Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Projekční a inženýrská činnost v oboru elektro Praha - kvalitní práce a dodržení termnínů
Hledáte odborníky zabývající se projekční činností v oblasti elektra? Pak se můžete spolehnout na prověřenou firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy s tradicí v oboru více než 25 let.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Projekční práce v oboru elektro, elektroprojekce, vypracování projektové dokumentace
Kvalitní projektování v oboru elektro pro občanské, průmyslové i bytové výstavby Vám zajistí společnost Otakar Chládek - ATEL - projekční ateliér elektro z Prahy Chodov.
Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Demolice a bourání budov, střech, komínů i garáží a plotů Praha -  včetně likvidace odpadu
Demoličními pracemi a následným bourání budov, střech, komínů nebo například i garáží a plotů v Praze se zabývá více jak 20 let firma pana Roberta Sála.
Podlahy do bytu, domu i kanceláře v prodejně na Praze 4 - otevřeno i v sobotu
Prodej podlah do všech místností Vašeho domu, bytu i kanceláře nabízí nově otevřené podlahové studio společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4 v Nuslích.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Divadelní a filmové líčení Praha - Petr Fadrhons - maskér herců divadla Hybernia
Za úspěchy muzikálových představení divadla Hybernia v Praze stojí vedle výkonu herců a režisérů i divadelní maskér Petr Fadrhons, který mění herce k nepoznání a přizpůsobuje jejich vizáž dané roli.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Výroba ocelových dílů Praha – na zakázku ohýbané, vystříhané, svařované
Společnost WAREX spol. s r.o. se z Prahy nabízí své moderní vybavení k výrobě ohýbaných, svařovaných nebo vystříhaných ocelových dílů s využitím u technologických konstrukcí nebo v dopravní technice.
Řízené a vrtané protlaky Praha – pro inženýrské sítě a přípojky kanalizace, plynu, vody
Společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze disponuje speciální technologií a potřebnými zkušenostmi k provádění řízených a vrtaných protlaků.
Zemní práce Praha - domovní přípojky kanalizace, plynu, elektriky, vody
Sháníte spolehlivou firmu, která má praxi a strojní vybavení pro výkon zemních prací a domovních přípojek na plyn, kanalizaci nebo vodu? Kontaktujte společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Kartáčování podlah bruskami Bona s rychlou výměnou disků z půjčovny BOMA PARKET
Kartáčování podlah se již nemusíte obávat. S bruskami Bona s rychlou výměnou kartáčů díky nacvakávacímu systému Vám půjde práce snadno od ruky. Brusky Vám zapůjčí v půjčovně BOMA Parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vložkování komínů a rekonstrukce spalinových cest Praha – bezpečný odvod spalin
Přemýšlíte, jak zajistit bezpečný odvod spalin od spotřebičů? Spolehněte se na firmu Josef Bělina z Prahy, která nabízí samostatné vložkování komínů nebo kompletní rekonstrukce spalinových cest.
Sklenářské práce Praha, zasklívání oken, dveří, výroba akvárií
Sklenářské práce, zasklívání oken, dveří, lepení zrcadel, kalení a řezání skel, úprava hran, výroba akvárií, dvojskel a výloh realizuje Sklenářství Tesař BcA. Bohdan Tesař, Praha.
Pancéřové betonové podlahy se vsypem pro výrobní haly, těžké průmyslové provozy, garáže
Kvalitní betonové podlahy pro skladovací a výrobní haly Vám zajistí společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3. Poskytneme Vám kompletní podlahu na klíč včetně statistických výpočtů a izolací.
Chemické čištění topení a otopných systémů, bojlerů, radiátorů
Chemické čištění, odstranění usazenin a nečistot z topení, otopných a chladících systémů, bojlerů, radiátorů či kotlů realizuje společnost Finex Technology s.r.o., Praha 8.
Inspekční kamera Praha - prohlídky těžko přístupných míst komínů
Kontrola nepřístupných nebo těžko dostupných spalinových cest je nyní možná. Kominictví Josef Bělina z Prahy nabízí prohlídky komínů pomocí inspekční kamery včetně fotodokumentace nebo videozáznamu.
Restaurování podlah Praha  - renovace, broušení parket, olejování podlah....
Nabízíme opravy, repase a restaurování parketových podlah historických budov ve spolupráci s odborníky ze státních památkových ústavů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Pokládka zámkové dlažby a obrubníků Praha - pokrytí všech druhů venkovních povrchů
O pokládku zámkové dlažby se postará společnost Silnice Málek. Mít na své zahradě či jiném pozemku zámkovou dlažbu je znakem luxusu, ale také praktičnosti.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Zhotovení dokumentace pro slaboproud Praha
Potřebujete kvalitně vytvořenou projektovou dokumentaci pro slaboproud?
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Formy na vstřikování a vakuové tváření plastů, výroba náhradních dílů, servis a údržba forem
Výrobu lisovacích a tvářecích forem, náhradních dílů a jiných přípravků Vám zajistí společnost Ing. František Hendrych - EKO PROGRAM z Prahy. Provádíme vše od návrhu konstrukce až po výrobu a montáž.
Stříhání hliníkových plechů Praha – dělení kovů pomocí nůžek
Nastříháme Vám hliníkové plechy pomocí přesných nůžek na kov v naší provozovně na Praze 5. Přistříháme plechy z hliníku, ale naše nůžky si poradí i s nerezí a ocelí, podle toho, jak tvrdý plech je. Hliníkové plechy nastříháme až do šířky 3100 m. Běžně provedeme stíhání u slzičkových plechů, které jsou slitinou ALMG3 až do tloušťky 6 mm. Pokud ...
Technická zařízení budov Praha – od návrhu, realizaci až po kolaudaci
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy zajišťuje klientům na míru technické zařízení budov od prvotního návrhu, nákupu, montáže, realizace až po zaškolení obsluhy a kolaudaci.
Převíjení svitků, příčné a podélné dělení Praha – krátké dodací lhůty
Pokud potřebujete zajistit návin plechů a pásů v rozměrech podle Vašich požadavků, kontaktujte firmu KERAMET spol. s r.o. z Prahy, která nabízí převíjení svitků i příčné a podélné dělení.
Čištění a kontrola komínů Praha – povinně jedenkrát ročně
Víte, že majitelé aktivních komínů mají ze zákona povinnost zajistit jejich kontrolu? Firma Josef Bělina z Prahy nabízí odborné čištění a kontrolu komínů jednorázově nebo v pravidelných intervalech.
Laminátové podlahy Egger  od Boma parket, Praha
Vyjádřete svou osobnost a změňte design místností s novou kolekcí laminátových podlah Egger od Boma parket z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy