Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba lisovacích nástrojů pro automobilový průmysl od jednoduchých dílů až po složité sestavy
Společnost Formkov s.r.o. se specializuje na výrobu, konstrukci a dodávku lisovacích nástrojů především pro automobilový průmysl.
Demolice střech a komínů Praha a okolí - demoliční práce s postupným rozebíráním
Společnost pana Roberta Sála provádí v Praze a přilehlém okolí demolice střech a komínů. Dále nabízíme kompletní demoliční a bourací práce včetně likvidace odpadu na klíč.
Komplexní řešení sběrných dvorů od WAREXu - příprava, výroba, doprava i montáž
Naše společnost nabízí pro obce komplexní výstavbu sběrných dvorů. Od přípravy, výroby přes dopravu až po montáž.
Stavby z monolitického betonu Praha - monolitické betonové a železobetonové konstrukce
Monolitický beton lze používat pro všechny druhy konstrukcí. To je hlavní důvod, proč se jedná o tak klíčový a oblíbený materiál.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Laserové navařování forem a nástrojů Praha - nejnovější a nejdokonalejší způsoby navařování
Společnost NOVAPAX CZ s.r.o. nabízí laserové navařování forem a nástrojů, navařujeme plochy, hrany i ostré rohy dílů forem, střižné hrany lisovacích nástrojů bez poškození a propalů v okolí návaru..
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Vodoinstalace a topenářské práce Praha - instalatérství od návrhu až po realizaci
Pokud už jste někdy měli problém s porouchaným, či prasklým topením, pak určitě víte, jak moc je taková situace nepříjemná.
Výstavba elektrického vedení Praha - nejmodernější speciální technologie
Divize Výstavba vedení zajišťuje komplexní služeby v oblasti výstavby, rekonstrukcí a oprav elektrických vedení 110, 220 a 400 kV.
Zámečnické a kovářské práce Praha – práce na zakázku - drobné opravy, renovace a repase
Zámečnické a kovářské práce na zakázku zajistí Pasířství Jaroš Praha 10. Mistr svého řemesla Přemysl Jaroš se ve své praxi soustřeďuje i na zámečnické a kovářské práce.
Malířské, natěračské práce, protiplísňové nátěry, realizace Znojmo
Specialista na malířské, natěračské práce. Protiplísňové nátěry, realizace klasické i moderní vymalování pokojů, kanceláří, hal, obchodů, domů od JM -stavební, s.r.o., Znojmo.
Průmyslová automatizace, automatizační projekty - kompletní služby na špičkové úrovni!
Na společnost Blumenbecker Prag se můžete obrátit v případě potřeby vypracování celého automatizačního projektu, samotné projekce či montáže rozvaděčů NN.
Vysoušení zdiva a dřeva pomocí mikrovlnné technologie Praha
Nová metoda, kterou začala firma využívat, je mikrovlnná technologie. Jedná se o elektromagnetické vlnění, které vysouší povrchy jak na povrchu, tak hlavně i uvnitř.
Hydroizolace, izolační systémy a geotextilie Praha - chemicky odolné vůči korozi za napětí
Stavíte rodinný dům na složitém geologickém podloží? Máte problémy s vlhkostí a izolací, zakládáte skládku, nebo budujete silnice?
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Odstranění dřevokazných plísní a hub Praha – zachraňte svůj dům
Firma SANAKO provádí sanace budov či jiných objektů, které jsou postiženy vlhkostí a tvoří se na nich plísně, množí se tam dřevokazný hmyz či houby.
Rekonstrukce komunikací a oprava výtluků Praha - spojujeme prasklé spoje asfaltů
Rekonstrukce a údržba pozemních komunikací na území Prahy a okolí. Provádíme dlaždičsko-asfaltérské práce včetně opravy výtluků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Dlaždičské práce pro pěší zóny, pokládka asfaltového povrchu Praha a okolí
Nabízíme našim zákazníkům v oboru dlaždičských a asfaltérských prací nejvyšší kvalitu, pro náš tým pracuje v současné době cca 100 pracovníků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Zakázkové truhlářství Praha západ Všenory – interiérový a exteriérový nábytek
Truhlářství Hubač na Praze 4 již několik let se zabývá výrobou nábytku na zakázku. Jejich pobočku naleznete na adrese Na Benátkách 307, Praha Všenory.
Nalepovací bezpečnostní značení, bezpečnostní nátěry všeho druhu, značení vrat, rohů, schodů
Veškeré bezpečnostní značení, bezpečnostní nátěry, značení výrobních prostor, rohů, únikové cesty, rohů, vrat, schodů a zábradlí od firmy JM - stavební, s.r.o.
Schody a schodiště na míru Všenory – neobvyklé prostory nejsou problém
Truhlářství Hubač na Praze 4 se zaměřuje na schody a schodiště na míru. Truhláři dojedou k zákazníkovi domů, vyměří si sami prostor, doporučí Vám materiál z kterého schody vyrobit.
Pasířství Praha – výroba historických kovových svítidel a doplňků z barevných kovů a mosazi
Provádíme pasířskou výrobu historických kovových svítidel a dalších doplňků do dobových interiérů. Naše dílna se nachází v Praze.
Kovové konstrukce, zámky a trezory na Praze 4 Všenory - zámečnické služby na jednom místě
Truhlářství Hubač Všenory zajišťuje zámečnické služby. Vyrábí kovové konstrukce pro interiéry i exteriéry.
Záložní zdroje napájení – pro nepřerušený provoz elektrických zařízení
Společnost SUM Praha nabízí záložní zdroje napájení pro malé i velké společnosti. Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, automaticky se přepne napájení ze záložního systému.
Demolice budov a stavebních objektů, sanace průmyslových areálů a ekologických zátěží Praha
Kompletně demolujeme a čistíme zadané prostory. Zajišťujeme maximální ochranu před únikem prachu a hluku do okolí. Odpad a suť svážíme a recyklujeme.
Pohotovostní otevírání dveří Praha - Zámečnická pohotovost Praha
V případě pohotovosti dorazíme v nejkratším možném času a stejně rychle dveře otevřeme. Postaráme se i o odemčení trezorů. Opravíme zámek po vloupání, vyměníme vložky a další poškozené části.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Retrofity jističů Praha – rychlá náhrada zastaralé elektroniky
V naší službě retrofitů jističů rychle nahradíme zastaralou elektroniku v domech a bytech bez úpravy rozvaděčů. Morálně zastaralé jističe vyměníme a zajistíme Vám tak dlouhodobou spolehlivost a bezpečnost Vašich rozvodů. Máte možnost si vybrat z několika variant výměny: Ekonomická výměna zjednoduší ovládání a manipulaci s jističi. Při ...
Údržba a revize rozvoden I Praha
Prohlížíme a udržujeme v plné činnosti rozvodny elektrického proudu pro velmi vysoký, vysoký i nízký proud. U rozvodny nejdříve zjistíme aktuální stav dle bezpečnosti provozu a provedeme kontrolu rozebráním systému a seřízením na požadované hodnoty. Pokud se během kontroly objeví skryté vady ve vedení či v jednotlivých prvcích, vadné ...