Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Realizace dřevěných staveb, konstrukcí a střech – kompletní stavební práce prováděné odborníky
Prací se dřevem, realizací dřevěných staveb, konstrukcí a střech nejen pro rodinné domy včetně dalších stavebních prací se zabývá společnost Kroving s.r.o. v oblasti Pohořelic a Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Domovní a průmyslové plynovody – dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis
Domovní a průmyslové plynovody v okolí Brna realizuje firma Topenářství Kříž. Zajistíme kompletní dodávku a montáž plynovodu včetně záručního a pozáručního servisu.
Topenářství Kříž
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Profesionální zednické práce - strojní omítání stěn v interiéru
Profesionální zednické práce zajišťuje naše společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Provádíme strojní omítání stěn v interiéru pro zákazníky z Blanska a okolí.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Strojní sádrové omítky - ideální řešení pro alergiky, proti vzniku plísní
Strojní sádrové omítky provádí v Boskovicích a okolí firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi. Tyto omítky jsou vhodné proti vzniku plísní a pro interiéry, kde se pohybují alergici.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Vodoinstalatérské a kanalizační práce
Komplexní vodoinstalatérské a kanalizační práce provádí ve Znojmě, Moravském Krumlově a Ivančicích společnost FATO Hlaváč, s.r.o. Svěřte se skutečným odborníkům z oboru!
FATO Hlaváč, s.r.o.
Liebherr 1055 – nejsilnější mobilní jeřáb s nosností až 55 tun vhodný práce pro ve větších výškách
Jeřábnické práce s nejsilnější autojeřábem ve své třídě jeřábem Liebherr 1055 s nosností až 55 tun, který je vhodný pro práci ve větších výškách, zajišťuje firma AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Strojně hlazené podlahy s pevným povrchem - pro obytné a kancelářské prostory
Naše firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje strojně hlazené podlahy pro obytné i kancelářské prostory. Pořiďte si kvalitní základovou desku nebo podlahu s pevným povrchem.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Tesařské práce – stavba střešních konstrukcí, dřevěných krovů různých typů a tvarů
Tesařské práce, výrobu a montáž střešních konstrukcí a dřevěných krovů různých typů a tvarů zajišťují v okolí Brna a Vyškova tesaři z firmy Jaroslava Opluštila.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
SDK příčky s minerálním podhledem a protipožárními okny – rychlé a levné řešení pro rozdělení prostoru
Na dodávku SDK příček s minerálním pohledem a protipožárními okny, které slouží jako rychlé řešení pro rozdělení prostoru se zaměřuje společnost EKOČEK s.r.o. působící v okolí Brna-venkov a Znojma.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Moderní interiéry – návrh a realizace na zakázku
Moderní interiéry na míru, kompletní rekonstrukcí interiérů bytů i rodinných domů od návrhu až pro samotnou realizaci vás provede truhlářská firma Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Kompletní podlahářské práce na klíč a pokládka různých podlah včetně zaměření
Pokládku podlah z různých materiálů provádí naše firma LASPO podlahářství, s.r.o. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč včetně konzultace a zaměření pro zákazníky z Brna, Blanska a Vyškova.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce pro průmyslové, veřejné i soukromé objekty.
ZMES, s. r. o.
Oprášení zašlého lesku podlah – renovace a broušení parket prováděné specialisty
Oprášení zašlého lesku podlah, navrácení původního vzhledu, údržbu a broušení parket provádí se svou kvalitní technikou odborníci ze společnosti BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Jedinečné náhrobky se Swarovski krystaly  - moderní, designové hroby
Moderní, designové hroby pořídíte u firmy METAL GRANIT spol. s.r.o. v Letovicích. Dodáváme jedinečné náhrobky Rokstyle v kombinaci se Swarovski krystaly a dalšími ornamenty.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Vodo topo plyn vám zajistí zkušení odborníci včetně dodávky materiálu
Specializovaní odborníci ze společnosti ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. zajistí vše v oblasti vodo topo plyn včetně dodávky materiálu. Veškeré práce poskytneme v oblasti Hodonín, Kyjov a Jižní Morava.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.