolace fasády, realizace zateplení fasád za výhodné ceny
Tepelná izolace fasády ochrání váš dům před nepříznivými vnějšími vlivy. Zateplení fasád za výhodné ceny realizuje Zednictví Pokorný v oblasti Znojma i Moravského Krumlova
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Práce v katastru nemovitostí, geometrický plán a zaměření stavby od geodeta
Nechte si zpracovat geometrický plán a zaměřit stavbu přímo od geodeta z Brna. Firma ADITIS s.r.o. zajišťuje profesionální měření a jiné práce spojené s katastrem nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Zdící práce – profesionální stavební činnost s komplexním zaměřením
Hlavní činností firmy EKOČEK s.r.o. jsou stavební práce. Profesionální přístup a kvalitní pracovníci Vám zajistí zdící práce všeho druhu dle Vašich představ a požadavků za rozumné ceny.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Zednické práce, fasády, zdění, příčky, rekonstrukce koupelen, bytů, domů Hodonín
Pan Radek Kováč realizuje veškeré zednické a fasádní práce v okrese Hodonín.
Komplexní geodetická činnost, která zahrnuje vyznačení budov a přípravu podkladových map
O přesné vyznačení budov v katastru a zpracování podkladových map se postará společnost ADITIS s.r.o. z Brna. Poskytujeme komplexní geodetické služby s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Zednické, bourací práce, zedník, výstavba, rekonstrukce rodinných domů Miroslav
Zednictví, bourací práce, kompletní stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů to vše jedině od firmy Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Strojní sádrové omítky – ideální řešení pro Váš byt
Strojní sádrové omítky, moderní způsob omítání stěn a stropů v novostavbách i při rekonstrukcích bytů, zajišťuje v Brně a jeho okolí společnost Zednictví Jeneš, s.r.o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Vodoinstalatérské práce, topenářské práce, plynařské práce, vodo-topo-plyn Hodonín
Firma Radek Vařecha nabízí kompletní vodoinstalační, topenářské a plynařské práce v okrese Hodonín.
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Transformovny a rozvody jejich rekonstrukce a výstavba. Okamžitý servis a revize.
Zkušená ELMONT GROUP, a.s. Brno provádí rekonstrukce i výstavbu rozvodny a transformovny. Také následné opravy, servis i revize. A to v rámci celé České republiky.
ELMONT GROUP, a.s.
Terénní úpravy, zemní, výkopové a dokončovací práce pro stavby
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací práce pro stavby, realizace kanalizačních přípojek, inženýrské sítě od firmy ERTRANS, družstvo v Moravském Krumlově.
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno. Drobné opravy v domácnosti, hodinový manžel, kompletní údržba nemovitostí, pomoc při stěhování.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Nonstop instalatérská pohotovost – rychlé opravy havárie vodovodu nebo topení
Pokud potřebujete co nejrychleji opravit závadu vodovodu nebo topení, kontaktujte nonstop instalatérskou pohotovost Pavla Vaculíka z Brna. Provádí rychlé opravy havárií otopené i vodovodní soustavy.
Instalatérství Pavel Vaculík