Klempířství– výroba žlabů, oplechování komínů, lišt, opravy klempířských prvků
Veškeré klempířské práce realizuje v okolí Vyškova firma Josef Opluštil. Naši klempíři vyrábí a montují žlaby, oplechování komínů, lišt, ale také zajistí opravy klempířských prvků.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Výroba a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene – křtitelnice na svěcenou vodu
Výrobu a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene, křtitelnic a žulových sloupků a váz provádí společnost a kamenictví METAL GRANIT spol. s. r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zemní práce – úprava, tvarování rovinných, svažitých terénů včetně bagrování
Firma DS Partner s.r.o provádí zemní práce v okolí Brna a Blanska. Upravujeme a tvarujeme rovinné nebo svažité terény a zajišťujeme práce s bagrem.
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt, který je taková moderní stavební hmota v pozemním stavitelství a specializuje se na nej firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Anhydritové podlahy s rychlou realizací, za nízké ceny - odborná pokládka izolantu
Rychlou realizaci anhydritové podlahy zajišťuje v okolí Brna společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. Položíme Vám podlahu, která je pochozí za pouhé 1-2 dny. Rádi Vám také pomůžeme s pokládkou izolantu.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Realizace a kompletní instalace vytápění pomocí tepelného čerpadla
O kompletní realizaci vytápění pomocí tepelného čerpadla a jeho instalaci se v okolí Brna postará firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení
S poškozenou či starší střechou vám pomůže naše společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Realizujeme opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení v Brně, Ostravě i Plzni.
BAST CZ s.r.o.
Instalatérství, opravy, rekonstrukce, montáž plynu, vody, kanalizace nebo topení
Instalatérské činnosti, jako je dodávka, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace, topení nebo plynu včetně stavební činnosti zajišťuje v okolí Brna firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Pasport budovy, informační model stavby - BIM, zpracování dat v digitální podobě
Kompletní zpracování stavitelských dat v digitální podobě provádí firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na informační modely staveb a pasporty budov (BIM) pro podnikatelské subjekty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Profesionální demoliční a bourací práce včetně odvozu a likvidace suti
Demoliční a bourací práce na profesionální úrovni poskytuje v okolí Blanska a Brna firma DS partner. Postaráme se i o odvoz a likvidaci suti.
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Zahradní pergoly, které opravdu vydrží - zakázková výroba, montáž i zastřešení
Zahradní pergoly dle vašich představ vám na zakázku vyrobí v okolí Vyškova a Brna firma Josef Opluštil. Zajistí vše včetně montáže a zastřešení. Nechte si postavit pergolu, která opravdu vydrží.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Rozloučení s čtyřnohým členem rodiny – zvířecí pomníčky a urny s možností fotografie
Výrobu zvířecích pomníků a uren pro rozloučení s domácími mazlíčky s výběrem z mnoha materiálů a s možností fotografie a nápisu zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Instalatérská havarijní služba – nonstop řešení havárií vody a topení
Opravy a řešení havarijních situací voda-topení v Brně a jeho širokém okolí zajistí Instalatérství Pavel Vaculík. Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
Instalatérství Pavel Vaculík
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Splňte si sny stavbou rodinného domu na klíč či rekonstrukcí Vašeho bydlení
Zednictví Pokorný ze Znojma provádí stavby rodinných domů na klíč, jejich opravy a rekonstrukce. Postaráme se o stavbu od hrubé stavby až po fasádu. Působíme také v Moravském Krumlově a Ivančicích.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Profesionální výkopové práce všeho druhu - základové desky pro novostavby, bazény
Profesionální výkopové práce všeho druhu zajišťuje pro Brno a Blansko firma DS Partner s.r.o., která se zaměřuje na staveniště, základové desky novostaveb, bazény a rekonstrukce kanalizačních systémů.
Výkopové, zemní práce a demolice objektů
Profesionální výkopové, zemní, bourací a demoliční práce kvalitně a za rozumnou cenu provádí v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Nestandardní instalace pro rodinné domy, průmyslové objekty – vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení
Nestandardní instalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty a investiční celky realizuje ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Nainstalujeme vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení a další.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.