Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle - osobité pomníky, prodej
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Osobité pomníky můžete pořídit se Swarovski krystaly, kovovými emblémy nebo skleněnou vitráží.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč, realizace VN přípojky. Kvalitní servis.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Samozřejmostí je realizace VN přípojky. Kvalitní záruční i pozáruční servis.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce - realizace kompletních střech a střechy na klíč
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce vám zajistí česká firma s dlouholetou tradicí, společnost BAST CZ s.r.o. Realizujeme kompletní ploché i šikmé střechy a střechy na klíč v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Kompletní elektroinstalační práce průmyslových zařízení
Kompletní elektroinstalační práce na robotických a průmyslových zařízeních malého i velkého rozsahu zajišťuje společnost SD Install, která sídlí ve Znojmě.
SD Install Gustav Schuh
Obrábění na CNC strojích - pětiosé a tříosé CNC stroje - kvalitní práce od české firmy
Využijte služeb firmy FORKLIM s.r.o., která sídli nedaleko města Blanska v obci Klepačov a poskytuje obráběcí služby na CNC strojích.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Betonování základů bytových i nebytových staveb, základové desky rodinných domů
Betonování základů pro různé typy staveb a základové desky rodinných domů svěřte do rukou firmy Beton Znojmo, specialistů v oboru dopravy a čerpání betonu, anhydritu i cementového potěru.
Krycí desky na jednohroby a dvojohroby v různých tvarech a rozměrech z přírodního kamene
Krycí desky různých tvarů a rozměrů vyráběné z přírodního kamene na jednohroby i dvojhroby dodává Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Realizace průmyslových podlah - pokládka litého asfaltu a litých epoxidových podlah.
Průmyslové lité podlahy a jejich pokládka, specializace na průmyslové podlahy, lité asfalty a lité epoxidové podlahy to je práce pro společnost Jiří Víšek spol. s.r.o. v Kyjově.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Plynoinstalace, plynařské práce  - průmyslové rozvody a rozvody domovního plynovodu
O veškeré plynařské práce se v okolí Hodonína postará firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Realizujeme plynoinstalace, jako jsou průmyslové a domovní rozvody plynovodu a další práce.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Kompletní stavební práce – zednické, obkladačské, sádrokartonářské,  rekonstrukce domů a bytů
Veškeré stavební práce provádí v okolí Brna a Blanska firma DS Partner. Provádíme zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a rekonstruujeme domy a bytová jádra.
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zakázková výroba pomníků a hrobů – kompletní služby na klíč
Zpracováním přírodního kamene, se zaměřením na zakázkovou výrobu pomníků a hrobů na klíč se zabývá společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. Působíme na Boskovicku a Letovicku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce
Instalatérské práce, topenářské práce a vodoinstalatérské práce, dodávka materiálů, projekční práce a servis na všechny služby od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Designová hřbitovní architektura - pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle
Designovou hřbitovní architekturu Vám přináší firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic, která dodává pomníky se hřbitovními prvky Rokstyle, jako jsou krystaly Swarovski, kovové emblémy a další.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výkresová dokumentace stávajících budov a bourací plány - podklady pro demolice
S posuzováním aktuálního stavu objektů a přípravou demoličních podkladů Vám pomůže firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zabýváme se zpracováním výkresové dokumentace stávajících budov a bouracích plánů.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Izolace spodních staveb proti nežádoucím průnikům tlakové vody, vlhkosti i radonu
Profesionální izolaci spodních staveb provádí v Brně a jeho širokém okolí firma MS - alza s.r.o. Speciálními izolačními systémy zajistíme izolaci staveb proti vlhkosti, radonu a také tlakové vodě.
MS - alza, s.r.o. Izolace spodních staveb Brno
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.