Aktuální microsite

Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků bez komplikací
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků společnosti GARANTRANS - postaráme se o rychlou přepravu jakéhokoli nákladu, vyřízení potřebné dokumentace i vybalení a instalaci zboží.
Sportovní, zimní, podzimní obuv zn. Imac, Gruna, WeinBrenner, Power, Baťa-velkoobchod
Využijte možnost nákupu podzimní a zimní obuvi z velkoobchodu Gruna s.r.o. Uherský Brod. Na prodej vycházková i sportovní obuv, v nabídce zn. Imac, Gruna, WeinBrenner, Power, Baťa a další.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Recyklace stavebních a demoličních odpadů – pískovna SELIBICE
Přestavujete, bouráte a nevíte kam se stavebním odpadem? Dovezte všechno do pískovny SELIBICE. Recyklací stavebních a demoličních odpadů se zabývá společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o.
Vážení v kabinách stavebních strojů a vozidel – váhy HELPER pro nakladače, dumpery
Vážení lze provádět v kabinách stavebních strojů a vozidel - expertem na vážení v dopravě je firma TENZOVÁHY z Olomouce.
TENZOVÁHY, s.r.o.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.
Technické služby, péče o městskou zeleň, správa hřbitovů, údržba komunikací, Kutná Hora a okolí
Péči o městskou zeleň, parky, zahrady, správu hřbitovů, údržbu komunikací, chodníků, osvětlení, odvoz odpadu vykonává firma Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce, zateplování budov
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování budov realizuje stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o., sídlící ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Cestovní kancelář, zájezdy do USA, Kanady, Mexika, Brazílie a dalších zemí v Americe
AMERICA TOURS, v.o.s. - Cestovní kancelář se specializuje na pobytové a poznávací zájezdy do oblastí Severní, Střední a Jižní Ameriky. Zajistíme dopravu, ubytování i výlety dle Vašich požadavků.
Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Kvalitní svítidla a osvětlení pro dům, byt, zahradu v eshopu i kamenné prodejně v Olešnici
České elektro - Milan Bezdíček je společnost nabízející široký sortiment kvalitních svítidel i osvětlení pro Váš dům, byt i zahradu. Prodáváme světla prvotřídních značek za přijatelné ceny.
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Hydroponie Praha – snadná a kompletní péče o dekorativní rostliny
Snadná péče a hygienické pěstování okrasných rostlin nejen v interiérech náročných na hygienické požadavky, ale také v jiných veřejných prostorách je doménou firmy Matouš hydroponie s.r.o. z Prahy.
Výroba ocelového drátu, armovací, svařované sítě
Ocelové dráty, armovací a svařované sítě seženete ve firmě SITAP nedaleko Přerova. Využít můžete také eshopu nebo nás jednoduše navštivte.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.
Město Paskov, součást regionu Slezská brána, rekreační oblast s bohatou historií
Historické město Paskov, okres Frýdek-Místek, součást regionu Slezská brána, rekreační a turistická oblast, zámek, zámecká zahrada PP Paskov, kostel, uhelný důl.
Město Paskov
Poskytujeme okamžité servisní služby - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Komplexní servisní služby - včetně schválení technické dokumentace - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Kvalitní servis plynových kotlů, kotelen nejen pro firmy i družstva Kolín
Zajistíme pro Vás včasný servis kotelen nebo plynových kotlů – nabídka spolehlivých servisních služeb - postaráme se o Vaši kotelnu nebo kotel - FALKOM s.r.o. Kolín
Prodej hutních materiálů, bezešvé, svařované trubky, příslušenství, ohyby, přechody
Zajišťujeme v Hradci Králové prodej hutních materiálů mezi něž patřící bezešvé, svařované trubky, příslušné příslušenství, různé ohyby, přechody a další.
Želkovice, obec v okrese Louny, s chráněnou kulturní památkou, Kostelem svatých Petra a Pavla
Želkovice, malebná vesnice ležící jen pár kilometrů od města Louny, významná svou chráněnou kulturní památkou České republiky, rotundou sv. Petra a Pavla ze 13. století.
Železný Brod, město skla a bižuterie, významná turistická oblast v údolí řeky Jizery
Železný Brod je malé historické město nedaleko Liberce významné svou výrobou jedinečného skla a bižuterie. Oblíbené místo vodáků, turistů, kterým umožňuje bohaté kulturní i sportovní vyžití.
Montážní, testovací, svařovací a balicí linky pro automobilový průmysl, automatizace
VMK-CZ s.r.o., společnost působící v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu. Poskytujeme služby v oblasti montážní, testovací, svařovací či balicí linky. Inovativní a zákaznický přístup.
Technologie pro nápojářský průmysl Praha – zajistí trvanlivost nápojů
Dlouhou trvanlivost nápojů zajistíte s pomocí technologie pro nápojářský průmysl a filtračních zařízení pro studenou sterilizaci, které Vám dodá společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Sanace a efektivní povrchová ochrana betonů Litvínov
Opravou, sanací a efektivní povrchovou ochranu betonů a betonových ploch nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Designové, otevřené krby, bio krby Vysočina - prodej, výstavba, montáž
Designové, otevřené krby i bio krby dodává Michal Zaťko. Zabývá se prodejem, výstavbou a montáží krbů, kamen od návrhu až po realizaci. Působí v regionu Vysočiny.