Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Instalatérské práce Praha, drobné opravy wc nádrže, montáž bojlerů, vodoměrů, čištění odpadů
Naše firma se zabývá především instalatérskými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme vše od vypracování návrhu a projektu až po finální realizaci a následnou údržbu a servis.
Jiří Forchtner instalatérské práce
Nátěry fasád s využitím fasádních barev renomovaných výrobců zajistí firma Kapitán Praha!
Zasloužila by fasáda Vašeho domu nový nátěr? Pak se obraťte na firmu Kapitán Praha s.r.o., kde k nátěrům a oživení venkovních fasád používají výhradně fasádní barvy od renomovaných výrobců.
Rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, zateplení fasád
Stavební práce od společnosti General Vision spol. s r.o. Kompletní rekonstrukce bytů i rodinných domů. Zateplení budov, zednické práce, truhlářské práce i rekonstrukce bytů na klíč. Sídlíme v Praze.
Jumar s.r.o. je stabilní společnost s více než 20-ti letou tradicí!
Jsme ryze českou stavební firmou se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na nadstandardní kvalitu odvedených řemeslných prací.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Výroba divadelních a filmových masek Praha - Petr Fadrhons
Skutečným mistrem ve svém oboru výroby divadelních a filmových masek včetně speciálních efektů je Petr Fadrhons, který vlastní maskérskou školu Fazamakeup v Praze.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Zemní práce Praha, projekční a stavební činnost, hloubení základů, zemní výkopy, terénní úpravy
Zemní práce Praha, projekční a stavební činnost, hloubení základů, zemní výkopy, terénní úpravy, výstavba kanalizace, vodovodů a plynovodů, hutnění, rekultivace území, výstavba komunikací.
STAVSPORT PRAHA s.r.o. projekční a stavební činnost
Malířství, výmalba malých i velkých interiérů, oprava nerovných zdí před malováním
O profesionální malování Vašich stěn se postará společnost malířství Kapitán Praha s.r.o. Výmalba velkých i malých interiérů, široký výběr barev a technik, oprava nerovných povrchů před malováním.
Připojení vysokého napětí ke stavbám - poradenství a výstavba
Instalace kabelů a montáž kabelových sloupů i nosných konstrukcí. Montáž rozvoden a vrchního vedení VN. Kompletní služby – od poradenství, realizace až po servis zajišťuje společnost COBAP s.r.o.
Zateplení střechy rychle a kvalitně - Praha
Rychlé a efektivní zateplení Vaší střechy. Certifikované materiály, odbornost našich zaměstnanců a špičková kvalita jsou základní prvky naší společnosti Stop Problém, s r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Studnařství Praha, vrtné práce, údržba starších studní, realizace nových vrtů, vytyčení vrtů
Studnařství Praha, vrtné práce, údržba starších studní, realizace nových vrtů, vytyčení vrtů, vrtání a vystrojení studen, rekonstrukce a čištění vrtaných i kopaných studní.
REVIT, projekty ve formě BIM, 3D řešení budov, koordinace výstavby
Profesionální projekční služby poskytuje firma AZ elektropojekce s.r.o. Projekty zpracováváme i ve formě BIM (building information modeling) v softwaru REVIT.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Náhradní zdroje elektrického napětí - projektová dokumentace
Projektové dokumentace se zaměřením na náhradní zdroje elektrického napětí pro novostavby i rekonstrukce zpracuje společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Kamenictví Praha, fasádní obklady, obklady, dlažby koupelen, kamenné dekorativní stěny, podlahy
Kamenictví Praha, fasádní obklady, obklady, dlažby koupelen, kamenné dekorativní stěny, repasování zámecké podlahy, kamenné schodiště, obklady krbů.
Kompletní výkopové a zemní práce Praha, úpravy terénu, výkopy pro inženýrské sítě a kanalizaci
Kompletní výkopové a zemní práce Praha, úpravy terénu, výkopy pro inženýrské sítě a kanalizaci, demolice a bourací práce, autodoprava.
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.
Skleněné dveře jsou nejen elegantní, ale také velmi praktické
Skleněné dveře umocní dojem všech moderně zařízených bytů, rodinných domů a kanceláří. Zároveň jsou ale také vysoce praktickým řešením všude tam, kde je potřeba dostatečný přístup světla.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Skleněné obklady kuchyní jsou praktické i skvěle vypadají
V moderních interiérech se často objevují skleněné obklady kuchyní.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Stavební činnost, zednické práce při rekonstrukcích
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných objektů, zhotovení nástaveb, omítek i fasád zajišťuje společnost Yevheniy Gren, Praha 5.
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády, zednické a obkladačské práce, stavba rodinných domů na klíč.
Stavební práce, rekonstrukce, demolice, realizace střech Praha, bytová a nebytová výstavba
Stavební práce, rekonstrukce, demolice, realizace střech Praha, bytová a nebytová výstavba, demoliční práce, rekonstrukce střech.
Vnitřní i venkovní obklady, pokladka velkoformátové dlažby
Obklady do interiérů i exteriérů, obklady stěn či koupelen, pokládku dlažeb v obytných i komerčních prostorech zajišťuje obkladač Milan Hansík, Praha.
Zámečnictví Praha, výroba brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří
Zámečnictví Praha, výroba mříže, brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří, zámků, denně 24 hodin.
Pracovní kuchyňské desky z kamene
Kuchyňské desky na míru, kamenné desky nejvyšší kvality a v moderním stylovém designu, desky z kamene do Vaší kuchyně dle požadavků od kamenické firmy Garmont z Prahy.
Opravy a rekonstrukce historických krovů Praha, realizujeme opravy a zachováváme původní stav krovů
Opravy a rekonstrukce historických krovů Praha, realizujeme opravy a zachováváme původní stav krovů, spolupracujeme s Národním památkovým ústavem.