Aktuální microsite

Nápojové a jídelní automaty - občerstvení, svačina či káva pro zaměstnance
Nápojové, jídelní a svačinové automaty jsou dobrým benefitem na pracovišti. Specializuje se na ně firma ATE company z Olomouce. Občerstvení, svačina či káva pro zaměstnance s automaty nebude problém.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
Zemní a výkopové práce Strakonice - výkop základů, zakládání staveb
Společnost FABAK Václava Kotlíka se zabývá veškerými zemními a výkopovými pracemi v oblasti Jižních a Západních Čechách a Středočeském kraji. Činnost provádí pouze vyškolený personál.
Kamenný koberec na míru - litá podlaha z kamínků
Litá podlaha z kamínků má široké využití v interiéru i exteriéru a je velmi praktická. V regionu Zlínský, Olomoucký kraj se ohledně realizace obraťte na firmu JK Kámen - dodá kamenný koberec na míru.
Podlahářství Hrade Králové – podlahy Tvrdík
Podlahářská firma Tomáš Tvrdík nabízí ve svých prodejnách velký výběr podlahových krytin nově i v Hradci Králové.
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Odtahové a vyprošťovací služby pro nákladní automobily 24 hodin denně v Břeclavi
Firma Autoservis Petr Štross, která sídlí v Břeclavi poskytuje odtahové a vyprošťovací služby pro osobní a nákladní automobily, kamiony nebo autobusy 24 hodin denně.
Podlahářství, plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové včetně montáže a pokládky
TPodlahy - Petr Tomášek je spolehlivá společnost z Jeřic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti podlah. Zaměřujeme se na pokládku plovoucích podlah, jejich renovace, broušení a štěrkování.
Varné desky, náhradní díly na pračky, myčky-eshop, prodejna
U firmy Duo servis elektro Otrokovice-okres Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, myčky, sporáky a nové vestavěné, volně stojící spotřebiče i varné desky. Provozujeme eshop.
Rozvoz květin a kytic po celé ČR za 95 Kč - zdarma při objednávce nad 1200, Kč
Chcete udělat někomu opravdu radost? Objednejte květinu s rozvozem po celé ČR jen za 95 Kč. Pokud bude hodnota objednávky vyšší než 1.200,-, pak je rozvoz dokonce z cela zdarma.
Dobrý právník a advokát - advokátní, právnické služby s profesionálním přístupem
Kvalitní právní služby s profesionálním přístupem poskytuje advokátní kancelář Mgr. Tomáš Veselský a JUDr. Zuzana Veselská v Ostravě, která se specializuje na oblast práva trestního a obchodního.
Titanové bezpečnostní kování Cobra pro vchodové dveře
Pro naše zákazníky máme připravený výhodný prodej stavebního kování, titanové bezpečnostní kování Cobra pro vchodové dveře - CRATER HK s.r.o. Hradec Králové
Sadové a parkové úpravy včetně zakládání záhonů, trávníků a výsadba stromů
Nechte si vysadit stromy či založit nový trávník od profesionálu. Společnost Sadové úpravy s.r.o. se v okolí Opavy i Ostravy zaměřuje na odborné sadové a parkové úpravy.
Práce autojeřábem v těžko dostupných terénech
Provádíme práce i v těžkých terénech, různé montážní práce, výškové práce nebo vyprošťování vozidel - Bedřich Škoda Autojeřáby Škoda Semily, Turnov, Jičín, Jilemnice, Nová Paka, Lomnice
Střežení kamerovým systémem se spolehlivou identifikaci pachatele
Ochraňte sebe i svůj majetek spolehlivým kamerovým systémem od společnosti PSWNET Zlín s.r.o., která se specializuje na dodávky a instalaci kamerových a bezpečnostních systému.
Výroba, prodej - přilby, brýle, chrániče sluchu a další ochranné pracovní pomůcky
Výrobou a prodejem ochranných pracovních pomůcek se zabývá společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě. Navštivte kamennou prodejnu nebo eshop a jistě si vyberete si z jejich široké nabídky sortimentu.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Navrtávací souprava Naval pro vysazení odbočky pod tlakem bez přerušení dodávky tepla
Pro bezproblémové vysazení odbočky a připojení nových odběratelů k síti pod tlakem bez přerušení dodávky tepla nabízí společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy unikátní navrtávací soupravu Naval.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Montáž dílů pro automobilový průmysl, kontrola, třídění a značení výrobků
Montáž dílů a komponentů pro automobilový průmysl a další výrobní odvětví, kontrolu, třídění a značení výrobků realizuje společnost EN - ART CZ s.r.o., Příbram.
Zelená stěna greenwall – luxusní dominanta pro Váš interiér
Luxusní dominantou Vašeho interiéru se může díky odborníkům z firmy Matouš Hydroponie z Prahy stát nevšední zelená stěna plná živých rostlin, greenwall.
Výstavba víceúčelových moderních sportovních hřišť, sportovní stavby, sportoviště na klíč
Sport-Technik Bohemia s.r.o. je pražská společnost se zaměřením na sportovní stavitelství. Jsme experti na umělé povrchy, kdy se nebojíme pustit i do odvážnějších architektonických návrhů.
Péče o tělo - eshop - kosmetika pro citlivou pleť La Chévre + Le Chaton
Produkty péče o tělo od kosmetické značky Le Chévre a La Chaton jsou vynikající pro hydrataci a regeneraci citlivé pleti a zakoupíte je na eshopu společnosti Kosmetika CAPRI spol. s r.o.
Exilis Face - facelifting Praha – neinvazivní a účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou
Toužíte vypadat mladě a bojíte se velkých zákroků? Exilis Face – facelifting je nová metoda, která slibuje účinné omlazení obličeje, krku, dekoltu a rukou a nabízí ji Esthetic Medical Clinic v Praze.
Kukuřice 2018 – informace, porovnání a výhody jednotlivých hybridů
Pro zemědělství je kukuřice velmi důležitou komoditou, proto společnost VP AGRO, spol. s r.o. se sídlem v Praze přináší mnoho cenných informací o hybridech kukuřice v katalogu 2018.
Pohřební služba Praha – profesionální zajištění pohřbu v našich krematoriích v rámci celé Prahy
Pohřební ústav hlavního města Prahy nabízí služby spojené s nesnadnou životní situací - s pohřbem, pomohou Vám zajistit veškeré služby spojené s pohřbem.
Instalační systémy do betonu Praha - dlouhá životnost a snadná montáž
Širokou nabídku instalačních systémů do betonu vyrobených z kvalitních materiálů s dlouhou životnost a snadnou a rychlou montáž nabízí společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha