Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Systém vnitřní kanalizace Praha – odvedení odpadních vod z budovy ke kanalizační přípojce
Naši odborníci ze společnosti Voluma s.r.o. z Prahy navrhnou funkční systém vnitřní kanalizace sloužící k odvedení odpadních vod z umyvadel, toalet, dřezů, ale dokonce i z okapů z budovy.
Zámečník Praha, nonstop – otevírání dveří, výměna zámků, poradenství
Zaseknuté dveře? Vyloupený byt a potřeba namontovat nový zámek? Ztracené klíče? Volejte nonstop Zámečnictví Praha 3 - Jiří Růžička, číslo si raději ihned uložte do telefonu.
Tapetářské práce od firmy Kapitán – výhody moderních tapet pro Váš byt či kancelář
Netroufáte si na tapetování? Oslovte firmu Kapitán Praha s.r.o. a žádejte odborné tapetářské práce, které Vám ušetří čas a přinesou další výhody v podobě svěžího designu Vašeho bytu či kanceláře.
Volné pracovní místo na pozici elektrikář, sanační specialista v Liberci
Mibag s.r.o. hledá do svého týmu nové kvalifikované zaměstnance na pozici elektrikář, sanační specialista. Pracoviště v jednom z měst: Praha, Brno, Liberec nebo Šumperk.
Měřiče tepla a termoventily servis a výměna Praha – neplaťte za teplo více, než je třeba
Pokazil se Vám měřič tepla nebo termoventil? Rychlý servis, montáž nových nebo výměnu stávajících nabízí společnost Voluma s.r.o. z Prahy.
Kompletní rozvody plynu Praha - instalace plynu v domech, bytech a průmyslových objektech
Pro bezpečnost obyvatelů budovy provádíme odborné rozvody a kontroly plynovodů a zemního plynu. Navrhneme Vám optimální řešení rozvodu a vypracujeme podrobnou dokumentaci a kalkulaci.
Zateplení rodinných domů Praha – finanční úspora při vytápění
Chcete výrazně ušetřit při vytápění a zároveň dodat fasádě vašeho domu nový kabát? Investujte do kvalitního zateplení rodinných domů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Geotechnický monitoring Praha – odhad vývoje a návrh ochranných opatření
Odborníci ze společnosti ArtepGeo s.r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby geotechnického monitoringu s cílem odhadu dalšího vývoje sledovaného prostředí a návrhu vhodných opatření.
Zastřešení staveb Praha – lehká a snadná instalace
Aby nepřízeň počasí nenarušila plán Vaší stavby, využijte nabídku společnosti JUMAR - lešení s.r.o. z Prahy na zastřešení staveb pomocí lehkého hliníkového lešení.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Vymývaný beton GRANISOL – dekorativní velké plochy – různé barvy
Vymývaný beton GRANISOL od společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nalézá díky snadné údržbě a různým barevným odstínům široké využití při budování parkovacích ploch, parků, okolí bazénů nebo teras.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Klimatizace místností, osvětlení, stínění od Sauter Automation, spol. s r.o. - na míru požadavkům
Vytvořit optimální podmínky v interiérech hotelů nebo kancelářských budov je snadné díky systému klimatizací místností, osvětlení a stínění od firmy SAUTER Automation, spol.s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Podlahářské práce, pokládka všech druhů podlahových krytin a koberců pro bytové i komerční prostory
Specialistu na pokládku podlah z Prahy naleznete u společnosti Jiří Šobr – podlahář, který sídlí na Praze 9 v Hloubětíně. Provádíme pokládku PVC, koberců, vinylu i antistatických podlah.
Stavba a oprava komínů Praha – profesionální služby
Stavíte nový dům? Opravujete střechu? Stavbu a opravu komínů svěřte odborníkům z kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Rekonstrukce nadstřešních částí odvětrání budov Praha – pro dlouhou životnost bez poškození
Nezanedbávejte stav budov v místech, jako jsou nadstřešní části odvětrání. O jejich kompletní rekonstrukci se postará společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Zábradlí na balkon či lodžii - montáž Praha – bezpečné a esteteické
Máte u svého bytu nebo domu balkon či lodžii? Společnosti Jumar s.r.o. z Prahy se postará o Vaši bezpečnost dodáním kvalitního ocelového nebo hliníkového zábradlí včetně montáže.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Jádrové vrtání, vrtání do betonu Praha – vysoce přesné, bez vibrací a nadměrného hluku
Vysoce přesné vrty s minimem otřesů nebo odstranění celých betonových ploch zajistí jádrové vrtání do betonu nebo kamene, které nabízí firma Josef Kuneš z Prahy
Josef Kuneš
Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Vestavěné skříně s maximem úložných prostor Vám vyrobí na míru Truhlářství Matefi
Dostatek úložných prostor ve Vašem bytě nebo kanceláři s maximálním využitím každého místa zajistí vestavěné skříně vyrobené na míru od Truhlářství Matefi z Prahy.
Hydroizolace a rekultivace skládek
Izolujeme skládky proti prosaku vody a látek a také pomůžeme s rekultivací skládkového prostoru a jeho navrácení do krajiny.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Vnitřní kanalizace|Praha k odvodu srážkové a odpadní vody
Vnitřní kanalizace sloužící k odvodu srážkové a odpadní vody zařizujeme v Praze a okolí.