Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Kotle, tepelná čerpadla, solární kolektory a vzduchotechnika od ZKM Praha s.r.o.
ZKM Praha, s.r.o. je společnost, jež se již přes třicet let zabývá dodávkou a službami v oblasti tepelné techniky. Zajistí kotle, tepelné čerpadla, vzduchotechniku a další.
Zednické, sádrokartonářské, malířské, tapetářské práce, pokládka obkladů a dlažeb, Praha
Firma SenBau s.r.o. se zabývá především zednickými pracemi. Součástí naší činnosti jsou také sádrokartonářské, malířské a tapetářské práce a pokládka obkladů a dlažeb, dle požadavku zákazníka.
Rekonstrukce odvětrání budov Praha
Máte ve své budově nefunkční odvětrání vyvedeno na střeše? Má Váš objekt plochou střechu, která potřebuje zrekonstruovat? V tom případě se obracejte na profesionály – společnost Stop Problém, s.r.o.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Stavby z monolitického betonu a jeho využití od projektu po provedení
Návrhy a realizace projektů a staveb s využitím monolitického betonu Vám na míru zpracují ve společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Kamenická výroba, kamenictví, kuchyňské a koupelnové desky, dlažby, obklady
Společnost Kamenictví Douša s.r.o. se zabývá především zpracováním přírodního kamene. Dodáváme a montujeme kuchyňské a umyvadlové desky, dlažby, obklady i hřbitovní architekturu.
Strojové omítání kvalitní štukovou omítkou ušetří čas i peníze - IL stavební, s.r.o.
Společnost IL stavební, s.r.o. z Prahy se zabývá strojním omítáním pomocí kvalitních štukových omítek, ale pomůže i s pokládkou dlažby nebo zateplením fasád.
Vrty, studnařství, poradenství v oblasti zdrojů vody Praha
Revitalizace a realizace nových projektů v oblasti studnařství Praha, servis a údržba stávajících vodních zdrojů, geologická příprava pro vrtané studny, údržba původních studní.
Elektroinstalace a bezpečnostní zařízení Jihomoravský kraj
Potkali jste se s otázkou zajištění elektroinstalace pro obytnou jednotku nebo pro průmyslovou stavbu? Chcete efektivně provozovat elektrické hospodářství u vás doma nebo ve firmě?
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pokládka dlažeb a obkladů nebo zateplování fasád od JutaSTAV s.r.o.
Společnost JutaSTAV s.r.o. provádí v Praze a ve Středočeském kraji zednické práce a specializuje se na pokládku dlažby nebo obkladů nebo zateplování fasád.
Komplexní hydroizolační práce - použití PVC fólií, modifikovaných asfaltových pásů i triflex
Společnost MV-IZOL se sídlem v Praze se zabývá komplexními hydroizolačními pracemi (hydroizolace základových desek, střech, teras, balkónů, ale také zahradních jezírek, aj.)
Komplexní pokládka venkovní zámkové dlažby na klíč (Praha a okolí)
Pan Miloslav Kobera nabízí komplexní pokládku venkovní zámkové dlažby na klíč od jejího zaměření až po konečnou realizaci a současně také provádí zemní práce v Praze a okolí.
Dormatt s.r.o - hl. m. Praha
Firma Dormatt s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá především povrchovými úpravami a svařováním kovů a dalších materiálů a výrobou dílů pro automobilový průmysl.
Hydroizolační práce Praha – zajistí proti vlhku tunely, podchody, kolektory
Kompletní hydroizolační práce za použití prvotřídních materiálů a s využitím zkušeností našich vyškolených pracovníků nabízí společnost Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Výškové práce a opravy fasád horolezeckou technikou Praha, opravy komínů, mytí oken, fasád
nabízíme profesionální výškové práce, mytí oken, opravy komínů, nátěry střech a fasád pomocí horolezecké techniky, spárování fasád, rizikové kácení, prořezávání stromů.
Restaurování památkově chráněných objektů Praha, renovace historických fasád, kamenné výzdoby
Zaměřujeme se na renovace interiérů a exteriérů, kompletní rekonstrukce bytových jader a obchodní činnost, děláme restaurování památkově chráněných objektů, fasády včetně uměleckých štuků.
Střechy, tesařství a pokrývačství Praha, střešní konstrukce, opravy starých střech, pokládka krytin
Provádíme stavby nových střešních konstrukcí, opravy konstrukcí starých střech, stavby pergol, teras, zahradních altánů a specifických dřevěných konstrukcí.
Prodej, realizace a rekonstrukce podlah – odborníci v oboru podlahářství
Realizace a pokládky podlahové krytiny, renovace a opravy podlah v Praze a jejím okolí provádí Karel Janovský s jeho společností VK Parket.
Elektroinstalace, elektromontážní práce Praha, silnoproud a slaboproud, nové jističe, zásuvky
Postaráme se o kompletní dodávku elektroinstalace pro bytový nebo rodinný dům, garáž nebo samostatný byt, zajistíme nové jističe, zásuvky, celé elektrické vedení, revize hromosvodů.
Pokládání a renovace parket a plovoucích podlah Praha, vysokotlaké čištění pískováním
Naše firma Vám nabízí dodávky a montáže klasických dřevěných parket, vlysů, dodávky a montáže plovoucích dřevěných a laminátových podlah, kompletní repase podlah a opravy.
Technologie protlačení - zemní protlaky - pokládka inženýrských sítí bez nutnosti výkopu.
Firma pod vedením pana Jakuba Šímy nabízí širokou škálu bezvýkopových technologii, zemních protlaků.
Ošetření fasád proti plísni s dlouhodobou účinností a zárukou až 12 let
Zajistěte fasádě Vašeho domu dlouhou životnost a krásný vzhled s profesionálním ošetřením fasád proti plísni od společnosti ARS se sídlem v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Schody - zakázková výroba ke každému typu podlahy, Praha 6
Na zakázku vyrábíme schody ze všech podlahových materiálů, které nabízíme ve vzorkovně na Praze 6 - Břevnově.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahy na terasu různých druhů a dekorů - velkoobchod Praha
Výběr kvalitní podlahy je důležitý nejen v obýváku nebo kuchyni. Také v případě, že v létě rádi sedáváte na terase, byste měli výběru podlahy věnovat zvýšenou pozornost.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Energetické obrazy 3D -  ručně malované s energií, poselstvím a duchovní vírou.
Rádi byste si zkrášlili svůj domov nějakým originálním dílem, který nikdo jiný nemá? Ráda bych Vám představila své energetické obrazy 3D, které vytvářím a jsou ideální pro pocit pohody a tepla domova.