Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Profesionální čalounictví v Praze - prodej látek, restaurování a výroba nábytku na zakázku
Pravé čalounictví najdete v Praze! Nabízíme prodej čalounických látek různých druhů a barev, profesionální restaurování i výrobu čalouněného nábytku na zakázku. Navíc vyrábíme i matrace na míru.
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Kotelny pro SVJ Praha - kotelny pro bytové domy
Zaměřujeme se na dodávky kotelen pro co nejvyšší úsporu pro bytový dům. Nové domovní kotelny od firmy Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Kompletní stavební práce Praha, Mykhaylo Drahuskyy
Společnost Mykhaylo Drahuskyy poskytuje kompletní stavební práce v Praze. Nabízí sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytů a koupelen.
Vodorovné vrtané protlaky Praha - bezvýkopová technologie
Zemní protlaky spol. s r.o. se zabývá bezvýkopovou technologií od roku 1994, kdy byla založena. V současné době vlastní několik vrtných souprav na řízené a vrtané protlaky.
Rekonstrukce a obnova kulturních památek, PRACOM s.r.o.
Společnost PRACOM s.r.o. se věnuje rekonstrukci a obnově kulturních památek. Provádí stavební, štukatérské, sochařské a restaurátorské práce.
Zakázkové truhlářství Dalex Trade Praha  - kompletní služby výroby nábytku
Rádi byste ve svém domě či bytě měli vyrobený přímo nový nábytek na míru? Jsme česká firma s vlastní výrobou, která Vám splní všechna Vaše přání.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Montáž plynových kotlů a plynových zařízení a jejich servis - Jirotka.eu
Společnost Jirotka.eu pana Jiřího Jirotky z Prahy poskytuje montáže a servis plynových kotlů a plynových zařízení, ale i montáže tepelných čerpadel nebo solárních panelů.
Výměna zipu a jiné drobné opravy oděvů Praha 8 – kalhoty, bundy, sukně, pracovní oděvy
Potřebujete vyměnit nefunkční zip u bundy nebo zabrat kalhoty? Prádelna a čistírna Ládví- se sídlem v Praze Vám nabízí služby drobných oprav oděvů.
Chemická čistírna a prádelna Ládví Vyžehlená košile Praha
Instalatérské a vodoinstalační práce nebo rekonstrukce koupelen - Dominik Růžička
Pan Dominik Růžička z Prahy zajišťuje po Praze a okolí vodoinstalační a instalatérské práce, které provádí kvalitně, rychle a zodpovědně.
Stavební a řemeslné práce Praha, Pardubický kraj, Královehradecký kraj
Stavební společnost RUGEN s.r.o. se zabývá stavebními a řemeslnými pracemi. Působí v Praze, Pardubickém kraji a Královehradeckém kraji.
Odhlučnění pracovišť, provozů a celých průmyslových areálů
Protihluková řešení pro vysoce hlučné výrobní prostředí, odhlučnění průmyslových areálů, měření a snížení hluku na míru od společnosti Greif-akustika, s.r.o.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Služby hodinového manžela Praha – profesionální přístup a kvalitně odvedená práce
Potřebujete nutně sestavit nábytek který jste si zakoupila a nemáte doma partnera či manžela ani nikoho v okolí kdo by vám pomohl? Teď už ano, využijte služby hodinového manžela.
Formátování deskového materiálu, výroba nábytku Praha 9 – kvalitní truhlářské práce
Přemýšlíte o tom, že byste si nechali předělat svoji pracovnu nebo obývací místnost, ale nemáte ještě vybraný nábytek? Naše truhlářství vám ho ráda vyrobí, a to z vysoce kvalitního materiálu.
Aplikace ochranných nátěrů proti plísni a řasám a čistění fasád zateplených domů
Plísně a řasy se na zateplených fasádách bohužel často objevují záhy po jejich realizaci. Chcete-li se jim vyhnout, nechte si od odborníků aplikovat ochranný nátěr proti plísni a řasám!
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Stavebně geologické průzkumy Praha – laboratorní analýzy vzorků a poradenství
Zamýšlíte stavbu domu nebo zakoupení pozemku kvůli stavbě? Stavebně geologický průzkum Vám může ušetřit mnohé výdaje a starosti, stačí se obrátit na odborníky z firmy NV Engineering s.r.o. z Prahy.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Elektroinstalace, instalatérské a stavební práce – nonstop služby ve Středních Čechách
Pořídili jste si nový spotřebič do vašeho bytu či domu a neznáte nikoho kdo by vám ho pomohl správně instalovat? Tuto práci pro jistotu přenechte odborníkům.
Měření hluku prokázalo nutnost jeho snížení? Instalujte protihluková opatření!
Akustické měření hluku se provádí v zájmu ochrany lidského zdraví a přijatelných podmínek k životu. Pokud prokáže nutnost snížení hluku, řešením jsou protihluková opatření.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Prodej potahových látek, kůže a doplňků Praha
Společnost Eifler, spol. s r.o. se zabývá prodejem potahových látek a, kůže a doplňků.
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výkopové a zemní práce Praha 5 – pomůžeme vám s výstavbou domů a průmyslových objektů
Chcete trávit společné chvíle s rodinou u bazénu? Sháníte někoho kdo vám bazén vykope? S tím vám pomůže stavební firma RENASTAV která sídli v Praze 5.
Skleněná zábradlí, schodiště, skleněné markýzy, Praha a okolí - zábradlí ze skla Connex
Specialista na skleněná schodiště, skleněné zábradlí (interiérové i exteriérové - venkovní), dále pak na výrobu a návrh pochozího skla.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Opravy oděvů a obuvi Praha - zkracování a prodlužování nohavic a výměny zipů
Opravy oděvů a obuvi Praha, zkracování a prodlužování nohavic, výměny zipů u kalhot, bund i spacáků, výměny podšívek, drobné opravy zašití, záplaty apod, ušití nových kalhot na míru.