Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Geodetická kancelář, geodetické a zeměměřičské práce po celé ČR, vytyčování hranic pozemků
Spolehlivé geodetické práce poskytují geodeti ze společnosti GEOUNIVERSUM v.o.s. se sídlem na Praze 10. Provádíme veškeré zeměměřičské úkony pro jednotlivce i projekční a stavební firmy.
Investiční elektrotechnika - projekty silnoproudu, slaboproudu
Firma Manel, spol. s.r.o. ze Šumperka podniká v oblasti investiční elektrotechniky. Provádíme veškeré elektroinstalace, projekty silnoproudu a slaboproudu. To však není všechno, umíme toho mnohem víc.
Laserové navařování práškem Praha – hladký a pevný svar bez porezit
Pokud hledáte metodu čistého a hladkého svaru pro kovové součásti CNC a jiných strojů, informujte se o progresivní technologie laserového svařování práškem u společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. Praha.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Zakládání staveb, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, Praha
Zakládání staveb, zednická a řemeslnická činnost, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, obklady koupelen, pokládku dlažby a montáž sádrokartonů zajišťuje AP Staving Group s.r.o., Praha.
Projektová dokumentace profese elektro pro stupně DÚR, DSP, DVZ a DPS
Hledáte profesionály, kteří vypracují pro Váš projekt projektovou dokumentaci profese elektro ve stupních DÚR, DSP, DVZ a DPS? Pak se spolehněte na společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Ceny malířských a tapetářských prací přesně zjistíte pomocí on-line kalkulačky - nezávazně
Chystáte se malovat nebo tapetovat byt a chcete přesně vědět, kolik zaplatíte? S on-line kalkulačkou firmy Kapitán Praha s.r.o. zjistíte ceny malířských a tapetářských prací ještě před objednávkou.
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Nábytek do dětského a studentského pokoje na míru z lamina, dýhy či masivu
Truhlářství Matefi realizuje výrobu nábytku do dětského a studentského pokoje na míru, různých barev, dekorů, vzorů, z lamina, dýhy či masivu, Praha 9.
Skleněné obklady kuchyní a interiérů, Praha
Chcete realizovat cokoliv ze skla ve Vašem interiéru - např. skleněné obklady kuchyní? Pak se obraťte na firmu ACERA z Prahy, která poskytuje sklenářský servis - práce na míru, podle přání zákazníka.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Protipožární nátěry, sanace starých fasád, impregnace fasád, Praha
Protipožární nátěry nosných konstrukcí a plášťů budovy, sanace starých fasád, čištění, odplísnění a impregnace fasád realizuje společnost Jumar s.r.o., Praha.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Inženýrská činnost pro oblast elektro – projektové dokumentace
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy nabízí své odborné služby tvorby projektových dokumentací a ostatních inženýrských služeb v oblasti elektro.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Obrábění kovových i nekovových materiálů - kvalitní výroba na CNC strojích
Přesné a kvalitní obrábění kovových i nekovových materiálů za pomocí výkonných CNC strojů si můžete objednat od pražské firmy KOVO-PRO Povýšil Roman, která sídlí v centru Prahy.
Projekční ateliér elektro, projekty rozvodů nízkého napětí, Praha
Projekty elektroinstalací, rozvodů nízkého napětí pro domy, občanské a průmyslové objekty, venkovní osvětlení realizuje projekční ateliér elektro ATEL, Praha.
Klempířské práce, montáž svodů, okapů, oplechování komínů, Praha
Klempířské práce, instalace klempířských prvků jako okopů, svodů, úžlabí, oplechování komínů, střešních oken realizuje společnost Stop Problém, s.r.o., Praha.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Specialisté na realizaci staveb z monolitického betonu Praha – odborníci s prací
Stavíte? Hledáte odborníky? Specialisté společnosti SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze mají s realizací všech typů staveb z monolitického betonu mnohaleté zkušenosti.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Podlahářské práce, pokládka parketových vlisů, intarzovaných podlah
Podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, parketových vlisů v různých uspořádání, intarzovaných podlah, renovace a dokončovací práce realizuje 1.MONTÁŽNÍ s.r.o.
Spolehlivé a rychlé značkování kovových dílů a výrobků vám zajistí firma KOVO-PRO
Pro spolehlivé a rychlé značkování kovových dílů se obraťte na firmu KOVO-PRO v Bludově u Šumperka - poskytuje kvalitní služby v oblasti kovoobrábění a CNC obrábění.
Skleněný nábytek vám vyrobíme na míru jako vlastní originál
Skleněný nábytek je originálním a velmi efektivním doplněním každého interiéru, přitom je ovšem maximálně funkční a nabízí celou řadu použití.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Stavby a rekonstrukce bytů, koupelen - vše pro vaši přestavbu
O vaši rekonstrukci bytů a koupelny, přestavbu bytových jader i nebytových prostorů se postará společnost Tomáš Viktorini sídlící v Jeseníku v Olomouckém kraji.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Strojní omítání exteriérů a interiérů, sádrové stěrky
Strojní omítání exteriérů a interiérů, vápenocementové a vápenosádrové omítky, sádrové stěrky, rychlé zpracování za nízké náklady realizuje IL stavební, s.r.o., Praha.
Centrální řídící a monitorovací systém budov - regulace
Zpracování projektové dokumentace pro oblast centrální řídící a monitorovací systém inteligentních budov nabízí firma AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Zpracování projektové dokumentace Praha – slaboproud, silnoproud
Zpracování projektové dokumentace silnoproudu a slaboproudu nabízí tým zkušených odborníků z firmy AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Vyztužovací systémy pro zpevnění podloží – delší životnost stavby
Bezpečnost a delší životnost stavby zajistí vyztužovací systémy pro zpevnění podloží od profesionální stavební společnosti Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Výškové práce, opravy a čištění fasád, nátěry střech, mytí prosklených ploch
Novou fasádu rychle a precizně i za ztížených podmínek Vám zajistí společnost Petr Frank - Výškové práce VER-MONT z Prahy Hostivař. Provádíme kompletní zednické práce včetně zateplování.
Renovace poškozených podlah výrobních hal a parkovišť
O sanaci, částečnou opravu i kompletní renovaci poškozených podlah parkovišť, výrobních hal nebo skladů se postará společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3.