Aktuální microsite

Chemické analýzy Praha – toxikologické analýzy, analýzy vody a potravin
Státní veterinární ústav Praha, oddělení chemie nabízí služby chemické analýzy potravin, krmiv, vody nebo toxikologické analýzy či biochemické analýzy zvířat.
Sítotiskové práce Praha – kvalitní provedení a krátké dodací lhůty
Sítotiskové práce na kvalitních strojích, dlouholeté zkušenosti a rychlé dodací termíny nabízí zákazníkům Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Projektování speciálních laboratoří – odborně a podle požadavků
Služby projektování speciálních laboratoří jak nových, tak jejich modernizace nabízí tým odborníků mnoha profesí z mezinárodně úspěšné společnosti Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Svislé a vodorovné dopravní značky České Budějovice
Potřebujete zpřehlednit dopravní situaci pomocí dopravního značení? Prodej a pronájem svislých a vodorovných dopravních značek nabízí firma pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Eshop titanové indukční wok pánve s nepřilnavým povrchem s dopravou zdarma
Nakupujte v pohodlí z domova na eshopu ZGastro.cz s dopravou zdarma indukční wok pánve s nepřilnavým povrchem a další titanové nádobí vhodné na sporák i do trouby.
Vážení sypkých materiálů a směsí – průmyslové váhy, navažovací systémy na míru
O správný výběr nejvhodnější průmyslové váhy se postará firma Amteco s.r.o., která zajišťuje dodávky technologií pro vážení sypkých materiálů a směsí.
Oční optika Uherské Hradiště, měření zraku, dioptrické i sluneční brýle, kontaktní čočky
Dioptrické i sluneční brýle, velký výběr obrub a čoček, měření zraku, kontaktní čočky, poradenství poskytuje oční optika OPTIKCENTRUM, s.r.o. v Uherském Hradišti.
Elektronická zabezpečovací signalizace EZS, docházkové a kamerové systémy CCTV, montáž
Dodávka a montáž zabezpečovacích signalizací EZS, ale také přístupové a kamerové systémy CCTV včetně ozvučovací techniky Vám poskytne společnost Jiří Hanzlík - zabezpečovací technika z Mirovic.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Numismatika eshop – výběr mincí, bankovek, plaket, medailí
Zajímáte se o numismatiku a hledáte bezpečný a výhodný způsob investování? Velký výběr stříbrných a zlatých mincí, plaket nebo papírových bankovek nabízí eshop společnost ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy.
5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell – nově pro obrábění menších dílů
Obrábění menších dílů do rozměrů 1x2 metry při prvotřídním výkonu zajistí nové 5-ti osé obráběcí centrum HBZ ® Compact Cell, které nabízí společnost P.A.F. Praha s.r.o.
Praktický lékař Domažlice
Hledáte lékaře a jste z Domažlic? Pak můžete využít služby praktické lékařky pro dospělé - MUDr. Radmily Pflugové, která nabízí profesionální lékařskou péči a osobní přístup ke každému pacientovi.
Rychlý rozvoz potravin po Praze a okolí
Nabízíme Vám zásilkovou službu s donáškou do Vašeho bytu a kanceláře pro Prahu a okolí do 24 hodin.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
Společnost OMEGA spol. s r.o., mění své logo - nové a moderní logo OMEGA GEARS
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně mění své logo! Společnost bude používat nové, moderní a také více vypovídající logo OMEGA GEARS.
Prodej sadbové brambory, ovocné stromy, okrasné dřeviny
Prodejnu Záhrádkářské služby, spol. s r.o. najdete ve Starém Městě nedaleko Uherské Hradiště - aktuálně máme na prodej sadbové brambory, nakoupít u nás také ovocné stromy i okrasné dřeviny.
Kvalitní servis a opravy výtahů, generální revize zdvihacích zařízení
Několikrát do roka je nutná odborná prohlídka výtahů. Kvalitní a odbornou kontrolu vašeho výtahu a výtahové šachty vám zajistí společnost ELVÝZ nedaleko Břeclavi a Mikulova.
Nejlevnější záclony a závěsy nejsou zárukou, že zaplatíte nejméně peněz
Nehledejte nejlevnější záclony a závěsy, pokud nechcete být v budoucnosti zklamaní. Ruku v ruce s nízkou cenou přijde totiž většinou i nízká kvalita!
Biorezonance - terapie pro podporu odvykání kouření, cigaret
Terapeutka Petra Pilchová z Ostravy provádí biorezonanční terapii s pomocí nejnovějšího přístroje Bicom Optima 2. generace, který se v mnoha evropských zemích využívá pro podporu odvykání kouření.
Dny otevřených dveří na Slezské univerzitě - fakulty v Opavě a Karviné
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association. Nabízíme Vám pravidelně dny otevřených dveří fakulty v Opavě a Karviné.
Jezdecké potřeby levně v eshopu-oblečení, boty pro jezdce a vše pro koně
V eshopu firmy Svět koně Zlín pořídíte levně jezdecké potřeby. Pro jezdce oblečení a boty i pro koně vše potřebné.
Síť mobilních pneuservisů, mobilní pneuservis k dispozici 24 hodin denně - pro osobní i nákladní vozy
Společnost CZECH STYLE, spol. s r.o. provozuje síť mobilních pneuservisů pro osobní, užitkové i nákladní vozy. Mobilní pneuservis má své základny Zlín, Brno, Praha. K dispozici je 24 hodin denně.
Daně z přidané hodnoty pro malé a střední firmy Praha
Řídíte malou nebo střední firmu? Se společností D&D International, s.r.o. se sídlem v Praze budete mít jistotu, že Váš podnik správně a ve stanovených termínech odvádí státu daň z přidané hodnoty.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Výroba železničních pražců - pražce pro železnici, díly, prvky pro nástupiště
Nosným programem společnosti ŽPSV a.s. je výroba železničních pražců. Dodává nejen pražce pro železnici, ale i díly, prvky pro nástupiště, betonové obrubníky, svodidla a další prefabrikáty.
Dámské pohodlné a kvalitní kalhoty Zerres - nová kolekce 2018
Objevte kouzlo kalhot značky Zerres, která rozumí aktuálním trendům. Dámské pohodlné a kvalitní kalhoty Zerres si vyberete v Olomouckém butiku Emily-móda s.r.o. - čeká na vás krásná nová kolekce 2018!