Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Laserové navařování forem a nástrojů Praha – plochy, rohy, ostré hrany
Hledáte optimální cestu navařování bez nutného deformování s minimem teplotního ovlivnění? Vyzkoušejte laserové navařování forem a nástrojů se společností NOVAPAX CZ s.r.o. Praha.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl, lakování, zinkování, svařování - Dormatt s.r.o.
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, ochrana přírodních zdrojů, laboratoře
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, správu a poskytování geologických informací, posudkový servis, ochrana přírodních zdrojů a podzemních vod, vyhodnocení geologických rizik.
Česká geologická služba
Rekonstrukce a čištění vrtaných i kopaných studní pro rodinné domy, obce či sportovní areály.
Stavíte nebo jenom rekonstruujete rodinný dům a hledáte kvalitní zdroj vody? Tíží Vás sucho na Vaší zahradě a tudíž i nedostatek vody? My Vám nabízíme řešení.
Elektromontáže - domovní, bytové a průmyslové elektroinstalace
Bez elektroinstalací se neobejde žádný objekt. Ve firmě MANEL, spol. s.r.o. ze Šumperka provádí elektromontáže všech druhů. Zabýváme se elektroinstalacemi v domovní, bytové i průmyslové sféře.
Historické dřevěné stavební prvky a obložení stěn renovace Praha - repase
Zakázkové truhlářství DALEX TRADE s.r.o. renovuje historické dřevěné stavební prvky a obložení stěn v historických budovách v Praze. Kvalitní práce, kterou téměř nerozeznáte od originálu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Elektromontážní práce se zaměřením na výrobu rozvaděčů, instalace pro energetiku i průmysl
Kompletní inženýrsko - dodavatelsko - montážní služby v oblasti energetiky, průmyslu i inženýrských sítí poskytuje společnost MONTÁŽE ČAKOVICE s.r.o. z Prahy 9.
Renovace a opravy parketových podlah historických budov Praha
DALEX TRADE s.r.o. renovuje a opravuje parketové podlahy hradů, zámků a jiných historických budov. Garantujeme špičkovou kvalitu provedených prací v dohodnutém termínu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Skleněné markýzy jsou moderní a zároveň praktické - Praha
Proč zrovna skleněné markýzy? Odpověď je jednoduchá - sklo je velmi moderním, a i když se to tak na první pohled nemusí zdát, tak i praktickým materiálem.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Sklenář Praha, zasklívání, vrtání i broušení oken, dveří, výloh a zrcadel, sklenění obklady
Kompletní sklenářské služby od zasklívání oken po lepení zrcadel poskytuje společnost Sklenářství Petr Synecký z Prahy 5 Hlubočepy. Pestrý sortiment nábytkových, bezpečnostních i izolačních skel.
Údržba otopné soustavy po 7 letech chemickým čištěním usazenin Praha
V pravidelných intervalech provádíme údržbu otopných soustav chemickým čištěním usazenin a tím snižujeme svým klientům náklady na topení.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Povrchové úpravy kovů, eloxování, zinkování, cínování i chromátování hliníků a oceli
Kompletní povrchové úpravy rozličných kovů a slitin poskytuje společnost GALVANIKA PRAHA s.r.o. Zajišťujeme protikorozní ochranu, zlepšení vzhledu i odstranění povrchových zplodin.
Drenážní systémy s použitím produktů GSE FabriNet - bezpečná izolace skládek a úložišť od půdy
Drenážní potrubí kvalitně odvádí nahromaděnou vodu a zabraňuje pronikání chemikálií a nežádoucích látek do spodních vod a půdy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Pokládka plovoucí i dřevěné podlahy, parket i linolea, odborná montáž i oprava Praha
Zcela nové a kvalitní podlahové krytiny poskytuje společnost Karel Janovský - VK Parket z Prahy 10 Vršovice. Zajišťujeme veškeré podlahářské práce od renovace po montáž.
Nová kotelna Praha - Nová plynová kotelna dle požadavku od výborů SVJ
Naše firma MADDEO CZ Praha vám zajistí novou plynovou kotelnu dle požadavku od výborů SVJ a samostatné technické řešení s cílem dosáhnout co nejvyšší úsporu pro bytový dům.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Výstavba a rekonstrukce plynových i neplynových kotelen Praha - návrh, poradenství, realizace
Pokud hledáte spolehlivou společnost, která Vám zajistí výstavbu nebo rekonstrukci plynové či neplynové kotelny, obraťte se na Prometheus, energetické služby, a.s. se sídlem v Praze.
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě i kanalizace, vlastní autodoprava Praha
Kompletní hloubení základů staveb i další terénní úpravy poskytuje společnost Stanislav Hynek s.r.o. z Prahy 8 Ďáblice. Veškeré výkopové práce provádíme za pomocí moderní stavební techniky.
Rotační obrábění kovů na vřetenných soustružnických automatech, průmyslová výroba dílců
Profesionální výrobu rotačních kovových součástí z automatových ocelí zajišťuje společnost KATRING, spol. s r.o. z Prahy 10. Precizní výroba, kvalitní materiál i moderní technologie.
Řízené a neřízené protlaky Praha - všestranné využití
Protlaky pro domovní přípojky, řízené vrty pro inženýrské sítě, vrtané protlaky a další bezvýkopové technologie provádí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Zasklívání bezpečnostním sklem CONNEX - vhodné pro výlohy, výklady i okna
Bezpečnostní sklo CONNEX od společnosti ACERA SKLO s.r.o. Praha 6 je pro zasklívání výloh, výkladů, ale také oken v domech a administrativních budovách výbornou volbou.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Tesařské práce, krovy střech, altány, dřevěné ploty, půdní vestavby
Kompletní tesařské práce provádí Tesařství Davida Chudomela z Prahy. Realizujeme půdní vestavby, krovy, provádíme bednění a šalování schodů, stavíme terasy, altány, pergoly aj.
Stavební práce Praha, kvalifikované zednické, obkladačské i malířské práce a terénní úpravy
Kompletní stavební činnosti provádí stavební firma STAVEBNÍ FIRMA Viktor Romanyuk sídlící na Praze 9. Postaráme se o zemní, přípravné i dokončovací práce.
Zámečnické práce, výroba klíčů a otevírání mechanických zámků
Kompletní zámečnické práce v okolí Prahy a středních Čech nabízí firma Zámečnictví Petr Machytka, jehož provozovnu najdete na ul. Pavlišovská 1290 v Praze-Horních Počernicích.
Obkladačské práce Praha, obklady koupelen, pokládka dlažby
Vnitřní a venkovní obklady různých velikostí a materiálů – keramika či sklo, pokládku dlažby, stěrkovou hydroizolaci realizuje Milan Hansik, Praha.
Konstrukce a hydroizolace šikmých i plochých střech z foliových plechů, zateplování fasád
S realizací šikmé i ploché střechy s kvalitní střešní krytinou si poradí společnost ALVA 92 a.s. sídlící na Praze 6 Břevnov. Postavíme pevnou střechu se spolehlivou izolací.