Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Pískování povrchů - kovu, železa, dřeva, zdiva profesionálně od ARS
Pískování všech druhů povrchů, ať už se jedná o kov, železo, dřevo, zdivo či jakýkoliv jiný povrch, Vám profesionálně zajistí společnost ARS.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Antikorozní nátěry ocelových konstrukcí hal, mostů, vzduchotechniky a sil
Antikorozního nátěry pro ocelové konstrukce hal, mosty, vzduchotechniku a zemědělské objekty jako jsou např. sila, realizuje společnost ARS z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Čištění střech a fasád výškových budov z vysokozdvižné plošiny
Hledáte-li někoho, kdo se postará o vyčištění střechy nebo fasády, doporučuji Vám kontaktovat společnost ARS sídlící v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Zámečnictví Praha 10 - výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů
Bydlíte v Praze 10 nebo zde máte kancelář? Pak jistě oceníte služby společnosti KARECO, která nabízí zámečnické služby jako je výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Jádrové vrtání do betonu, železobetonu diamantovou technikou
Společnost Josef Kuneš se věnuje jádrovému vrtání do betonu, železobetonu i do horniny diamantovou technikou. Používáme vrtací techniku HILTI.
Josef Kuneš
Průzkum pro všechny druhy staveb, inženýrskogeologický průzkum
Společnost INGES s.r.o. se zabývá inženýrskogeologickým průzkumem pro všechny druhy staveb, např. občanské, průmyslové, dopravní stavby, skládky.
Profesionální odhlučnění klimatizačních jednotek na střechách v Praze od spol. ROMAn s.r.o.
Získejte účinné odhlučnění komerčních a bytových klimatizačních jednotek na střechách od odborníků v Praze.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Ploché střechy - zhotovení nových střech nebo jejich rekonstrukce od Stop Problém s.r.o.
Společnost Stop Problém s.r.o. z Prahy pro Vás zajistí výstavbu nové ploché střechy, stejně jako jejich rekonstrukce, izolace a další klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Petr Fadrhons - Fazamakeup - lektor, který se specializuje na profesionální kurzy líčení a maskérské práce
Petr Fadrhons, známý také jako Fazamakeup, je profesionální make-up artist a lektor s mnohaletými zkušenostmi.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Skleněné střešní světlíky pro denní světlo i v těch nejtmavších koutech
O přirozené denní světlo ve tmavých koutech půdních prostor, sklepů, ateliérů nebo podkrovních bytů se postarají skleněné střešní světlíky od společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Rekonstrukce elektřiny v bytech Praha
Rekonstrukce elektřiny je poměrně složitá a vyžaduje zásah odborníka. Chcete mít opravdu bezpečný domov? Pak nepodceňujte opravy a rekonstrukce elektřiny a rozvodů. Pro tyto případy je tu elektrikář Tomáš Erben z Prahy. Nabízíme kompletní rekonstrukci elektřiny v bytech, kancelářích, ale i obchodech a školách. U nás ve firmě přesně víme, ...
Sprchové kouty ze skla na míru nejen pro atypické koupelny
Sprchové kouty ze skla na míru, skleněné zástěny nebo skleněné posuvné i kyvné dveře ke sprchovým koutům vyrobí ve společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.
Profesionální bezvýkopová technologie pro efektivní a šetrnou výstavbu v Praze
Naše firma se specializuje na bezvýkopovou technologii od roku 1994 a nabízíme širokou škálu služeb v oblasti řízených a vrtaných protlaků v Praze.
Divadelní a filmový maskér Praha – speciální líčení, vytváření efektů a tvorba masky
Natáčíte film nebo připravujete muzikál? Máte pozvání na maškarní a chcete masku vypracovanou do nejmenších detailů? Vyhledejte služby divadelního a filmového maskéra Petra Fadrhonse z Prahy.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Elektroinstalace v lištách – estetické, ekonomické a nenáročné řešení
Potřebujete vyřešit elektroinstalaci a obáváte se nepořádku spojeného s realizací? Elektroinstalace v lištách je řešením. Obraťte se na společnost elektrikář Erben z Prahy 5!
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Slaboproud - bezpečnostní systémy, návrhy a projekce
Projekce elektro slaboproudých bezpečnostních systémů (EZS, ACS, CCTV) a návrh zabezpečení objektu nabízí AZ elektroprojekce s.r.o. v Praze.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výškové páce horolezeckou technikou, opravy střech, fasád, komínů, mytí oken
Společnost Pro - Fasmont, s.r.o. se věnuje výškovým pracím pomocí horolezecké techniky. Nabízíme opravy střech, fasád, komínu, mytí oken a další výškové práce.
Elektrikářské práce Praha 5
Elektrikářské práce na Praze 5 obstará společnost pana Tomáše Erbena. Když nastane problém s elektřinou, je potřeba ho rychle řešit. V dnešní době totiž není téměř možné bez elektřiny běžně fungovat. Od toho je tu Tomáš Erben, který poskytuje elektrikářské práce. Dbá při tom hlavně na kvalitu provedené práce a individuální přístup ke ...
Odborníci na leštění, broušení, navařování a další povrchové úpravy
NOVAPAX CZ s.r.o. – specialista na leštění, broušení, navařování, lapování a další povrchové úpravy nejrůznějších materiálů s provozovnou v Kuřimi na Brněnsku.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Chemické izolace domů proti vlhkosti Praha - drenáže a podloží skládek a budov
Problémy s vlhkostí domů a jiných budov vyřeší specialista na chemické izolace, drenáže a izolační systémy skládek, společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Elektrikářské práce, elektroinstalace Praha – profesionalita od odborníků
S elektřinou není radno si zahrávat. Pokud potřebujete například elektroinstalace menších i větších rozsahů, s důvěrou se obraťte na profesionály z firmy Tomáš Erben – elektrikářské práce z Prahy.