Aktuální microsite

5-ti komorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb
Hledáte-li kvalitní 5-ti komorová plastová okna, která můžete použít pro panelové, činžovní i rodinné domy v Třebíči a blízkém okolí, pak Vám doporučujeme okna se zárukou od firmy Bohemio
Povrchová úprava DELTA TONE od firmy SVUM-CZ, MKS, SEAL, PROTEKT
Povrchovou úpravu kovů navíc nabízíme hned v několika variantách. Vybrat si tak můžete úpravu přesně podle vaší potřeby- SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Rekvalifikační kurzy Rakovník – zvyšte si kvalifikaci a získejte novou práci
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá pro zájemce rekvalifikační kurzy zajímavých profesí pro zvýšení kvalifikace uchazečů a jejich ceny na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Ochrana vašeho auta, čtyřkolky nebo motoru před korozí - Nanoprotech Auto Moto Anticor
Pokud hledáte přípravek, který ochrání vaše auto, čtyřkolku i motor před korozí, pak si jednoznačně pořiďte sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor - zakoupíte jej v Olomouci ve firmě PRONAR s.r.o.
SVÚ Praha – odborná veterinární laboratorní diagnostika
SVÚ Praha provádí díky špičkovým odborníkům a modernímu laboratornímu zázemí odbornou veterinární diagnostiku zdravotní nezávadnosti surovin a potravin i infekčních a neinfekčních onemocnění zvířat.
Ploché pásové dopravníky Chrudim - pro dopravu kusového materiálu
Zabýváme se výrobou pásových dopravníků pro těžkou dopravu především pro potravinářský, chemický, papírenský a automobilový průmysl - TMT a.s. Chrudim
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Rychlá kalkulace, výpočet ceny střechy, střešní krytiny
Je snadné získat výpočet ceny střešní krytiny před realizací střechy u firmy KLEMPOS-STŘECHY. Rychlá a přesná kalkulace střechy Vám přijde po vyplnění formuláře na webu. Působíme na Zlínsku.
CNC soustružení, frézování, obrábění kovů i konvenční kovoobrábění
Společnost Gergel se zaměřuje na malosériovou i kusovou výrobu strojních dílů. Provádí konvenční i CNC obrábění kovů - soustružení, vertikální frézování. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Čištění palivové nádrže, vstřikovacích systémů u dieselových a benzínových motorů
Autodílna 409 v Paskově si vám dovoluje představit novinku v jejich autoservise, a to čištění palivové nádrže a vstřikovacího systému, jak u dieselových, tak i u benzínových motorů.
Vinařská a ovocnářská obec Vrbice v okrese Břeclav, vinné sklepy, cyklostezky
Vinařská a ovocnářská obec Vrbice se nachází v okrese Břeclav a spadá do turistické oblasti Modré Hory, nachází se zde historické vinné sklepy, cyklostezky, kostel, kaple, Mohyla míru.
Obec Dolní Žandov, okres Cheb, PR Lipovka, Mechové údolí, CHKO Slavkovský les
Obec Dolní Žandov v okrese Cheb, přírodní rezervace Lipovka, Mechové údolí, CHKO Slavkovský les, značené turistické trasy, vývěry minerální žandovské vody, prameniště, rašeliniště.
Obec Člunek, součást přírodního parku Česká Kanada, turistika, rybníky
Obec Člunek a jeho části Kunějov a Lomy se nachází v Jihočeském kraji, součástí území je přírodní park Česká Kanada, rybníky, turistické trasy, kostel a selské usedlosti.
Zakázková výroba okenních parapetů Praha – propracované do nejmenšího detailu
Stavíte dům a potrpíte si na propracované detaily a kvalitní materiály? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy nabízí zakázkovou výrobu okenních parapetů.
Stavební stroje DYNAPAC – s vysokou výkonností a trvalou provozuschopností
Autorizovaný prodejce, společnost DYWI servis CZ s.r.o. z Říčan, nabízí výkonné stavebních stroje a stroje pro hutní techniku a kompresory s trvalou provozuschopností.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Teplovzdušné výměníky
Efektivního využití tepla z kouřovodů a zvýšení účinnosti kamen a tím pádem i značné finanční úspory dosáhnete s použitím teplovzdušného výměníku z nabídky firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Luxusní sportovní ceny – eshop – atraktivní trofeje pro vítěze a oceněné
Luxusní sportovní ceny a trofeje pro vítěze ze zlata, stříbra, bronzu, dřeva, mramoru nebo skla s možností gravírování zakoupíte za příznivé ceny v eshopu firmy Victoria Ag-Art s.r.o. z Prahy.
Světelná reklama Praha - světelné boxy, neony, LED moduly, světelné stojany, totemy
Pokud chcete prodávat, musíte být vidět. Aby Vaše společnost byla nepřehlédntelná se postarají pomocí světelné reklamy odborníci z AAA Reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce brambor
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce,brambory, saláty, bylinky, česnek a cibule od firmy Zepo-Kubíček Václav v okolí Hodonín a Břeclav.
Systém státních etalonů pro ČR - schvalování, vyhlášení a modernizace státních etalonů
Český metrologický institut, který sídlí v Brně zajišťuje schválení, vyhlášení a modernizace státních etalonů pro Českou republiku, jakožto základních a plně platných měřidel pro metrologii.
Povinnosti správců a zpracovatelů osobních údajů - změny v nařízení GDPR
Brněnská advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS Vám pomůže se změnami a kontrolou souladu vnitřních procesů, které se týkají změn v ochraně osobních údajů dle nařízení GDPR.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Značkové dioptrické brýle, brýle na zakázku, měření zraku  Liberec
Prodej kvalitních dioptrických brýlí i brýlových obrub přímo na míru a podle vašich představ - J&M Optik Liberec s.r.o.
Ocenění roku 2017 dostal pivovar Rohozec
Stali jsme se PIVOVAREM roku 2017 a mimo to získala bronzovou medaili opět naše TŘINÁCTKA TMAVÁ - PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov
Kompletní účetní služby včetně zpracování daňového přiznání podle nejnovějších zákonů
O zpracování daňového přiznání se Vám postará havířovská účetní kancelář TRue account s.r.o., která poskytuje kompletní účetní služby pro malé i střední firmy a daňovou evidenci pro živnostníky.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov