Aktuální microsite

Město Paskov, součást regionu Slezská brána, rekreační oblast s bohatou historií
Historické město Paskov, okres Frýdek-Místek, součást regionu Slezská brána, rekreační a turistická oblast, zámek, zámecká zahrada PP Paskov, kostel, uhelný důl.
Město Paskov
Poskytujeme okamžité servisní služby - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Komplexní servisní služby - včetně schválení technické dokumentace - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Kvalitní servis plynových kotlů, kotelen nejen pro firmy i družstva Kolín
Zajistíme pro Vás včasný servis kotelen nebo plynových kotlů – nabídka spolehlivých servisních služeb - postaráme se o Vaši kotelnu nebo kotel - FALKOM s.r.o. Kolín
Prodej hutních materiálů, bezešvé, svařované trubky, příslušenství, ohyby, přechody
Zajišťujeme v Hradci Králové prodej hutních materiálů mezi něž patřící bezešvé, svařované trubky, příslušné příslušenství, různé ohyby, přechody a další.
Želkovice, obec v okrese Louny, s chráněnou kulturní památkou, Kostelem svatých Petra a Pavla
Želkovice, malebná vesnice ležící jen pár kilometrů od města Louny, významná svou chráněnou kulturní památkou České republiky, rotundou sv. Petra a Pavla ze 13. století.
Železný Brod, město skla a bižuterie, významná turistická oblast v údolí řeky Jizery
Železný Brod je malé historické město nedaleko Liberce významné svou výrobou jedinečného skla a bižuterie. Oblíbené místo vodáků, turistů, kterým umožňuje bohaté kulturní i sportovní vyžití.
Montážní, testovací, svařovací a balicí linky pro automobilový průmysl, automatizace
VMK-CZ s.r.o., společnost působící v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu. Poskytujeme služby v oblasti montážní, testovací, svařovací či balicí linky. Inovativní a zákaznický přístup.
Technologie pro nápojářský průmysl Praha – zajistí trvanlivost nápojů
Dlouhou trvanlivost nápojů zajistíte s pomocí technologie pro nápojářský průmysl a filtračních zařízení pro studenou sterilizaci, které Vám dodá společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Sanace a efektivní povrchová ochrana betonů Litvínov
Opravou, sanací a efektivní povrchovou ochranu betonů a betonových ploch nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Designové, otevřené krby, bio krby Vysočina - prodej, výstavba, montáž
Designové, otevřené krby i bio krby dodává Michal Zaťko. Zabývá se prodejem, výstavbou a montáží krbů, kamen od návrhu až po realizaci. Působí v regionu Vysočiny.
Zpracování přírodního materiálu Praha - žula, mramor, travertin či umělý kámen
Toužíte po bytovém doplňku z přírodního nebo umělého kamene? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy zpracovává na zakázku materiály jako žulu, mramor či travertin.
Výroba a prodej speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb Most
Výrobou, prodejem a neustálým vylepšováním speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb se zabývá společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. sídlící v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Trubky čtvercové obdélníkové prodej Praha
Společnost ITALINOX spol.s r.o. nabízí k prodeji trubky čtvercové a obdélníkové.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Odbavovací turniketové systémy, turnikety pro vstupy a zabezpečovací systémy
Firma ELVIS poskytuje turnikety pro vstupy do budov, odbavovací turniketové systémy, které zabraňují vstupu neoprávněným osobám a zároveň poskytují informační a registrační systémy.
ELVIS
Interiérové dveře plné, kazetové, prosklené a obložkové zárubně - výroba, prodej
Společnost TOPDOORS vyrábí interiérové dveře a obložkové zárubně. Výroba dveří je v několika modelových řadách - v provedení plné, kazetové či prosklené. Navštivte naši podnikovou prodejnu v Ostravě.
Hliníkové eloxované profily – s povrchovou úpravou elox chránící před oxidací
Hliníkové eloxované profily chráněné před oxidací díky chemicko-tepelné povrchové úpravě nově nabízí společnost KERAMET, spol. s r.o. z Prahy.
Precizní zemědělství v tématu univerzitních dnů ČZU
Mějte přehled o tom co se děje v zemědělství díky přednášce Univerzitní dny ČZU – Precizní zemědělství v prostorách SŠZ a VOŠ v Chrudimi.
Náhradní díly pro nezávislé topení Webasto Eberspacher, klimatizace do auta Hispacold, Dirna
Společnost Klimacar Zlín dodává náhradní díly pro nezávislé topení Webasto Eberspacher a nezávislé klimatizace do auta Hispacold, Dirna a jako autorizovaný servis zajistí potřebné opravy.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Náhradní díly na elektrické a plynové spotřebiče a elektrospotřebiče, eshop, velkoobchod
Firma KTS - AME s.r.o. Nadeta Kosice se zabývá prodejem náhradních dílů mnoha značek domácích spotřebičů. Prodáváme náhradní díly na vysavače, kuchyňské roboty, vařiče a žehličky různých značek.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Mražené i nemražené potraviny, mléčné výrobky, distribuce a zásobování škol a restaurací
APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností je prodej a distribuce mražených a nemražených potravin a mléčných výrobků. Nabízíme široký sortiment zboží té nejvyšší kvality.
Certifikované a patentované lisy olejnin HLO s minimálními hodnotami nevylisovaného oleje
Hillebrand, s.r.o., liberecká společnost zaměřující se na výrobu lisů na olejniny. Vyvíjíme a vyrábíme lisy olejnin typu HLO-02 té nejvyšší kvality s minimálními hodnotami nevylisovaného oleje.
Výhodný nákup bytu, prodej byty po rekonstrukci, přestavbě
Firma G2 Rekonstrukce Zlín nabízí na prodej byty po rekonstrukci, přestavbě. S námi je nákup bytů výhodný, provedeme úpravy staršího bytu dle Vašich požadavků.
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov