Aktuální microsite

Sedlářství, ručně šité kožené výrobky pro myslivce, motorkáře, pokrývače, potřeby pro koně
Ručně šité kožené výrobky dle Vašich přání nejen pro tažné koně a jezdecké koně, ale také pro myslivce, motorkáře, pokrývače a další Vám vyrobí firma z Jamné nad Orlicí Pavlína Moravcová – Sedlářství.
Plánovaná úprava vlasů podle lunárního kalendáře - stříhání, barvení vlasů dle přání zákazníka
Výsledek při stříhání, barvení vlasů můžete ovlivnit, pokud si vyberete vhodný den podle lunárního kalendáře. Tuto metodu plánované úpravy vlasů využívají v kadeřnictví MATRIX studio Zlín.
Zdravotní pomůcky, kvalitní zdravotnické potřeby na e-shopu či v kamenné prodejně v Liberci
Zdravotní obuv, rehabilitační pomůcky včetně tlakoměrů a mateřského programu výhodně zakoupíte u firmy Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. v Liberci. Kvalitní zdravotní pomůcky pro děti i dospělé.
Zdravotní prodejna Profi, s.r.o. zdravotní pomůcky
Výroba, prodej školních potřeb - popisovací složky z plastů, PVC podložky, úkolníčky, skicáky
Tiskárna TEMPO Kroměříž se zabývá výrobou a prodejem školních potřeb z plastů. Výroba je zaměřena na PVC podložky, popisovací složky, úkolníčky, skicáky i další papírové potřeby.
Dětské boty, zdravotní dětská obuv - eshop, specializovaná prodejna
Firma Botásek s.r.o. se specializuje na dětské boty - zdravotní dětskou obuv. Naše kamenná prodejna Uherský Brod je k dispozici zákazníkům i z okolí Luhačovic, Bojkovic. Provozujeme eshop Botasek.cz
Polední menu v Brně - vegetariánská a bezmasá jídla za skvělé ceny
Firma JEER s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti stravování a v její široké nabídce poledních menu najedete i bezmasá a vegetariánská jídla nebo čerstvé saláty.
Rozvoz obědu pro zaměstnance do firem - obědy dovezeme, vydáme a jídelnu uklidíme
Kompletní služby v oblasti zajišťuje brněnská firma JEER s.r.o., která rovněž rozváží i polední menu do firem. Obědy Vám uvaří, doveze, zajistí výdej a také uklidní výdejnu či jídelnu.
Strukturovaná kabeláž a CPR? Pro KTP žádný problém!
Od 1. července 2017 se stala závaznou Evropská vyhláška č. 305/2011 neboli CPR, zabývající se požární bezpečností výrobků uvnitř staveb.
Nabídka práce, volná místa - roznos letáků do schránek, distributor zásilek
Společnost Česká distribuční k.s., která se řadí mezi největší firmy v oblasti neadresné i adresné distribuce, hledá distributory na doručení zásilek a roznos letáků do schránek a to kdekoliv v ČR.
Podlahové lišty a prahy na míru - dekorativní a čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou
Pro čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou jsou nejlepším řešením podlahové lišty a prahy, které vám zajistí na míru společnost HARMONIE DESIGN ve Vsetíně.
Podnikové poradenství pomůže vaší firmě růst - Praha
Je vaše společnost v krizi a potřebuje zásadní změnu a pořádné podnikové poradenství? Nebo prostě cítíte, že je třeba něco dělat jinak, ale sami si nevíte rady? Podnikové poradenství vám poskytne nezávislý pohled z venčí a umožní vám provést skutečně účinné změny. Obraťte se i vy na společnost Váš poradce s.r.o. a využijte podnikové poradenství na ...
Obrábění ucelený výrobní program díky kvalitnímu vybavení
Hlavní náplní je kompletní výroba strojních součástí do různých průmyslových odvětví textilní průmysl, elektrotechnický průmysl, dopravní a manipulační systémy.
