Podlahy pro zemědělce, sklady, haly a stáje pro chovatele drůbeže a dobytka - kravíny, vepříny
Podlahy pro zemědělce, sklady, haly a stáje pro chovatele drůbeže a dobytka - kravíny, vepříny nabízí firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Zpracovatel GIS – volná pracovní pozice s náborovým příspěvkem v Brně
Pracovní pozici s náborovým příspěvkem jako zpracovatel GIS s mnoha benefity jako je například možnost home office hledá do svého kolektivu společnost ADITIS s.r.o. v Brně.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, obkládka schodišť a schodových stupňů - obklady z PVC, dřeva, vinylu a koberců
LASPO podlahářství, s.r.o. provádí obkládku, renovace schodišť a schodových stupňů v okolí Znojma, Břeclavi a Brna. Realizujeme obklady z koberců, dřeva, vinylu nebo PVC.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Pokládka podlah, realizace podhledů a stěn v obytných prostorech podkroví
Pokládku podlah v obytných podkrovních prostorech se v okolí Brna a Vyškova svěřte do rukou firmy Josef Opluštil. Kromě pokládky podlah zajistíme i realizaci podhledů a stěn v podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Pokrývačské práce, výstavba a rekonstrukce střech - kompletní střecha nad hlavou
Kompletní pevnou střechu nad hlavou Vám postaví firma Kroving s.r.o. - zajistí kvalitní pokrývačské práce od výstavby i její rekonstrukce v okolí Pohořelic nebo Brna-Venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Instalatérství, instalace vody, vnitřních vodovodů - komplexní vodoinstalační práce
V oboru instalatérství má firma Topenářství Kříž z Brna bohaté zkušenosti. Provádíme komplexní vodoinstalační práce, instalace vody a vnitřních rozvodů vodovodů.
Topenářství Kříž
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Odolné betonové stěrky s různými vzory - originální designové povrchy stěn
Firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje designové povrchy stěn, které osvěží každé zákoutí interiéru. Odolné betonové stěrky lze aplikovat do koupelny, obývacího pokoje a na schody.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Zednictví, stavební a zednické práce, bourací práce, Moravský Krumlov
Stavební a zednické práce, zednictví, bourací práce, kompletní výstavba rodinných domů a bytů, obkladačské i dlažební práce a další provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Spolehlivé a přesné vyhledávání kabelů a podzemního vedení - inženýrských sítí
Firma ADITIS s.r.o. vám bude spolehlivým partnerem v oblasti vyhledávání inženýrských sítí a to kabelů i podzemního vedení. Své služby realizuje v oblasti Brna pro firmy, obce i projektanty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výroba regálů, zábradlí, schodů – dodávka ocelových konstrukcí podle technické dokumentace
Výrobu ocelových regálů, zábradlí a schodů svěřte do rukou firmy KOVOVÝROBA Herůfek z Bořetic. Na základě technické dokumentace zhotovíme i vetší ocelové konstrukce a celky.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Modernizace hrobů na zakázku - rekonstrukce a opravy hrobů
Kamenické služby v oblasti rekonstrkucí a oprav hrobů poskytuje rodinná firma METAL GRANIT Letovice. Jsme specialisté na modernizace hrobů na zakázku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Krovy a kvalitní střešní konstrukce pro rodinné domy, garáže i pergoly - tesařské práce
Dodáme Vám krovy a kvalitní střešní konstrukce nejen pro rodinné domy, garáže nebo pergoly. Naprosto přesné tesařské práce zajistíme v Pohořelicích i v okolí Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Výkopové, demoliční práce a terénní úpravy pod záštitou zkušené firmy
Výkopové, demoliční a terénní práce jsou služby, které nabízí firma Kontejnery Znojmo s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou. Provádíme výkopy základů pro dům, demolice objektů a terénní úpravy.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce