Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zámečnické výrobky Praha, výroba plotů, brány, zábradlí, vrata, dveře a okna, povrchové úpravy
Zabýváme se výrobou a montáží zámečnických výrobků např. ploty, ocelová vrata, mříže, vjezdové brány, zábradlí, schodiště, konstrukční prvky staveb, povrchové úpravy Komaxit.
Montáže, servis a opravy plynových spotřebičů Praha, pravidelné revize a servisní práce
Naše společnost AT SERVIS - TEPLO s.r.o. z Prahy zajišťuje servis a opravy plynových spotřebičů 365 dní v roce, dále zajistíme veškerou projektovou dokumentaci.
Průmyslové podlahy Praha, epoxidové, polyuretanové, cementové, asfaltové stěrky, fóliové izolace
Acidotechna spol. s r.o. se zabývá již celou řadu let prováděním vysoce kvalitních, chemicky a mechanicky odolných podlah z mnoha typů tuzemských i zahraničních materiálů.
Malířské a natěračské práce Praha, malování pokojů, chodeb, stropů, malování bytů a domů
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízím kompletní malířské a natěračské práce, rádi zajistíme malování pokojů, chodeb, stropů, malování bytů a domů.
Nabídka obkladačských prací pro Prahu a okolí – Milan Hansík
Obklady, realizace obkladů, obklady koupelen, kuchyní, teras i balkonů, montáže a obkladačské práce, moderní a oblíbené stěrky v Praze a okolí.
Stavební specializované práce Praha, stavby rodinných domů, opravy dlažeb, cest, sanace staveb
Firma MLU STAVBY s.r.o. Praha provádí celkové výstavby rodinných domů, pokládku zámkové dlažby, opravy dlažeb, cest, chodníků a obrubníků, zemní a výkopové práce, izolace a sanace staveb.
Průmyslové podlahy Praha, podlahy antistatické, protiskluzné, olejivzdorné, chemicky odolné
Provádíme realizace průmyslových podlah pro průmyslové odvětví, pro potravinářství, pro sklady, nemocnice, obchody a reprezentační prostory.
Spolehlivá stavební firma z Prahy
Venkovní terénní stavební práce, stavební úpravy terénu, výkopové práce v Praze a okolí, stavební činnost, rekonstrukce a realizace novostaveb.
Eproreal, s.r.o.
Stavební práce Praha, stavební činnost, sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen a bytů
Naše firma se sídlem v Praze nabízí kompletní stavební práce, stavební činnost, sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen a bytů.
Prodej a pokládka podlah a podlahových krytin Praha, renovace podlah, renovace parket, broušení
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízíme prodej a pokládku podlah a podlahových krytin, montáže podlah, renovace a broušení všech druhů podlah, včetně renovace parket.
Instalatérské práce Praha, realizace voda, topení, plyn, rekonstrukce koupelen, kuchyní
Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů od zajištění potřebných povolení po realizaci rozvodů vody, plynu, instalace anténních rozvodů, kamerových, zabezpečovacích a protipožárních systémů.
Opravy oděvů, prodej textilní galanterie
Úpravy kalhot, bund, opravy zipů u oděvů, výměna podšívek, prodej galanterního materiálu, punčochového zboží a jiných potřeb pro šití v BELLIS - Stanislava Štoková v Praze 10.
Renovace mramoru, kamenných schodů a povrchů
Profesionální renovace mramorových podlah a schodů. Opravy a rekonstrukce žulových, pískovcových a teracových schodů, opravy teras i čištění kamene.
Pavlo Kozak renovace mramoru
Kompletní geodetické a kartografické práce Praha, geometrické plány, mapové podklady,
Poskytujeme plný servis v oblasti geodetických a kartografických prací, mapové podklady pro projektování staveb, inženýrská geodézie, zaměření staveb.
Rekonstrukce bytových jader Praha, zednické práce, montáže sádrokartonů, pokládka dlažby
Provádíme veškeré zednické práce, rekonstrukce bytových jader, montáže sádrokartonů, pokládka dlažby, omítky, fasády a štuky.
Zrcadlové stěny a zrcadla na míru Praha - zrcadla instalujeme na všechny typy povrchů
Sklenářství ACERA SKLO s.r.o. s více než 22-letou tradicí poskytuje veškeré sklenářské práce na míru, podle požadavků zákazníků. Ze skla dokáže vyrobit prakticky cokoliv!
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Deskové výměníky tepla – prodej, servis, výstavba horkovodů
Certifikovaný servisní partner společnosti Alfa Laval pro Českou republiku. E-shop s deskovými výměníky ALFA LAVAL. Opravy, servis i havarijní servis zařízení.
Pokladka stropních konstrukcí, ocelové výztuže stropů
Stavíte rodinný či bytový dům? Plánujete výstavbu firemní budovy? Pokud Vaše budova bude mít více pater je zapotřebí provést stropní konstrukce. Ty Vás zhotoví společnost ATTRACTIVE WORK s.r.o.
ATTRACTIVE WORK s.r.o.
Energetika, liniové stavby, veřejné osvětlení
Projektová dokumentace v oboru energetiky a elektrorozvodů. AZ elektroprojekce s.r.o. Vám zhotoví projekt na veřejná osvětlení, liniové stavby, venkovní rozvody.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Petr Fadrhons - Fazamakeup Praha – špička ve svém oboru
Pokud hledáte skutečného mistra v oboru divadelního a filmového maskérství, pak potřebujete znát jediné jméno - Petr Fadrhons – Fazamakeup z Prahy.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Kamenný obklad - obložení a dlažby z přírodního kamene
Podlehněte kouzlu přírody i vy! Tomáš Viktorini působící v Praze a okolí realizuje kamenné obklady a obložení v interiéru i exteriéru. Také provádí pokládku dlažby z přírodního kamene.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Podlahářství, podlahářské práce Praha, pokládka koberců, PVC podlah, linolea, pokládka vinylu
Nabízíme veškeré podlahářské práce, svým zákazníkům nejen z Prahy položím koberec, lino, PVC, vinylové podlahy a také zajistím montáž oken a obložkových zárubní.
Malířské a natěračské práce Praha - v ceně malby provádíme mytí oken!
Sháníte malíře nebo natěrače v Praze a přilehlém okolí? Nabízíme malířské a natěračské práce za výhodné ceny - rychle, levně a spolehlivě.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Ruční a strojové demolice Praha, strojová demolice vlastní těžkou technikou, odvoz a likvidace suti
Pro minimalizace škod provádíme ruční demolice a strojové demolice vlastní těžkou technikou, odvoz a likvidace suti a materiálu - Bilat Trading, s.r.o. Praha
Truhlářství Tandem Praha, truhlářské práce, zakázková výroba nábytku i toho atypického
Truhlářství TANDEM z Prahy je zaměřeno na zakázkovou výrobu a restaurování nábytku pro soukromé osoby i organizace, ceny domlouváme předem.