Aktuální microsite

Kompletní mytí automobilů, odsolení podvozku - kvalitní údržba vozu po zimě
Kompletní mytí automobilů včetně odsolení podvozku je po dlouhé zimě určitě potřeba. O kvalitní údržbu vozu se vám postará tunelová mycí linka v Automyčce Jaroslav Doubek Šumperk.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Ocelový systém typové řady Hamco Multi-Plate pro mosty, podjezdy, tunely, výhradní prodej
Kvalitní ocelové důlní výztuže, řetězy a záchytné systémy pro komunikace Vám dodá léty ověřená společnost, výhradní prodejce ocelových výrobků Hamco Multi-Plate, EKON, spol. s r.o. z Prahy.
Zážitková cestovní kancelář, dárkové poukazy na kurzy přežití na Šumavě a tantrické masáže
Vydejte se do jižních Čech a poznejte krásu Šumavy všemi Vašimi smysly pomocí zážitkových programů, jež pro Vás organizuje společnost DCK West, družstvo - Zážitková cestovní kancelář z Klatov.
Půjčovna vodáckého vybavení, pronájem lodí, raftů, kajaků, pádel i stanů, Veselí nad Lužnicí
Vodáci POZOR, dvoumístné či trojmístné plastové lodě, rafty a další vodácké vybavení výhodně zapůjčíte u rodinné firmy Vodácký servis PharmDr. Marcela Gyürüsiová ve Veselí nad Lužnicí.
Autoservis pro auto veterány - oprava, údržba veteránů
Opravárensko výrobní družstvo KLAS Kroměříž provozuje autoservis pro auto veterány, především pro klientelu v regionu Zlínský kraj. Víme, že oprava, údržba veteránů vyžaduje speciální péči.
Protokol o měření radonu v budovách, dozimetrie-měření ionizujícího záření
V oboru dozimetrie, měření radonu působí firma ARCHGEO. Potřebná měření ionizujícího záření, radonu v budovách provádíme v regionu Zlínský kraj, vystavíme Vám protokol.
Silniční dynamické váhy VM pro vážení za jízdy - spolehlivé vážení nákladu
Pokud chcete zajistit spolehlivé vážení nákladu za jízdy, pak je pro vás ideálním partnerem společnost TENZOVÁHY v Olomouci, která se zaměřuje na výrobu silničních vah.
Gastro vybavení a zařízení e-shop - Nakupujte gastro vybavení u nás!
Společnost GASTROART CZ, spol. s r.o. nabízí kompletní služby pro gastronomické provozy po celé České republice.
Církevní pohřby – rozloučení v kostele Praha
Rozloučit se s milovanými lidmi je těžké, a to zvláště tehdy, když odejdou navždy.
Topné rohože - prodej a montáž Most – nízká spotřeba a minimální konstrukční výška
Nejen v zimě, ale po celý rok pocítíte příjemné výhody a komfort topných rohoží do koupelen, které prodává a montuje společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.
Daňové přiznání fyzických osob Praha – podané včas a správně vyplněné
Čeká Vás zpracování daňového přiznání fyzických osob a již teď víte, že to není zrovna Váš obor? Svěřte se bez obav do rukou odborníků ze společnosti D&D International s.r.o. Praha.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Průmyslová automatizace, měření a regulace
Průmyslová automatizace, měření a regulace, řízení strojů, realizace elektrozařízení, řídící systémy - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Řada čerpadel HiMulti 3, prodej Praha – úsporné a efektivní nejen pro domácí vodárny
Zásobování vodou pomocí domácích vodáren efektivně a energeticky úsporně zajistí vylepšená řada čerpadel HiMulti 3, která prodává společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Pronájem tiskáren Praha - na dobu neurčitou, flexibilní a pohodlné řešení pro Vaši firmu.
Pronájem tiskáren a kopírek na dobu určitou i neurčitou nabízí společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze a dlouholetou tradicí a zkušenostmi v tomto oboru.
Moderní dřevohliníkové okno z hliníku a dřeva s dlouhou životností od českého výrobce
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je českým výrobcem dřevohliníkových oken, které poskytuje pro všechny z Ostravy i Frýdku - Místku. Spojením dřeva a hliníku vzniknou kvalitní a odolná okna s dlouhou životností.
ABS nábytkové hrany v provedení gravír, perla nebo hladký povrch
Český výrobce ABS nábytkových hran, splňují také velmi náročná ekologická kritéria, rozmanitá škála odstínů - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Elektrické polohovací postele, zdravotní lůžka, pečovatelská lůžka
Elektrické polohovací postele, zdravotní a pečovatelská lůžka pro seniory, domovy důchodců, nemocnice i do domácí péče seženete u firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Velkoformátové, kamenné obklady, dlažby - prodej a výroba na zakázku
Firma LEVEL 02, a.s. Zlín před časem otevřela prodejnu Uherské Hradiště pro zákazníky z okolí, kde se specializují na kamenné obklady, dlažby i velkoformátové. Možná je i výroba na zakázku.
Motoškola - řidičský průkaz A, řidičák na motorku, motocykl
Autoškola Slezská s.r.o. v Ostravě provozuje motoškolu pro získání řidičského oprávnění na motorku či motocykl. Kurzy vedou zkušení a kvalifikovaní pracovníci s přátelským a profesionálním přístupem.
Servis vzduchotechniky, montáž klimatizace, údržba tepelných čerpadel
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna se specializuje na servis, montáž a údržbu vzduchotechniky, klimatizace i tepelných čerpadel. Své zakázky realizuje v rámci celé Moravy.
Nátěry na dřevo - olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu
Olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu dřeva dodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě, která nabízí široký sortiment nátěrů na dřevo té nejvyšší kvality.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Dechové hudební nástroje, příslušenství, poradenství, prodej, bazar Praha
Dechové hudební nástroje žesťové i dřevěné, příslušenství, pouzdra, nátrubky, plátky, prodej nového i bazarového zboží zajišťuje Brass Studio Prague - Mgr. Arnold Kinkal, Praha - Karlín.