Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Obkládání stěn, stropů sádrokartonem Praha, sádrokartonové příčky, police, konstrukce, podhledy
Obkládání stěn, stropů sádrokartonem Praha, sádrokartonové příčky, police, konstrukce, sádrokartonové podhledy, výborné zvukově a tepelně izolační vlastnosti.
Revize elektro spotřebičů, plynových zařízení, hasicích přístrojů
Revize ve všech oblastech - elektro, plyn, hasicí přístroje, vysokozdvižné vozíky atd. realizuje společnost Jeva servis s.r.o., jejíž pobočky najdete v Praze a Příbrami.
Skleněné vitríny a skříně vaše výrobky krásně odprezentují i ochrání
Máte výrobky, které si zaslouží vznešenou prezentaci? Ať už se jedná o šperky, drahé parfémy či například produkty zdravé výživy, nechte si vyrobit skleněnou vitrínu nebo skříň.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Fasády, zateplování střech, fasád budov, cihlových domů Praha a okolí
Realizace zateplení fasád, fasády pro průmyslové stavby, panelové a rodinné domy. Poradenství od cenové nabídky po kompletní provedení zateplení a finálního designu vaší fasády to je Jumar s.r.o.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Vrtané práce, inženýrská geologie, hydrogeologie Praha, geotechnický monitoring, vrtané studny
Vrtané práce, inženýrská geologie, hydrogeologie Praha, geotechnický monitoring, vrtané studny, radonový průzkum, polní zkoušky a měření, laboratorní rozbory.
Geodrilling, s.r.o.
Stavební firma se zaměřením na rekonstrukce Praha
Stavební a zednické práce, rekonstrukce bytů a domů od začátku až po finální dodělávky, instalace topení a klimatizace s nejlepší cenou a příznivými dodacími termíny - Silema Praha s.r.o.
Silema Praha s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství, bourací práce, úpravy interiérů, nátěry fasád.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Strojní pokládka zámkové dlažby Praha, montáž zámkové dlažby na klíč, pokládka strojem OPTIMAS
Strojní pokládka zámkové dlažby Praha, montáž zámkové dlažby na klíč, pokládka venkovní dlažby strojem OPTIMAS, realizace venkovních cest okolo domu, příjezdové cesty.
Kartářky, výklad karet po telefonu Praha, partnerský horoskop, věštění z karet, diskrétnost
Kartářky, výklad karet po telefonu Praha, partnerský horoskop, věštění z karet, diskrétnost a ohleduplnost při výkladu z karet.
Elektroinstalace, revize elektrických zařízení, dodej záložních zdrojů.
Elektrické zdroje, elektroinstalace, dodávka a montáž telekomunikačních zařízení, osvětlení, servis rozvoden VN a NN realizuje SUM, s.r.o.
Drobná stavební činnost, přípravné a dokončovací práce na stavbě
Pomoc při stavební činnosti, kompletní přípravné práce na stavbě či dokončovací práce včetně generálního úklidu pro předání stavby od Družstvo Julman, Praha.
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu, řezání plamenem, plazmou, vodním paprskem či laserem.
AWAC, spol. s r.o.
Skleněné sprchové kouty přesně podle vašich představ - Praha
Hledáte odborníka na zpracování a instalaci skla? Rádi byste si nechali doma nainstalovat skleněný sprchový kout? Společnost ACERA SKLO Praha se už více než 20 let věnuje sklenářství
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Stavební práce, zateplení budov, rekonstrukce domů Praha, bytová výstavba, stavby na klíč
Stavební práce, zateplení budov, rekonstrukce domů Praha, bytová výstavba, stavby na klíč, dřevostavby, návrhy a realizace zahrad, pokládka zámkové dlažby.
Kontrolní zkoušky zhutnění, zatěžovací zkoušky, určení míry vlhkosti
Zátěžové zkoušky podloží a stanovení míry zhutnění a ulehlosti půdy, určení vlhkosti podloží realizuje společnost MINQUEST, s.r.o.
Minquest, s.r.o.
Elektroinstalační práce, energetické poradenství, audity a stavby
Kompletní elektroinstalační práce od vytvoření projektu přes montáž až k revizím od společnosti JiTa – energo, s.r.o. z Praha – Dolní Počernice.
JiTa - energo, s.r.o.
Strojně hlazené podlahy z betonové směsi
Rovné podlahy v rodinných domech, garážích či průmyslových budovách od Betony Ouřada s.r.o. Realizace strojně hlazených podlah po celé České republice.
Elektroinstalace a elektrikářské práce, rozvody elektřiny
Kompletní elektroinstalace, rozvody silno a slaboproudu včetně montáží kamerových systémů, EPS, EZS a EKV od firmy Martin Dankanin z Prahy.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Fasádnické a stavební práce, malířství a ostatní pomocné práce Praha, natěračské práce
Fasádnické a stavební práce, malířství a ostatní pomocné práce Praha, natěračské práce, odstranění staré malby, nástřiky radiátorů, bourací práce.
Izolace  a opravy plochých střech, zahradních jezírek, bazénů Praha, izolace teras a balkonů
Izolace a opravy plochých střech, zahradních jezírek, bazénů Praha, izolace teras a balkonů, izolace proti zemní vlhkosti, izolace proti tlakové vodě, zatravněné střechy.
Asfaltérské práce, dlaždičské práce pro pěší zóny a chodníky v Praze a přilehlém okolí.
Potřebujete vyasfaltovat silnici či opravit propadlé nebo naopak vystouplé části chodníku? U nás jste správně!
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Kompletní realizace taškových střech, novostavby i rekonstrukce
Tašková střecha v klasickém provedení s klempířskými prvky, realizace nových i rekonstrukce stávajících střech - Stop Problém, s.r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Přestavba bytového jádra nebo rekonstrukce koupelny vám z bytu vykouzlí útulný domov
Rozhodli jste se pro přestavbu bytového jádra nebo rekonstrukci koupelny? Stavební firma Tomáš Viktorini vám z vašeho bytu vykouzlí útulný domov. Navíc vám zdarma zaměří a vypracuje cenovou kalkulaci.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Zrcadla pro taneční sály, posilovny a tělocvičny Praha - včetně truhlářského vyrovnání stěny
Vyrobit zrcadlo pro taneční sál nebo posilovnu vyžaduje zkušenosti! A právě těmi se může pochlubit pražská společnost ACERA SKLO s.r.o. - sklenářství z mnohaletou tradicí.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6