Výprodej zimního vybavení, lyžařského vybavení, lyže, brusle, přilby, eshop
Výprodej zimního vybavení, lyžařského vybavení v eshopu firmy Twin sport právě začal. Široký výběr věcí na zimní sporty - na lyžování, bruslení, běžky i další zimní radovánky.
Elektrotechnika do technologických celků, vývoj, projekce, výroba
Zajišťujeme výrobu rozvaděčů, dále zajišťujeme firmám servis strojů a technologických zařízení, výroba elektrotechniky do technologických celků - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem, Trutnov
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Dřevostavby na zakázku, stavby na klíč - uspoříte čas a náklady
Uspořte čas a náklady za stavbu na klíč. Společnost Homestead, s.r.o. staví dřevostavby na zakázku v Chrudimi i Čáslavi. Zajistí vše od poradenství až po finální výstavbu.
Homestead, s.r.o.
Prodej skleněných, plastových obalových materiálů - lahvičky, ampule, lahve, dózy
Prodej, dodávka skleněných, plastových obalových materiálů. Lahvičky, ampule, lahve, dózy a další produkty zakoupíte od firmy ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Vícepodlažní regálové konstrukce pro zvýšení kapacity skladových prostor
Patrové regálové konstrukce, vícepodlažní galerie, zvětšení uskladňovacích prostor realizuje, dodává a montuje společnosti Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., okres Mělník.
Překladatelská agentura, kvalitní překlady a tlumočení ve všech jazycích, korektury textů
Vysoce kvalitní překlady a tlumočení od rodilých mluvčích včetně jazykové korektury ve všech jazycích Vám poskytnou zkušení odborníci ze společnosti A-TRADI Mgr. Martina Vašková z Dačic.
Kvalitní oprava a servis osobních vozidel snadno, rychle a bez starostí
Rychloservis vašeho osobního automobilu bez nutnosti dlouhého čekání pro vás zajistí firma Autobaterie Kopečný se sídlem v Třebíči.
Eurookna, dřevohliníková okna pro novostavby, pasivní domy-výroba a montáž
Společnost TVT EURO-okna s.r.o. je výrobce eurooken z regionu Zlínský kraj. Dodává včetně montáže eurookna, dřevohliníková i špaletová okna. Výroba v obci Babice.
Exotermické nástavce, podnálitkové podložky, krycí zásypy pro slévárenské a hutní provozy
Exotermické a izolační materiály té nejvyšší kvality či exotermická víka a filtrační nástavce výhodně seženete u prosperující společnosti H.A.KOVOCHEM spol. s.r.o. sídlící v Mníšku pod Brdy.
Samolepící, plovoucí zámkové vinylové podlahy Sacasa - prodej, eshop, jednoduchá montáž
Firma MARELL s.r.o. z regionu Uherské Hradiště je specialista na vinylové podlahy Sacasa Italy, u nichž oceníte jednoduchou montáž. V eshopu na prodej - plovoucí zámkové a samolepící vinylové podlahy.
Dětské brýlové obruby Praha 9 - dětské brýle ACTIVE za výhodnou cenu 1190 Kč
Kvalitní dětské brýlové obruby nabízí Oční Optika na Praze 9. Brýlové obroučky jsou vhodné pro děti do deseti let.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Správa nemovitostí Praha – ušetří Vám čas i peníze
Ušetřete čas i peníze s využitím služeb správy nemovitostí s prověřenou a spolehlivou společností ANESO s.r.o. z Prahy, která sdružuje odborníky mnoha profesí pro Vaši spokojenost.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Samolepící etikety z materiálu Tyvek - použití v zahradních centrech a v zemědělství
Zahradním centrům, zemědělcům či pěstitelům ovoce a zeleniny nabízí společnost TECOM paper s.r.o. z Prahy kvalitní samolepící etikety z materiálu Tyvek, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům.