Stavební firma Jiří Přes Kyjov – realizace střech, dřevostaveb a rekonstrukcí
Stavební práce všeho druhu Kyjov, stavby dřevěných domů, pokryvačské práce stavebního typu, realizace menších rekonstrukcí.
Malířské služby Jihomoravský kraj – malby, tapety, nátěry fasád
Interiérové malby, tapetářské práce, realizace dekorativních stěrek, malby fasád a dřevěných povrchů, podlahové malby v Jihomoravské kraji realizuje Radek Rajmic.
František Píža - Hrušky
František Píža se zabývá jeřábnickými pracemi s mobilním jeřábem a také nakládacími pracemi.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Autojeřáb LIEBHERR - pronájem autojeřábů včetně posádky
Autojeřáb LIEBHERR s nosností 50t a teleskopickým výložníkem vám pronajme včetně posádky firma Autojeřáby a Plošiny Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Dřevěné střešní konstrukce, dřevěné krovy a vazníky - výstavba dřevěných krovů
Dřevěné střešní konstrukce, dřevěné krovy a vazníky, návrhy a výstavba dřevěných krovů, konstrukce střech od firmy Eurodach s.r.o. v Pohořelicích.
Realizace strojních stříkaných omítek - moderní technologie omítání
Strojní stříkané omítky jsou rychlým a moderním způsobem realizace omítání stěn a stropů. Firma Stavební práce Habiňák provádí strojní omítání sádrové, štukové, vnitřní i vnější.
Geologické služby, pyrotechnika-geofyzika Blansko, pyrotechnické práce, nález munice, detektor kovu
Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce.
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce všeho druhu - dodávka střech na klíč
Kompletní dodávku střech na klíč realizuje v okolí Znojma, Hodonína a Břeclavi firma KARPEN PLUS s.r.o. V rámci služeb zajišťujeme tesařské, klempířské a pokrývačské práce všeho druhu.
KARPEN PLUS s.r.o.
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Malířské a natěračské práce Brno, malování pokojů a interiérů, nátěry radiátorů, oken a dveří
Naše firma z okresu Brno provádí profesionální malířské a natěračské práce, malujeme byty, pokoje a interiéry, provádíme nátěry radiátorů, oken a dveří, protipožární nátěry.
Prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, topenářské práce
Firma VOTONA s.r.o. zajišťuje topenářské práce a prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, působí především v okolí Uherského Hradiště, Hodonína. Řeší převážně dodávky tepelných zařízení.
Práce s autojeřáby a pronájem autojeřábů od kvalitní firmy za dostupné ceny
Pokud hledáte firmu, která pronajímá autojeřáby a provádí autojeřábnické práce v Brně a okolí, pak neváhejte a vyzkoušejte nás - firmu Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský. Poskytujeme dostupné ceny!
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Profesionální demoliční a bourací práce, odvoz suti
Profesionální demoliční a bourací práce v plném rozsahu, včetně odvozu suti zajistí rychle a bezpečně společnost Autodoprava Bohdálek ze Znojma.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zateplení fasád rodinných a bytových domů – snížení úniku tepla, moderní vzhled budovy
Zateplování fasád rodinných a bytových domů provádí v okolí Brna-venkov firma Zednictví Antonín Habiňák. Zateplením získá váš dům nejen nový moderní vzhled, ale zároveň ušetříte za energii.
Stavebnictví, topenářské a vodoinstalační práce Brno, topné systémy, kotelny, rekonstrukce koupelen
Poskytujeme komplexní služby v oblasti topenářských a vodoinstalačních prací, služby poskytujeme i v oblasti stavebnictví.
Odborná aplikace izolační měkké pěny EXY 09 a tvrdé pěny EXY 39 – sníží vznik vlhkosti a plísně
Specialisty v oboru aplikací izolačních stříkaných pěn EXY 09 a EXY 39 najdete u společnosti IZO-PUR působící v okolí Brna, a také v lokalitě Brno-venkov. Kvalitní tepelná izolace.
Zakázková výroba koupelnového nábytku v truhlářské dílně
Vkusný, designový a nadčasový nábytek do koupelny, který bude ladit s celkovou koncepcí interiéru, vyrábí na zakázku zhotoví truhlářství Radim Sladký.
Geodézie – geodetické práce pro jednotlivce, stavební firmy, pozemkové úřady
Širokou škálu geodetických prací zajistí Geodézie Břeclavsko. Poskytujeme geodetické práce pro jednotlivce, stavební firmy, pozemkové úřady, obce, kraje i správce inženýrských sítí.
Geodézie Břeclavsko, s.r.o.
Malířské a natěračské práce - ploty, vrata, zábradlí, střechy a podlahy
Natěračské práce ve Vašem domě či bytě provádí firma Seniorservis z Brna. Pokud sháníte malíře či natěrače plotů, podlah, zábradlí nebo střech, kontaktujte nás.
Zemní a výkopové práce Vyškov, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů
Naše firma z okresu Vyškov provádí veškeré zemní a výkopové práce kvalitní těžkou technikou, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů.
Prosklení vchodových dveří – bezpečnostní, tepelně-izolační, čiré a dekorativní
Designové ornamentní, klasické čiré,dekorativní vitrážové, speciální zrcadlové prosklení, ale také tepelně-izolační a vysoce odolné bezpečností prosklení vchodových dveří zajišťuje firma PERITO s.r.o.
Vestavěné skříně vyrobené na míru, atypické vestavěné skříně
Praktické a moderní vestavěné skříně na míru pro Vás navrhne a vyrobí Truhlářství Radim Sladký. Vestavěné skříně jsou vhodným úložným prostorem do všech místností i atypických prostorů.
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.